GO UP

Stopp i New York på vei til Orlando

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: Fra 12 265,- per person

Prøv kombinasjonen storby med fornøyelser – ta et stopp i New York på vei til Orlando.
Shopping, sightseeing, Broadwayshow, sol, bad og fornøyelsesparker – kan det bli bedre?

Stopp i New York på vei til Orlando Kombinasjonsreise New York, New Orleans, San Francisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

I New York kan du shoppe til du ikke orker mer, om det er på 5th Avenue eller nede i SoHo, her har de alt!
Vil du på outlet, går det buss ut til Woodbury Common Premium Outlets der kan du gjøre noen kupp!

Det er enkelt å ta seg frem i New York. Gatene er organisert slik at du lett blir kjent med byen, til tross for størrelsen. Undergrunnen er et utmerket alternativ. Togene går raskt og er stort sett alltid i rute. Det er enkelt å finne frem til hvor du skal og prisene er relativt lave. Taxier brukes hyppig i New York. De er overalt, er rimelige og tar deg dit du ønsker. Totalt finnes det nærmere 13 000 drosjer i byen. Det finnes ingen faste stoppesteder, det er bare å løfte opp en hånd. Vær oppmerksom på at det alltid er stor trafikk på Manhattan, så beregn god tid.

Stopp i New York på vei til Orlando Storfamilieferie til Orlando, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

De aller fleste forbinder Orlando med fornøyelsesparker. Her kan du leke deg gjennom ferien og oppleve verdensberømte parker som Discovery Cove, Sea World, Universal Studios, Walt Disney World Resort; Disney’s Animal Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, EPCOT og Magic Kingdom Park. Det er også en rekke restauranter og shoppingsentre i Orlando.

Det er alltid sommer og sol, så nyt gjerne noen dager ved bassengkanten på hotellet. Ønsker du litt mer fart, så kan du dra på et av de mange bade- og vannparkene.

Tips: Spar tid og unngå lange køer ved å kjøpe parkbilletter før dere drar. Amerikaspesialisten ordner billetter før du drar.

Prisen inkluderer:
Fly t/r Oslo med stopp i New York
Tre netter på Wellington Hotel 3* i New York og syv netter på Ramada Plaza Resort & Suites International Drive 4* i Orlando

Ønsker du andre hotellalternativ eller flere dager i de to byene? Kontakt oss – vi skreddersyr!

Ta en ferie med stopp i New York på vei til Orlando

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,