GO UP

Rocky Mountaineer – luksustog i Canada og USA

Har du et spørsmål om denne turen?

Rocky Mountaineer er mer enn en vanlig reise med tog. Det er luksus, natur og fantastiske opplevelser!

Tid: April til oktober
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Rocky Mountaineer – luksustog i Canada og USA, tilbyr sine reisende flere kombinasjoner av togturer gjennom The Canadian Rocky Mountains.  Togturen går mellom Vancouver og Banff eller Jasper og du kan velge hvilken vei du ønsker å reise. Uansett er det en spektakulær reise. Overnatting på hotell i Kamloops eller Quesnel. I forbindelse med reisen har vi mange tilbud, både med kombinasjon av bilferie, cruise, lodger eller flere rundreiser med tog.

Se spennende reiseforslag:

NYHET! SE DET USETTE VESTEN
En togreise i to dager gjennom ekstraordinært landskap mellom Moab, Utah og Denver, Colorado. Store kløfter, ørken og naturlige bueganger. Ruten er tilgjengelig i Silverleaf og fylt med høydepunkter best sett med tog.

DAG 1: Moab til Glenwood Springs (middag)
Morgenen på egen hånd. Avreise fra Moab på ettermiddagen. Du vil krysse Utah-Colorado-grensen, med en fantastisk fjellutsikt i
bakgrunnen. Ankomst Glenwood Springs.
Høydepunkter: Ruby Canyon, Mount Garfield og De Beque Canyon. Overnatting i Glenwood Springs.

DAG 2: Glenwood Springs til Denver (frokost og lunsj)
Avreise fra Glenwood Springs. Nyt den spektakulære utsikten over robuste kløfter og Colorado-elven før du krysser Continental Divide.
Høydepunkter: Glenwood Canyon, Byers Canyon og Moffat Tunnel. Snart kommer du til den pulserende byen
av Denver.
Dager for avganger: Vestgående ruteavganger er på søndager og onsdager og østgående ruteavganger er på mandager og torsdager.

Fem dagers togreise fra Vancouver til Banff
Tre dagers togreise fra Vancouver til Jasper
To dagers togreise fra Vancouver til Banff
Bilferie og togreise gjennom Rocky Mountains

Du kan også velge lengre turer som kombinerer buss og tog og som inkluderer hotell i Vancouver, togturen, dager i Banff og Calgary.

GoldLeaf Service
GoldLeaf Service er det beste tilbudet. Her er det flott utsikt fra glassoverbygde vogner i 2. etasje. Gourmetmat blir servert i egen restaurantvogn med egne verter om bord. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Det er et stort utendørsområde i en eksklusiv vestibyle hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på de beste hotellene som har moderat standard i Kamloops og Quesnel.

SilverLeaf Service
På SilverLeaf Service sitter du komfortabelt med store togvinduer og maten serveres på plassen. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Et uteområde mellom vognene hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på komfortable hotell. Overnatting på hotell med moderat standard i Kamloops og Quesnel.

Les Christians reisebrev

«Rocky Mountaineer var glasuren på kaken. For meg som jernbanefreak var dette en innertier, og selv for fruen, som ikke deler interessen for tog, var naturopplevelsen, stemningen og servicen om bord langt over godkjent. Vi fikk til og med oppleve at en svær grizzlybjørn ruslet ved siden av toget!»
Per Brinchmann

Vil du prøve Rocky Mountaineer – luksustog i Canada og USA?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Se andre togreiser i USA og Canada

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,