GO UP

Sol og badeferie på Aruba – Manchebo Beach Resort & Spa

Kos deg og nyt strender, sol og varme på fantastiske Aruba i Karibien.

Pris: Fly og syv netter fra 21 690,- pr person
Tid: Hele året

En sol og badeferie på Aruba er vel ikke å forakte på kalde vinterdager. Nyt oppholdet på Manchebo Beach Resort & Spa – et boutique hotell hvor romantikk, ro og helse står i fokus. Resorten ligger rett på flotte Eagle Beach.
Aruba er en av ABC-øyene og ligger langt sør i det Karibiske hav – nesten på kysten til Venezuela. Det offisielle språket er hollandsk, men de innfødte snakker papiamentu, en blanding av flere språk.

Aruba er en relativt flat og liten øy, men er kjent for sine fantastiske hvite strender! På nord-siden av øya er det klipper og brenninger. Du kan rusle omkring i Oranjestad som er hovedstaden med shopping, natteliv og kasinoer. Eller leie moped eller 4-hjulstrekker for å utforske øya på egen hånd. Men mest av alt kan du kose deg og nyte strender, sol og varme.

På Manchebo Beach Resort & Spa får du en unik opplevelse. Hotellet har en av de beste ratinger på Trip Advisor og er et av de beste hotellene på Eagle Beach/Palm Beach. Det er et av topp 10 romantiske hotell i Karibien. Hotellets tre restauranter, Ike’s bistro, Omakase Sushi bar og The Chophouse er blant de beste restaurantene du finner ved Eagle beach/Palm Beach.

Hotellet tilbyr gratis yoga og pilates timer og du kan velge mellom 16 timer i uken. Det eksotiske utendørs spaet, treningsrom og mulighet for utsøkte menyer tilpasset vegan-gjester er en del av helsetilbudet på hotellet. Hotellet er miljøbevisst og har tatt mange «grønne» initiativ. Ved fullmåne arrangeres spesielle helsearrangement og i spa området, Spa del Sol, får du utendørs spa behandlinger og kan velvære opplevelser. Nyt deilige turer på stranden, hengekøyer og romantiske middager ved svømmebassenget.

Er du på bryllupsreise tilbyr vi egen «Honeymoon-Romance» pakke – be om pris.

Prøv en sol og badeferie på Aruba.
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Priseksempel for reise i lavsesong, pr person i dobbeltrom:
Deluxe Garden view rom​ fra 21 690,-
Deluxe Oceanview rom fra 23 585,-
Tillegg for frokost pr dag kr 210,-


Vår ref:693566


Prisen inkluderer:
Fly fra Oslo til Aruba t/r med KLM via Amsterdam
Hotell i 7 netter uten frokost
Våre priser inkluderer skatter, service charge, miljøavgift (endring kan forekomme).


Pakkene kan utvides og romkategori oppgraderes. Man kan også kjøpe seg opp til halv- eller helpensjon inkludert. Andre avreisesteder mulig mot et lite tillegg i prisen. Tillegg for frokost pr person pr dag kr 210,-


Lavsesong fra 14. april – 23. juni og fra 17.8 – 15.12.2020. Priser varierer på avhengig av tilgjengelighet på fly


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
Reisemål ABC-øyene Karibien
Pris Fra 21 690,-

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic