GO UP

Rundreise i Panama og Costa Rica

Dette er en fantastisk mulighet til å oppleve to spennende land!

Tid: Hele året
Pris: Fra 23 990,- inkludert lokale guider og flyreise

Opplev to unike land på en unik rundreise i Panama og Costa Rica i Mellom-Amerika, med forskjellig historie, rik kultur og natur. Reisen starter i Panama, som er mest kjent for kanalen som skiller Atlanterhavet og Stillehavet. Her kan du få unike opplevelser i et land med forskjellige folkegrupper som lever side om side.
Deretter går turen til Costa Ricas mektige vulkanske fjell, tropiske skoger og nydelige strender. Flere steder bor du på lodger.

Kombiner gjerne med ekstra dager i Panama eller Costa Rica. Dette ordner vi for deg!

Bli med på en flott rundreise i Costa Rica.
Amerikaspesialisten skreddersyr 

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Panama City
Her blir du tatt imot og kjørt til sjarmerende hotell Toscana eller lignende for tre netters opphold.

Dag 2

Panama City og Panamakanalen
Dagens Panama City er moderne, men her er også den gamle bydelen med smale gater og historiske bygninger. Du finner også ruiner av opprinnelige Panama City som ble ødelagt i 1671. Dagens sightseeing besøker alle stedene og du får tid til å se deg om på egen hånd. Videre går turen til Miraflores-slusene ved Panamakanalen. Et imponerende byggverk som er regnet som et av verdens åttende underverk i den moderne verden.

Dag 3

Embera
Dagen starter med buss til Chagreselven og båttur opp elven til landsbyen Embera hvor Embera folket holder til. Her blir du kjent med deres unike kultur og tradisjoner. Stammen har sitt eget språk og er liten stamme. Så går turen går tilbake til Panama City.

Dag 4

Panama City – Bocas Del Toro halvøya
Tidlig avreise fra hotellet til flyplassen hvor det er lokalt fly til Bocas Del Toro. (Maksimum 14 kg bagasje pr person). Den naturskjønne halvøya er et yndet reisemål. Transport til hotellet hvor du kan slappe av resten av dagen. Hotel Swans Cay eller lignende to netter.

Dag 5

Bocas Del Toro
Bocas Del Toro er et av de mest naturskjønne stedene i Panama – en oase for øyet. Her kan du se delfiner, besøke Bastimentosøya for å se Kay Coral – vakkert. Videre med båt til Magic Bay med fottur gjennom regnskogen. Du når den nydelige Rana Royal-stranden hvor det kan være mulig å se den kjente røde frosken!

Dag 6

Bocas Del Toro – Sixaola (grenseovergang) – Chuita Marine nasjonalpark
Tidlig avreise med båt til Almirante på fastlandet. Herfra er det en kjøretur gjennom store plantasjeområder til Sixaola, grensestasjon til Costa Rica. Etter gjennomgang av formaliteter forsetter turen langs den sørlige karibiske veien til Cahuita. Ankomst om ettermiddagen. Tur til Cahuita Marine Nasjonalpark. Nydelig palmestrand – en av de fineste i landet. Stranden er hvit av sand laget av knuste koraller og skjell. Nyt området og ta en snorkeltur hvor du kan se fargerike fisk og koraller – de flotteste på Costa Rica.

Dag 7

Cahuita – Sarapiqui området
Tidlig avreise fra Cahuita. På veien passeres småbyene Siquirres og Guapiles før ankomst Puerto Viejo de Sarapique. Området er kjent for sin regnskog og tiltrekker seg aktive og opplevelseslystne turister. Puerto Viejo de Sarapique er knyttet til Braulio Carrillo nasjonalpark. Sarapiquielven er kjent for rafting og båtturer. På ettermiddagen kan du på hotellområdet besøke en arkeologisk park og pre-colombianske ruiner. Overnatting på Sarapiquis Rainforest Lodge eller lignende.

Dag 8

Trimbina Reservat sjokoladetur – La Fortuna Arenal vulkanen
Om morgenen kjører du gjennom Tirimbina-regnskogen. Det er et område på 346 hektar med stor variasjon, hjem til en av menneskets største favoritter: sjokolade. En tur gjennom skogen leder til en gammel sjokoladeplantasje hvor du får lære om historiske og kulturelle fakta om sjokoladen. Her blir prosessen gjennomgått fra den sankes til den kvernes. Smak forskjellige prøver av sjokolade produsert av Amaziliakvinnenes forening. Om ettermiddagen krysses San Carlos lavlandet før du ankommer La Fortuna ved Arenal vulkanen. Overnatting på Hotell Arenal Springs eller lignende i to netter.

Dag 9

Arenalvulkanen og hengebroer
Etter å ha sovet i 400 år hadde vulkanen utbrudd i 1968. På en klar dag kan du se den perfekte vulkantoppen som er på 1 633 meter over havet. Vulkanens dype krater på 140 meter er formet over et gammelt krater. Dagen starter med tur til Arenals hengebroer – en tur gjennom regnskogen. Fra høye broer kan du skue ut over et praktfullt landskap og se fugler som trekker mellom nord og sør-Amerika. Et hundretalls blomster og frodig skog er imponerende.

Dag 10

La Fortuna – San Jose eller strandopphold.
Transport til San Jose eller til din utvalgte strand: Tamarindo, Samara eller Papagayogulfen.

Priser og betingelser:

Fra 23 990,-
Prisene varierer på avreisedato.
Vår ref: 686191


Prisen inkluderer:


 • Fly Bergen/Stavanger/Kristiansand/Oslo/Torp – Costa Rica t/r med KLM via Amsterdam
 • Tillegg fra Bergen, Stavanger og Kristiansand fra 0 – kr 300,- fra Ålesund kr 400,- og fra Trondheim kr 600,-
 • Lokal guide ved ankomst og transport til hotellet
 • Sightseeing som beskrevet på engelsk med lokale guider
 • Alle turer som beskrevet med inngang til nasjonalparker og attraksjoner
 • Frokost daglig, lunsj dag to og fem
 • Daglige turer unntatt ankomst og avreisedag

Prisen inkluderer:

 • Oppgitte priser er per person
 • Flyreise
 • Hotellovernatting(er)
 • Måltider
 • Transport
 • Sightseeing
Reisemål Costa Rica Mellom-Amerika
Pris Fra 23 990,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic