GO UP

Rundreise i Brasil med karneval i Rio

Pris på forespørsel

Bli med på en eventyrlig rundreise i Brasil med karneval i Rio.
Alle har vel drømt om en gang å få oppleve karnevalet i Rio. På denne eventyrlige rundreisen i Brasil får du oppleve dette og mye mer. Reisen inneholder blant annet tur til verdens største fossefall Iguazú, jungeltur i verdens største regnskog – Amazonas og til slutt noen late dager på en av Brasils vakre strender. Det blir en reise fylt av store kontraster og vakre naturopplevelser.

 

Rundreise i Brasil med karneval i Rio USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Turen starter med karnevalet og dager i Rio. Fra sambarytmer i Rio reiser du videre til de vakre Iguazú-fossefallene.
Så venter Amazonas, denne enorme og endeløse jungelen, mystisk, spennende og eksotisk. Turen avsluttes på en av Brasils vakre strender, nærmere bestemt halvøya Buzios, noen timer nord for Rio de Janeiro.

Noen høydepunkter:

Dag 2.  På kvelden skal du endelig få oppleve karnevalet på kroppen, med sambatoner, ekstravagant utkledning og et hav av glade mennesker! Vi har sitteplasser reservert på karnevaltribunen, med god utsikt til å se paraden. Dette er virkelig noe å se fram i mot!

Dag 6. Se der hvor elven Iguazú renner inn i elven Parana og danner verdens bredeste fossefall og gir opphav til den doble grensen mellom Brasil og Argentina.

Dag 9 – 11. I Amazonas vil du være med på fottur i jungelen, besøke apeskogen, det blir kanotur med fisking på dagen og kanotur på kvelden for å høre alle jungelens lyder. I tillegg får du besøke en lokal urbefolkningstamme.

 

Rundreise i Brasil med karneval i Rio USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Prøv en rundreise i Brasil med karneval i Rio

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Brasil

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic