GO UP

Rundreise i Brasil med Rio de Janeiro, Búzios og Iguaçu

Har du et spørsmål om denne turen?

På denne rundreisen får du med deg både storby, badeferie og fantastiske naturopplevelser.

Turen kan også gjøres i motsatt eller annen rekkefølge og med flere netter og kombineres med Argentina eller andre deler av Brasil. Vi tilpasser etter ønsker

Pris på forespørsel

Nå kan du bli med på en flott og spennende rundreise i Brasil. Rio de Janeiro, Búzios og Iguaçu er spennende steder som må oppleves!
Brasil er fotball, lidenskap, samba, karneval og mye mer. Det er et fargerikt land med vennlige åpne mennesker og natur i verdensklassen.

Vi kan legge opp turen med det antall netter dere ønsker på hvert sted, men en fin kombinasjon kan være 4 netter Rio, 3 netter Iguazu og 5 netter Buzios.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaRundreise i Brasil med Rio de Janeiro

 

Høydepunkter på denne rundreisen:

  • Kristusfiguren, de berømte strendene
  • Tijuca skogen
  • Herlige opplevelser i Búzios
  • De verdenskjente fossefallene Iguaçu

Vil du kombinere dette med et opphold i Rio, Natal eller andre spennende steder i Brasil? Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr en spennende reise for deg.

Rundreise i Brasil med Rio de Janeiro Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Om noen av reisemålene
Rio de Janeiro​

Rio de Janeiro med sine flotte strender, frodige fjell og samba hele natten – hva kan vel friste mer? For ikke å glemme fantastiske fotballkamper! Det er ikke noe sted som Rio. Du kan kombinere mange ting, turer i parkene hvor du finner apekatter og tucanfugler, kvelder med musikk i området rundt Lapa, ta inn menneskemengden i Maracanã og oppleve soloppgangen på Copacabanastranden. Det er lett å bli forelsket i Rios varme og livslyst!

Foz Do Iguaçu
De enorme kreftene i det massive vannsystemet er imponerende. Fossene dundrer i tre land, alt like mektig. Det er et av de store underverk og et «must» om du besøker Brasil og/eller Argentina.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaRundreise i Brasil med Rio de Janeiro

Búzios
Nydelige Búzios ligger på en halvøy omringet av 17 strender ca. 3 timer nordøst for Rio. Det var en fiskelandsby til tidlig på 60-tallet før den ble «oppdaget» av Brigit Bardot og hennes brasilianske kjæreste.
I dag er det et paradis for de som vil ha nydelige badestrender, nyte deilig mat på et vell av restauranter og hoteller fra små til større resorts.
Búzios kalles på folkemunne Brasils St. Tropez.
Búzios er ikke bare en by men flere mindre steder på samme halvøy. Ossos, Manguinhos og Armacão de Búzios. Ossos (Bones) er den eldste og mest attraktive og ligger nord på halvøya. Her er det en småbåthavn og yachtclub, noen få hotell og barer. Manguinhos er den mest kommersielle. Armacao ligger midt imellom og er stedets hjerte. Her er det gågater, natteliv og havnepromenaden Orla Bardot og fint for turister.

Bli med på en spennende rundreise i Brasil.

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Dag til dag:

Dag 1

Rio de Janeiro
Ved ankomst Rio blir du møtt og kjørt til ditt hotell.

Dag 2

Rio de Janeiro
Etter frokost blir du hentet på hotellet for en heldagstur av byen. Du kjører langs Rios berømte strender til Cosme Velho-området. Her går du om bord i et dampdrevet tog og kjører gjennom Tijuca Nasjonalpark til toppen av Corcovado på 710 meter over havet. På høyden står den berømte Kristusfiguren som er kjennetegnet til Rio de Janeiro – 38 meter høy. Utsikten fra toppen er fantastisk. Etter besøket går turen tilbake med toget forbi São Conradostranden til Cosme Velho.  Frokost

Dag 3

Rio de Janeiro
Etter frokost går turen med teleferik (gondol) som går i to avsatser til Sugar Loaf. På første avsats, Morra de Urca – er det en restaurant, amfiteater og heliport for helikopterturer over byen. Videre går turen til toppen av Sugar Loaf. Sugar Loaf fikk navnet sitt av de første portugiserne på grunn av de store mengdene sukker som de fikk her. På begge avsatser er det flott utsikt over byen med strendene Ipanema, Copacabana og Leblon. Deretter drar du til sentrum av Rio hvor du besøker Metropolitana-katedralen med flotte glassmalerier: Deretter går turen tilbake til hotellet. Frokost

Dag 4

Rio de Janeiro – Búzios
Etter frokost drar du til Búzios – en kjøretur på ca 2,5 timer. Innsjekking på din Posada. Frokost

Dag 5

Búzios
Búzios Trolley er den beste måten å oppleve Búzios på. Den går rundt halvøya til 12 strender og to utsiktssteder. Trollyen er åpen, så her får du sjøbris og kan nyte opplevelsene. Du blir hentet på hotellet og på denne to-timers turen serveres juice, mineralvann, tropisk frukt og kjeks. Det er også tid til en svømmetur underveis. Etter turen kan du enten bli satt av i byen eller på hotellet. Turen kommer i  tillegg til prisen. Frokost

Dag 6

Búzios
Dagen er åpen til å oppleve området eller late seg på stranden. Amerikaspesialisten anbefaler et cruise med en schooner (tillegg), hvor du får sett mer av området fra sjøen og besøkt strender som João Fernandes, Tararuga og Canto Beach. To stopp på turen for å svømme. Det serveres tropisk frukt underveis. Snorkelutstyr er inkludert. Frokost

Dag 7

Búzios
Åpen dag til å hygge seg i Bùzios. Frokost

Dag 8

Búzios – Iguaçu
Etter frokost er det transport fra Búzios til Rio de Janeiros flyplass (ca fire timer). Herfra flyr du til Iguaçu hvor du blir møtt og kjørt til ditt hotell. (Fly i tillegg) Frokost

Dag 9

Iguaçu
Etter frokost går turen til den argentinske siden av fossene. Jungelen som ligger rundt de kjente fossefallene, byr på fantastisk natur med fugler og dyr, orkideer og andre flotte planter. Ved Devils Throat er det en plattform som tar deg helt til kanten av fossene – en spektakulær opplevelse. Parken tilbyr restauranter, butikker og også handicaptilgang.
Om ettermiddagen besøkes den brasilianske siden av fossene. De enorme vannmengdene som stuper ned i Paranáelven og den flotte naturen tar pusten fra deg. Alt er godt tilrettelagt med fine gangveier og stier. Du kan også være med på båttur om du ønsker (tillegg). Frokost

Dag 10

 Iguaçu avreise
Etter frokost blir du kjørt til flyplassen for avreise.

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,