GO UP

Vandretur i Canadiske Rocky Mountains

Fantastiske fjell, dyreliv og opplevelser du sjelden vil glemme!

10 netter/11 dager
Tid: 09. – 21. august 2019
Pris: 32 900,- inkludert flyreise, hoteller og guide

Bli med på en fantastisk vandretur i Canadiske Rocky Mountains som tar deg til noen av Canadas mest ettertraktede fjellområder. Her kan du gå flotte turer. Turene tilpasses alle, og vi tilrettelegger for både korte og lengre turer etter ønske. I august kan du fortsatt nyte deilige sommerdager med litt lavere temperatur.

Canadiske Rockies er fantastisk for fotturer. Her vil du oppleve et rikt dyreliv, flotte fjell og enger. Guiden er med på alle turene og vil berike reisen med kunnskap om land, folk, natur og dyreliv. Med Icelandair går turen til Edmonton, hvor turen starter med en overnatting på hotell. Så går turen til Jasper nasjonalpark hvor du kan nyte praktfull natur, fjell og vidder og få besøkende. På turen lages lunsj i fellesskap og alle kan delta i forskjellige felles aktiviteter.

I Jasper kan du også ta Jasper Sky Tram til toppen av fjellet. Et bad i Miette varme kilder kan kanskje også friste. I Athabascaelven er det muligheter for rafting.

Fra Jasper går turen til praktfulle Lake Louise og Banff nasjonalpark, en av de mest ettertraktede nasjonalparkene i Canada. Turen følger Icefield Parkway og det blir mulighet for å gå på Colombia Icefield.

Så fortsetter reisen over The Rockies til Revelstoke – en tur som går gjennom Glacier nasjonalpark og Rogers Pass. Whistler er neste stopp. Whistler er det mest populære skistedet i Canada. På sommerstid byr byen på mange aktiviteter, inkludert ski på isbreen og mountainbike.

Med tre gondoler som dekker både Blackcomb og Whistlerfjellene får du sett og opplevd den praktfulle naturen.

Siste natt tilbringes i Vancouver – en flott by. I finvær kan du ta en sykkeltur i byen, og et besøk til byens store uteområde, Stanley park, hører med.

Ønsker du å utvide med flere dager i Canada må du gi beskjed ved bestilling. Vi bruker minibuss som tar minimum 10, maksimum 12 personer på reisen.

Vil du være med på en vandretur i Canadiske Rocky Mountains?
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr! 

Reiserute:

Dag Sted Hotell
10. august Ankomst Edmonton Coast Edmonton Plaza Hotel
11 – 13. august Jasper Nasjonalpark Pine bungalows
13 – 16. august Lake Louise Mountaineer Lodge
16 – 17. august Revelstoke Glacier House Lodge
17-19. august Whistler Listel Hotel
19 – 20. august Vancouver Rosedale on Robson

Priser og betingelser:

Dobbeltrom  32 900,-
Enkeltrom 43 400,-


Dette er inkludert på reisen:


  • Fly Oslo – Edmonton med retur fra Vancouver med Icelandair. Inkluderer ett kolli bagasje a 23 kg. Mat må bestilles i tillegg.
  • 3-4* hotell med frokost i 10 netter
  • All transport fra ankomst til avreise
  • Nasjonalparkavgifter
  • Whistler 2 peak heiskort en dag
  • Engelsktalende lokal guide og sjåfør

Dette er ikke inkludert:
Måltider som ikke er spesifisert
Tilleggsaktiviteter som sykling, rafting mm
Tips til guider og sjåfør


Hva må du ha med
Det er viktig å ha riktig tøy. Du kan oppleve alt fra minusgrader om natten til borti 30 varmegrader. Beregn derfor lag på lag og kle deg som om du skal på vandretur i norske fjell.
Vi anbefaler å ha med fjellsko, ta også med vanlige joggesko. Solen er sterk – ha med høy solfaktor. Regntøy anbefales også. Godt humør er viktig. Alle må delta i felles arrangement av lunsjer, bagasjepakking mm. En tursekk må til.
Tips til sjåfør/guider er ikke inkludert.
Vår ref A/


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
  • Transport
Reisemål Canada
Pris Fra 32 900,-
Tid 09-08-2019 - 21-08-2019
Varighet 13 dager

Transportform:

© 2018 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic