GO UP

Vandringstur i Death Valley 3 dager

Har du et spørsmål om denne turen?

Skal du til Las Vegas? Hva med å bli med på en fantastisk spennende vandringstur i Death Valley mens du er der? Denne turen går over tre dager og tar deg med inn i dypet i den heteste, tørreste og laveste nasjonalparken i USA. Denne dype dalen ligger 282 fot under havnivået.

I løpet av tusenvis av år har enorme saltforekomster samlet seg i bunnen av dalen, noe som skaper blendende hvite saltflater. Under Panamint Range er det store felt med gyldne sanddyner som er i sterk kontrast med de mørke granittoppene. sporadiske flommer graver ut dype kløfter i granitten og renner ut i vifteformede elveavleiringer. Zabriskie Point har et karakteristisk «Badlands»-landskap og Golden Canyon fortryller deg med sine fargerike steinvegger.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, vandringstur i Death Valley

 

Death Valley er virkelig et rått landskap med sine ujevne fjell, hvite saltflater, gyldne sanddyner, buktende kløfter og røde, grønne og okerfargede bergarter.

Nå kan du bli med til disse magiske traktene, som sjelden blir sett av turister. Det meste av tiden går med til fotturer og fotografering i denne bemerkelsesverdige parken. Du får også lære mye om ørkenøkologi og hvordan planter og dyr tilpasser seg ekstrem varme og tørrhet.

Turen tilpasses slik at du kan nyte og utforske denne juvelen. Velg mellom guidede fotturer, dyreliv, fotografering eller terrengkjøring. Turene kan tilpasses ferdighetsnivå og eventuelle barns alder.

Velg gjerne å dra hit i de kjøligere månedene – det er den perfekte tiden for å utforske denne berømte parken.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, vandringstur i Death Valley

 

Camping i ørkenen bringer deg tilbake til naturen, stillheten, et sprakende bål, den mørke nattehimmelen. Du trenger bare å ta med soveposen, guiden din ordner telt, oppblåsbare madrasser og campingkjøkken. Skulle du ønske å bo på hotellrom, så ordner vi det mot en liten ekstra avgift.

Pris

8 835,- per person
Antall deltagere: Fra to til åtte
Ønsker du dette som en privat tur, tilkommer ca 1 860,- per person
Syv leirmåltider 930,-

 

Dag til dag-program:

Dag 1 – Death Valley nasjonalpark
Death Valley ligger i en riftdal nedenfor Sierra Nevada. Her får tektoniske krefter bakken til å synke, mens Mt Whitney i nærheten fortsatt stiger i høyden. Death Valley er det laveste punktet i USA, 86 meter under havnivået. Denne parken utforsker du best i de kjøligere månedene.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, vandringstur i Death Valley

 

Camping i Death Valley er en fryd, ettersom nettene er ekstremt mørke, og tilbyr en fantastisk stjernehimmel.
Denne ettermiddagen utforsker du Golden Canyon, en nydelig tur gjennom badlandformasjonene til Zabriske Point.

Dag 2 – Racetrack eller Hike Mosaic Canyon
Velg mellom en heldags offroad-eventyr til den berømte Racetrack – en inntørket innsjø som er kjent for sine «seilende» stener.Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, vandringstur i Death Valley

 

Her kan du se disse mystiske bevegelige bergartene som trosser all tyngdekraft. Alternativt kan du ta en vandringstur opp Mosaic Canyon. Hvis du liker å slite deg ut litt, er Sidewinder Canyon også et alternativ.

Nyt solnedgangen ved sanddynene.

Dag 3 – Soloppgang ved sanddynene
De gylne fargene ved soloppgang på sanddynene er helt fantastiske. Du vandrer over de enorme sanddynene, mens strålende soloppgangsstråler bader sanddynene i gyllent lys.
Deretter går turen videre for å utforske saltflatene på Devil’s Gold Course.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, vandringstur i Death Valley

 

Dette var tidligere en innsjø, og når vannet fordampet, dannet det seg saltavleiringer. Disse er opp til 820 meter dype!  Det er en røff vandring når turen går over krystallformasjonene av halittsalt (steinsalt.

På ettermiddagen går turen tilbake til Las Vegas.

Vil du prøve en vandringstur i Death Valley på din neste USA-tur?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din reise

Har du et spørsmål om denne turen?

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,