GO UP

Rundreise i Ecuador – Ecuadors høydepunkter

Dette er en tur til Ecuador for deg som vi reise sammen med en gruppe, eller deg som vil reise på egen hånd.

Tid: Hele året
Pris: Fra 14 800,- Syv dager inkludert engelsktalende guide og en del måltider

En spennende rundreise i Ecuador med en mengde høydepunkter underveis. Ecuador er et flott land å reise i – ikke rart det kalles Sør-Amerika i miniatyr. Her er det vulkanske fjell, kultur og historie og Amazonas jungelen.

Dette er kun et reiseforslag, Amerikaspesialisten gir deg totale pakkepriser med fly, hotell og kombinasjon med Galapagos, Peru eller andre sør-amerikanske land.

Høydepunkter på denne rundreisen:

 • Gamlebyen i Quito
 • Peguche, indianerlandsbyen
 • Cotopaxi Nasjonalpark
 • Pailon del Diablo – djevelfossen
 • Ecuadors best bevarte inkaruiner, Ingapirca

Vil du kombinere dette med et opphold i Rio, Natal eller andre spennende steder i Brasil? Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr en spennende reise for deg.

Bli med på en spennende rundreise i Ecuador.
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

 

Dag til dag:

Dag 1

Quito
Ved ankomst Quito blir du møtt og kjørt til hotellet. Her bor du tre netter på hotell Dann Carlton eller lignende

Dag 2

Quito
Med start i Quito som ligger på 2 800 meter over havet, er det fint å ha litt tid til å bli vant med høyden. Gamlebyen i Quito er sjarmerende og stor med flotte kirker og torg. Her blir du vist rundt både til fots og med minibuss. Turen går så til verdens ”midte” hvor Ekvatorialmonumentet ligger. Et besøk i museet er mulig om du ønsker det. Frokost

Dag 3

Otavalo
Fra Quito reiser du på dagstur til Otavalo. Det er en kjøretur på ca to timer. I Otavalo er det et fantastisk marked med lokalt håndverk og et lokalt kjøtt- og grønnsaksmarked som er spennende å se. Tekstilmarkedet er fascinerende, med masse farger og lekre tepper, duker og klær. Deretter fortsetter turen til Peguche – en indianerlandsby hvor lokalbefolkningen bor og vever i sine hjem. Her blir du kjent med kultur og dagligliv. Naturen er praktfull – vulkanske fjell omringer byen og dalen er fruktbar. Lunsj på et sjarmerende «Inn» eller Hacienda er inkludert. Felles utflukt med andre. Overnatting i Quito. Frokost, lunsj

Dag 4

Cotopaxi, Patate
En av de flotteste opplevelsene er å reise langs ”Avenue of the Vulcanos”. Dette er en kjede av vulkaner med snødekte topper og fruktbare daler. Turen starter med besøk i Cotopaxi Nasjonalpark hvor Cotopaxivulkanen rager 5 897 meter over havet.  Ved ankomst er det orientering i besøkssenteret. En utrolig skjønn natur, bebodd av vennlige mennesker med tradisjonelle skikker. Ved foten av vulkanen ligger en sjarmerende hacienda hvor det blir lunsj. Det er tid til å gå turer i nasjonalparken og oppleve området. Deretter fortsetter turen til byen Patate, hvor du overnatter i en sjarmerende 300-år gammel Hacienda. Frokost, lunsj, middag

Dag 5

Baños – Ambato – El Arenal – Riobamba
Etter frokost er det en fantastisk tur langs elveleiet til Pastaza elven til byen Baños (betyr bad). Byen ligger ved foten av Tungurahuavulkanen hvor de varme kildene kommer fra som har gitt byen navnet. Herfra går turen langs Route of the Cascades (fosser). De som vi,l kan gå ned og beundre Pailon del Diablo – djevelfossen. Den ligger i jungelen med subtropisk klima og mange orkideer.

Lunsj serveres på en hacienda/hostel i området. Etterpå kan du ta en spasertur i Baños.  Turen mot Riobamba går opp gjennom fjellene langs massive Chimborazo, det høyeste fjellet i Ecuador. Her kan du se lama og vicua som gresser langs veien.  Masse fotomuligheter på veien. Overnatting i Riobamba. Frokost, lunsj, middag

Dag 6

Riobamba – Cuenca
Togturen fra Riobamba til Alausi og strekningen som kalles ”Devils Nose” er spektakulær. Med vulkantopper på over 6 000 meter over havet i det fjerne, praktfullt landskap og vinkende mennesker langs toglinjen, er dette en tur du alltid vil huske.

Fra den lille byen Alausí går panoramaturen fra høylandet ned mot kysten. Underveis forserer toget en bratt fjellside hvor sporet er bygget i sikk-sakk og toget må vekselsvis rygge og kjøre fremover for å komme seg ned. Videre går turen sørover i Ecuador mot den ”spanske” byen Cuenca. På veien stopper toget ved Ecuadors best bevarte inkaruiner, Ingapirca. I Cuenca bor du en natt på et hyggelig hotell. Frokost, lunsj, middag

Dag 7

Til flyplassen
Cuenca er Ecuadors 3. største og en av Ecuadors vakreste byer. Byen ble grunnlagt i 1557 av Spanjolene og kolonistilen med brostensgater, smijernsterrasser og åpne plasser vitner om dette.
I likhet med Quito står den på UNESCO’s liste over bevaringsverdige byer.  Sightseeing av byen tar deg til fargerike markeder, blomstermarked, Plaza San Sebastian og ikke minst til et sted hvor du får sett hvordan ekte Panamahatter blir laget. Om ettermiddagen blir du kjørt til flyplassen i Cuenca og flyr til Quito eller Guyaquil for overnatting og eventuell videre reise.  Frokost, lunsj

Priser og betingelser:

Fra 14 800,- pr person avhengig av hvor mange som reiser samlet. Er dere flere vil prisene gå ned.
Vår ref: 679687


Inkludert:


 • Engelsktalende lokale guider
 • Transport ved ankomst
 • Fellesutflukter i henhold til programmet, togreise
 • Overnatting: seks netter på gode hotell, tre netter i Quito, en natt i Patate, en natt i Riobamba og en natt i Cuenca
 • Måltider: seks frokoster, fem lunsjer, tre middager

Ikke inkludert


 • Fly t/r Ecuador
 • Fly fra Cuenca til Quito eller Guayaqil ca $120 pluss skatt
 • Øvrige måltider og drikkevarer

Avreisedager: Du kan selv velge avreisedag, vi tilpasser. Sightseeing foregår sammen med andre og fra dag 4 – 6 reiser du i en mindre gruppe.


Amerikaspesialisten kan tilby program med hotell og hacienda i alle prisklasser. Berømte Casa Gagnotena i Quito er et av Sør-Amerikas beste hotell og anbefales selv om det koster. Haciendaer i Ecuador er meget hyggelig å oppleve, og på denne turen er det inkludert flere steder. Du velger selv hvilket budsjett du har, så skreddersyr vi det som passer.


Kombiner gjerne reisen med Galapagos eller Peru!


Tilleggsturer i Ecuador
Vi anbefaler en tur til Galapagos eller Amazonasjungelen. Fra Quito kan du lett komme dit med fly eller buss. Be om forslag. Ecuador kan også lett kombineres med Peru.


Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Hotellovernatting(er)
 • Måltider
 • Transport
Reisemål Ecuador og Galapagos Sør Amerika
Pris Fra 14 800,-

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic