GO UP

Skiferie til Mammoth i California

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Hvorfor ikke unne deg en skiferie til Mammoth i California til vinteren? Mammoth kan skryte av de høyeste toppene – helt opp på 3 340 meter, dypere og bedre snø kombinert med vakker utsikt.
Vintrene er lange her, og stedet er kjent for å ha noen av de beste ski- og snowboardområdene i USA.
Sesongen strekker seg fra november til juni, og kan i tillegg til de hyppige snøfallene, by på 300 soldager i året. Og når du kan kombinere dette med en mengde spennende aktiviteter gjennom sesongen, så er dette et skisted for både store og små.

I dette reiseforslaget foreslår vi flyreise t/r Reno, åtte netter på Alpenhof Lodge Mammoth og syv dagers skipass i Mammoth Mountain.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Alpenhof Lodge Mammoth er et herlig hotell i chaletstil i Mammoth Lakes, California. Hotellet ligger veldig sentralt både i forhold til skikjøringen og sentrum, og er det foretrukne valget blant familier, par og grupper fra hele verden. Her finner du de beste attraksjonene rett utenfor døren.
Og hvis du visse dager kun leter etter et sted å nyte et glass vin ved peisen, finner du mange koselige kroker for dette.
Du kan velge andre typer rom, suiter og hytter – kontakt oss for pris.

Etter en dag i bakken, kan du nyte et dypp i boblebadet før du avslutter en herlig skidag på restauranten Petra’s Bistro & Wine Bar. Besøk også The Clocktower Cellar, den uformelle puben med sitt store utvalg av øl og whisky. Her er det også fotballspill og biljardbord.

Unn deg en skiferie til Mammoth i California

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

 

Reisemål USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic