GO UP

Rundreise i Costa Rica med fantastiske opplevelser!

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Dette er kun et reiseforslag og turen kan gjøres på andre datoer også. Det kan ta inntil tre uker å få endelig bekreftelse av bestillingen.
Reiseforslag: 5. november 2024 – 16.november (I Norge 17.)  2024
Pris: Fra 33 900,- per person

Rundreise i Costa Rica på 12 dager / 11 netter som tar deg med på noen spennende høydepunkter i dette flotte landet.

Costa Rica, dette lille landet i Mellom-Amerika. Fantastisk natur, regnskog og vulkaner kombinert med flotte strender – rett og slett et drømmested for den eventyrlystne. Landet er også foregangsland for bærekraftig turisme og landet har hele 26 nasjonalparker. Fjell og jungel dominerer naturen, her er det hele 88 vulkaner hvor flere er aktive.

På en rundreise i Costa Rica opplever du mye av det Costa Rica har å by på. Transport mellom stedene er i hovedsak med minibusser og uten guide (med unntak av ankomst transporten i San José). Vi legger opp noen forslag til ulike aktiviteter og utflukter der du selv kan velge den eller de som passer deg eller gi oss beskjed om du har andre ønsker. På utfluktene er transport fra/til hotellet inkludert. Turen kan forlenges dersom du ønsker flere dager på stranden og hotell kan oppgraderes til høyere standard.

Høydepunkter på rundreisen:

  • Arenal Vulkanen
  • De varme badene – La Fortuna Hot Springs
  • Regn- og tåkeskoger i Monteverde
  • Hengebroer, zipline, fotturer
  • Manuel Antonio nasjonalpark

 

Dag til dag- program på rundreise i Costa Rica

Dag 1 Ankomst San Jose.
Her blir du tatt imot og kjørt til hotellet i sentrum av San José. Underveis får du informasjon og nødvendige dokumenter for turen.
Hotel: Presidente **** eller lignende

Dag 2 San José – La Fortuna
Tidlig avreise fra San José på Panamerican Highway via San Ramon og over Central Volcanic Mountain Range til La Fortuna.
La Fortuna er en liten populær turistby som ligger ved foten av den ikoniske vulkanen Arenal som ruver 1633 meter over havet. Dette er vulkanen man ser på mange bilder fra Costa Rica. Denne er fortsatt aktiv så det siver både gasser og røyk ut av den som noen ganger legger seg rundt toppen. På en godværs dag der man kan skimte den i sin helhet er det et vakkert skue. Byen La Fortuna har et godt utvalg restauranter og noe natteliv. Resten av dagen på egenhånd.
Hotel: Montaña de Fuego *** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 3 La Fortuna, Arenal Volcano
Dagen på egenhånd til ønskede utflukter. Her har vi lagt inn 3 populære forslag til utflukter som kan bestilles sammen med pakken.
I tillegg til disse finnes aktiviteter som riding, rafting, padling, kajakk, sykkelturer, ATV turer med mer. Gi oss beskjed for mer informasjon.
Hotel: Montaña de Fuego *** eller lignende
Måltider: Frokost

Forslag på utflukter:

Arenal Volcano National Park – Hot Springs
Opplev en av Costa Ricas mest fantastiske vulkaner med en fottur i området rundt Arenal vulkanen. Etter mer enn 400 år med innaktivitet blusset det opp et nytt stort utbrudd i 1968 før den roet seg ned igjen, men den har hatt noen mindre utbrudd siden den gang, siste utbrudd var i 2010. Selve toppen kan ikke bestiges, men på klarværs dager kan man skimte vulkanens nesten perfekt formede kjegle. Etterpå kan du slappe av i varmebadene med naturlige termomineralvann basseng, små fossefall og eksotiske tropiske hager.

Sloth Trail in La Fortuna:
Det finnes 6 arter av dovendyr i verden og 2 av dem lever i Costa Rica. På denne fotturen gjennom regnskogen kan man oppleve dette spesielle dyret og vanligvis ser man 4-6 dyr som lever i dette området. Turen er på 3,2 kilometer i flatt terreng og på turen har du også muligheten til å oppleve fugler, frosker, innsekter og andre dyrearter.

SkyTram and Trek, zipline:
Er du ute etter litt mer adrenalin og spenning så er denne utflukten til Sky Trek midt i blinken. Ta heisen opp fjellet i Arenal reservatet og ned igjen over regnskogen via 7 ulike ziplines på totalt 2,7 kilometer og opp til 200 meter i høyde.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 4 La Fortuna – Lake Arenal – Monteverde
Dagen starter med en naturskjønn båttur over Costa Ricas største innsjø Arenal før du fortsetter på en grusvei ned til Monteverde.
Resten av dagen på egenhånd til å utforske attraksjoner som reptil og kolibrifugl utstilling, ostefabrikken eller besøke den organiske kaffe butikken.
Hotel: Cala Lodge *** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 5 Monteverde Biologiske Reservat
Dagen på egenhånd til ønskede utflukter. Her har vi lagt inn 3 populære forslag til utflukter som kan bestilles sammen med pakken.
I tillegg til disse finnes aktiviteter som riding, treklatring og strikkhopp m.m.
Hotel: Cala Lodge *** eller lignende
Måltider: Frokost

Forslag på utflukter:

Hanging Bridges
Oppdag de ikoniske Skywalk hengebroene i tåkeskogene rundt Monteverde. En kombinasjon av stier og 6 hengebroer på totalt ca. 2,5 kilometer som gir deg muligheten til å oppleve livet i skogen fra perspektivet til noen av dyrene som lever i trærne slik som dovendyr og aper.

SkyTram, Trek zipline and Walk:
Dette er en 2,5 til 3 timers tur fylt med adrenalin og flotte naturopplevelser. Du starter med en 20 minutters tur med heisen opp før du tar deg ned over regnskogen igjen via 9 ulike ziplines på totalt 3 km og maks 130 meter høyde.

Night Walk
Turen starter like før solnedgang og gir deg gode muligheter til å oppleve dyrelivet i dette området. 80% av dyrene slik som f.eks. dovendyr, vaskebjørner, armadilloøgler, olingoer og viklebjørner, er mest aktive etter mørkets frembrudd.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 6 Monteverde – Manuel Antonio Nasjonalpark
Avreise på morgenen ned fra fjellene og delvis på Panamerican Highway ned mot Stillehavskysten. På veien passeres steder som Puerto Caldera, Jaco og Quepos før du kommer frem til Manuel Antonio Nasjonalpark.
Hotel: Espadilla *** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 7-10 Manuel Antonio Nasjonalpark:
Etter noen aktive dager er tiden inne for å slappe av med sol og bad på strendene i Manuel Antonio nasjonalpark.
Hotel: Espadilla *** eller lignende
Måltider: Frokost

Forslag på utflukter:

Manuel Antonio National Park
En guidet tur i nasjonalparken (stengt tirsdager) er en perfekt kombinasjon med natur og strand. Her kan du oppleve regnskogen og en rekke dyr som aper, tucanfugler, iguaner med mer og halvøya Cathedral Island og Cathedral Point.

Damas Island Estuary Kayak
En guidet kajakktur i elvemunningene og mangrovene rundt øya Damas. I tillegg til å kunne oppleve dyr som krokodiller, aper og iguaner får du en innføring i forholdet mellom mange ulike organismer i dette delikate habitatet. Lunsj inkludert.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 11 Manuel Antonio nasjonalpark – San Jose
Morgenen på egenhånd til å nyte et siste bad og pakke sakene før retur tilbake til San José.
Avreise fra hotellet formiddag/tidlig ettermiddag. Turen tar vanligvis rundt 3-4 timer litt avhengig av trafikken.
Hotel: Presidente **** eller lignende
Måltider: Frokost

Dag 12 Avreise fra San Jose.
Transport til flyplassen for avreise utpå dagen.
Måltider: Frokost

Forslag på utflukt:

San José City Stroll and Visit to a Museum

Hvis det er tid før hjemreisen kan vi anbefale en guidet fottur i San José for å besøke attraksjoner som nasjonalteateret, sentralmarkedet, katedralen og gullmuseet før du fortsetter til den østlige delen av byen med metallbygget og Morazán Park.

Les mer og se andre turer i Costa Rica

Bli med på en flott rundreise i Costa Rica.

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Priser og betingelser:

Inkludert i pakken:
Hotellovernatting i 3-4 stjerner standard som spesifisert.
Frokost fra dag 2- 12.
Privat transfer mellom flyplass og hotell begge veier i San José.
Delt transfer San José – La Fortuna/Arenal – Monteverde – Manuel Antonio – San José.
Båttur over Arenal sjøen


Ikke Inkludert:
Utflukter – legges til etter ditt ønske.
Øvrige måltider
Guiding – annet enn på utflukter


Vår ref : Armotours


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,