GO UP

Rundreise Costa Rica 13 dager/12 netter med regnskog og strand!

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise.
Priser på forespørsel
Tid: Hele året

Rundreise Costa Rica 13 dager / 12 netter som tar deg med på noen spennende høydepunkter i dette flotte landet.

Costa Rica, dette lille landet i Mellom-Amerika. Fantastisk natur, regnskog og vulkaner kombinert med flotte strender – rett og slett et drømmested for den eventyrlystne. Landet er også foregangsland for bærekraftig turisme og landet har hele 26 nasjonalparker. Fjell og jungel dominerer naturen, her er det hele 88 vulkaner hvor flere er aktive.

På rundreise Costa Rica 13 dager opplever du mye av det Costa Rica har å by på. Transport mellom stedene er i hovedsak med minibusser og uten guide (med unntak av ankomst transporten i San José). Vi legger opp noen forslag til ulike aktiviteter og utflukter der du selv kan velge den eller de som passer deg eller gi oss beskjed om du har andre ønsker. På utfluktene er transport fra/til hotellet inkludert. Turen kan forlenges dersom du ønsker flere dager på stranden og hotell kan oppgraderes til høyere standard.

Høydepunkter på rundreise Costa Rica 13 dager:

  • Arenal Vulkanen
  • Regnskogen i Tortuguero
  • De varme badene – La Fortuna Hot Springs
  • Tirimbina biologiske reservat
  • Hengebroer, zipline, fotturer
  • Stranden i Tamarindo

 

Dag til dag- program på rundreise i Costa Rica

Dag 1 Ankomst San Jose.
Her blir du tatt imot og kjørt til hotellet i sentrum av San José. Underveis får du informasjon og nødvendige dokumenter for turen.
Hotel: Presidente **** eller lignende

Dag 2 San José – Tortuguero nasjonalpark
Tidlig avreise fra San José til Limón provinsen på den karibiske siden av Costa Rica. På veien kjører du gjennom Braulio Carillo tåkeskog og nasjonalpark med et varierende landskap, klima og temperatur. Etter en lang nedstigning kommer du til Guapiles der du vil stoppe for frokost/lunsj. Så fortsetter turen gjennom store bananplantasjer før du kommer til bryggen der båten vil ta deg det siste strekket gjennom kanalene til Tortuguero og fantastiske Pachira Lodge. På båtturen kan man oppleve dyr som krokodiller, aper, skilpadder, fugler og en fantastisk jungelnatur. På ettermiddagen besøker du den lille landsbyen Tortuguero som ligger rett på stranden ut mot det karibiske hav. Her finner du suvenirbutikker, barer, restauranter og typiske backpacker herberger og en avslappet stemning.
Pachira Lodge ligger fantastisk til ved elvebredden på en halvøy. Her er et flott basseng og restaurant område med utsikt mot elven. Hotellet består av en rekke hytter med 4 rom pr. enhet. Det er ikke air condition eller vinduer, kun myggnetting så det er veldig lytt og du vil høre dyrelyder gjennom både dagen og natten og få en skikkelig jungelfølelse.
Hotel: Pachira Lodge**** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 3 Tortuguero nasjonalpark
Dagen starter tidlig med en guidet fottur i Tortuguero nasjonalpark. Er du heldig vil du kunne se krokodiller, skilpadder, manater, flaggermus, tukanfugler og frosker. På ettermiddagen er det båttur gjennom kanalene der du får oppleve enda flere av nasjonalparkens 309 fuglearter, ulike aper, sumpområder og flytende planter. Resten av dagen på egenhånd til å nyte hotellets fasiliteter.
Hotel: Pachira Lodge**** eller lignende
Måltider: Frokost

 

 

Dag 4 Tortuguero – Sarapiqui
Etter frokost tar du båten tilbake til sivilisasjonen og kjøres til Guapiles for lunsj. Turen fortsetter så til stedet Sarapiqui og mye av dagen går til denne transporten. Resten av dagen/kvelden på egenhånd.
Hotellet ligger i Tirimbina biologiske reservat der du har stier med gode turmuligheter og en av Costa Ricas lengste hengebroer.
Hotel: Tirimbina Lodge *** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 5 Tirimbina – La Fortuna
Du starter dagen med å utforske Tirimbina biologiske reservat der du passerer den lange hengebroen over Sarapiqui elven. I reservatet på andre siden kan du oppleve mange av de 420 fugleartene som finnes der slik som papegøyer, tukan, hegrefugler, parakitter med mer. I tillegg iguaner og aper. Du vil også lære om alle aspekter rundt kakao produksjonen i dette området med muligheter litt smaksprøver av sjokolade.

Til avtalt tid kjøres du videre til La Fortuna de San Carlos, en tur som tar et par timer. La Fortuna er en liten populær by godt tilrettelagt for turister og som ligger ved foten av den ikoniske vulkanen Arenal som ruver 1633 meter over havet. Dette er vulkanen man ser på mange bilder fra Costa Rica. Denne er fortsatt aktiv så det siver både gasser og røyk ut av den som noen ganger legger seg rundt toppen. På en godværs dag der man kan skimte den i sin helhet er det et vakkert skue. Byen La Fortuna har et godt utvalg restauranter og noe natteliv. Resten av dagen på egenhånd.
Hotel: Montaña de Fuego *** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 6 La Fortuna, Arenal Volcano
Dagen på egenhånd til ønskede utflukter. Her har vi lagt inn 3 populære forslag til utflukter som kan bestilles sammen med pakken.
I tillegg til disse finnes aktiviteter som riding, rafting, padling, kajakk, sykkelturer, ATV turer med mer. Gi oss beskjed for mer informasjon om disse,
Hotel: Montaña de Fuego *** eller lignende
Måltider: Frokost

Forslag på utflukter:

Arenal Volcano National Park – Hot Springs
Opplev en av Costa Ricas mest fantastiske vulkaner med en fottur i området rundt Arenal vulkanen. Etter mer enn 400 år med innaktivitet blusset det opp et nytt stort utbrudd i 1968 før den roet seg ned igjen, men den har hatt noen mindre utbrudd siden den gang, siste utbrudd var i 2010. Selve toppen kan ikke bestiges, men på klarværs dager kan man skimte vulkanens nesten perfekt formede kjegle. Etterpå kan du slappe av i varmebadene med naturlige termomineralvann basseng, små fossefall og eksotiske tropiske hager.

Sloth Trail in La Fortuna:
Det finnes 6 arter av dovendyr i verden og 2 av dem lever i Costa Rica. På denne fotturen gjennom regnskogen kan man oppleve dette spesielle dyret og vanligvis ser man 4-6 dyr som lever i dette området. Turen er på 3,2 kilometer i flatt terreng og på turen har du også muligheten til å oppleve fugler, frosker, innsekter og andre dyrearter.

Sky Tram and Trek, zipline:
Er du ute etter litt mer adrenalin og spenning så er denne utflukten til Sky Trek midt i blinken. Ta heisen opp fjellet i Arenal reservatet og ned igjen over regnskogen via 7 ulike ziplines på totalt 2,7 kilometer og opp til 200 meter i høyde.

Dag 7 La Fortuna – Tenorio Vulkan nasjonalpark
Etter frokost går turen videre via byen San Rafael til Bijagua ved Tenorio vulkanske nasjonalpark. Dette er en nasjonalpark som består av 4 vulkanske topper på mot underkant av 2000 m.o.h. og 2 krater.
Resten av dagen på egenhånd.
Hotel: Catarata Rio Celeste *** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 8 Fottur til Rio Celeste fossen
I dag vil du besøke den vakre Rio Celeste fossen der elven med samme navn kommer ut av den grønne regnskogen ut i en 20 meter høy foss og ned i et utrolig fint blåfarget basseng.
Et vidunderlig naturlig fargespill. Styrken på blåfargen vil variere noe med været og sollyset. Du vil gå gjennom regnskogen på en godt tilrettelagt sti der siste delen ned til bunnen av fossen består av en del trappetrinn. Ønsker du ikke gå helt ned kan den også observeres fra den øvre delen av trappen.
Hotel: Catarata Rio Celeste *** eller lignende
Måltider: Frokost

 

 

Dag 9 Tenorio nasjonalpark – Tamarindo
Etter frokost kjøres du ut til Stillehavskysten og stranden ved byen Tamarindo. Dette er by med litt liv i form at restauranter og natteliv. Ønsker du et roligere sted så kan vi her også sette opp oppholdet lenger sør i områdene rundt Sámara. Oppholdet kan også forlenges. Dette tilpasser vi etter dine ønsker. Resten av dagen etter ankomst på egenhånd.
Hotel: Luna Llena*** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 10-11 Tamarindo
Etter noen aktive dager er tiden inne for å slappe av med sol og bad på strendene i ved Tamarindo. Dagene her er på egenhånd, men vi gir gjerne tips om utflukter dersom du ønsker det.
Hotel: Luna Llena*** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 12 Tamarindo – San Jose
Morgenen og formiddagen på egenhånd til å nyte et siste bad og pakke sakene før retur tilbake til San José.
Avreise fra hotellet tidlig ettermiddag. Turen tar vanligvis rundt 4 timer avhengig av trafikken.
Hotel: Presidente **** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 13 Avreise fra San Jose.
Transport til flyplassen for avreise utpå dagen.
Måltider: Frokost

Forslag på utflukt:

San José City Stroll and Visit to a Museum

Hvis det er tid før hjemreisen kan vi anbefale en guidet fottur i San José for å besøke attraksjoner som nasjonalteateret, sentralmarkedet, katedralen og gullmuseet før du fortsetter til den østlige delen av byen med metallbygget og Morazán Park.

Les mer og se andre turer til Costa Rica

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Bli med på en flott rundreise Costa Rica 13 dager

Amerikaspesialisten skreddersyr – kontakt oss for priser

Priser og betingelser:

Inkludert i pakken:
Hotellovernatting i 3-4 stjerner standard som spesifisert.
Frokost fra dag 2- 12.
Privat transfer mellom:
flyplass og hotell begge veier i San José
Guapiles – Sarapiqui
Sarapiqui – La Fortuna
La Fortuna – Tenorio


Delt transfer mellom:
San José – Tortuguero
Tortuguero – Guapiles.
Tenorio – Tamarindo
Tamarindo – San José


Ikke Inkludert:
Utflukter – legges til etter ditt ønske.
Øvrige måltider
Guiding – annet enn på utflukter


Vår ref : Armotours


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,