GO UP

Vi skreddersyr din ferie!

Tid: Hele året

Pris: På forespørsel

Unn deg og dine nærmeste en deilig strandferie på Playa del Carmen i Mexico. Nydelig vær, spennende opplevelser og lunkent badevann venter.

Strandferie på Playa del Carmen USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Playa del Carmen er et nydelig og sjarmerende sted som har fantastiske korallstrender. I tillegg får du en innføring i en eldgammel kultur. Her opplever du en herlig blanding av feriegjester og lokalbefolkning.

Playa Del Carmen ligger ca. 1 1/2 times kjøring sør for Cancun.
Det er en liten by med hyggelig atmosfære, og er ikke på langt nær så turistifisert som Cancun. Det er også et yndet sted for cruiseskipene å legge til. Allikevel har det beholdt sin egenart og sitt lokale tilsnitt, og vi håper det vil fortsette slik. Like ved Playa del Carmen ligger Xel-Ha og Xcaret – fantastiske steder for snorkling, svømming, avslapning og kulturopplevelse. Fra Playa del Carmen går det båt til Cozumel, det tar ca. 45 minutter.

Strandferie på Playa del CarmenStrandferie på Playa del Carmen USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Magic Blue Spa Hotel i Playa del Carmen har en uforglemmelig karibisk beliggenhet. Hvis du leter etter det perfekte stedet, ligger hotellet bare ett kvartal unna 5th avenue. Den beste og mest luksuriøse gaten i Playa del Carmen.
Hotellet er bygget i meksikansk Palapa Style med minimalisme og moderne design.

Tips: Dra på utflukter til Mayaruiner, opplev naturparker og utforsk «cenoter» – vakre, underjordiske brønner, dra på utflukter til lokal markeder, dykke og snorkle.

Pris inkluderer: Fly t/r Oslo og 14 netter på Magic Blue Boutique Hotel 4* i Playa Del Carmen

Vil du på strandferie på Playa del Carmen i Mexico?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din drømmeferie

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,