GO UP

Tre dagers togreise fra Vancouver til Jasper med Rocky Mountaineer

Vi skreddersyr din ferie!

Fantastisk togreise over Canadiske Rocky Mountains!

Tid: April til oktober
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Bli med på Rainforest to Gold Rush – en tre dagers togreise fra Vancouver til Jasper med Rocky Mountaineer. Reisen er utrolig variert og du får oppleve både kysten, nydelige Whistler, historie og Rocky Mountains.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usaDag 1, Vancouver – Whistler
Med Coast Mountains i bakgrunnen tar denne togturen deg langs fjorden og forbi Howesundet. Videre gjennom skog og villmark mot Whistler, hvor du får tid til å se deg om på ettermiddagen. Overnatting på et komfortabelt hotell. Ta gondolen til toppen av fjellet for å nyte utsikten og gå en tur.

Dag 2, Whistler – Quesnel
Turen går langs Pembertondalen og langs innsjøene Anderson og Seton. Langskapet forandrer seg og blir villere med bratte fjellvegger på en side og grønne vann på den andre. Nær Quesnel, som var gullrushhovedstad, er det ranchlandskap og gårder. Overnatting i Quesnel.

Dag 3, Quesnel – Jasper
Dagen byr på fantastisk natur med høye fjell, fosser og innsjøer. Du befinner deg nå i Rocky Mountains. Canadiske Rockies høyeste fjell Mt. Robsin kan skues, mens togturen går nedover til Jasper hvor den avsluttes. Jasper Nasjonalpark er Canadas største og det er fint å tilbringe et par dager her for å nyte naturen.

Kombiner gjerne denne turen med fly til Vancouver og hjem fra Edmonton med Icelandair. Turen kan tas i begge retninger.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Rocky Mountaineer – luksustog i Canada, tilbyr sine reisende flere kombinasjoner av togturer gjennom The Canadian Rocky Mountains.  Togturen går mellom Vancouver og Banff eller Jasper og du kan velge hvilken vei du ønsker å reise. Uansett er det en spektakulær reise. Overnatting på hotell i Kamloops eller Quesnel.

I forbindelse med reisen har vi mange tilbud, både med kombinasjon av bilferie, cruise, lodger eller flere rundreiser med tog.

GoldLeaf Service
GoldLeaf Service er det beste tilbudet. Her er det flott utsikt fra glassoverbygde vogner i 2. etasje. Gourmetmat blir servert i egen restaurantvogn med egne verter om bord. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Det er et stort utendørsområde i en eksklusiv vestibyle hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på de beste hotellene som har moderat standard i Kamloops og Quesnel.

SilverLeaf Service
På SilverLeaf Service sitter du komfortabelt med store togvinduer og maten serveres på plassen. Snacks og alle drikkevarer er inkludert. Et uteområde mellom vognene hvor du kan nyte utsikten. Overnatting på komfortable hotell. Overnatting på hotell med moderat standard i Kamloops og Quesnel.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Les Christians reisebrev og opplevelser med Rocky Mountaineer

Vil du prøve togreise fra Vancouver til Jasper med Rocky Mountaineer?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din togferie!

Priser og betingelser:

Silver Leaf 
Sete med vindusutsikt i nederste etasje
Drikkevarer som inkluderer vin, øl, drinker og mineralvann
Snacks
Overnatting på moderate hoteller


Gold Leaf 
To etasjer, glassoverbygd vogn
Eksklusiv restaurantvogn
Alle drikkevarer og snacks
Deluxe hotell


Gold Leaf deluxe:
Skjem deg bort! Nyt alt Gold Leaf inkluderer og de beste hotellene og rommene.


Måltider der det er spesifisert.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,