GO UP

Via Ferrata i Peru

Er du eventyrlysten? Hvorfor ikke prøve Via Ferrata eller zipline med overnatting i en fjellside i Peru?

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Via Ferrata i Peru – Sov i en fjellside under stjernehimmel! En fantastisk opplevelse! Du kan kombinere både Via Ferrata og/eller zipline i Den hellige dalen i Peru.

På Skylodge Adventure suites i Den hellige dalen kan du sove hengende i fjellveggen under stjernehimmelen! Den fantastiske opplevelsen skjer i den hellige dalen i Peru som ligger mellom Cusco og Machu Picchu. Det er to måter å komme til overnattingsstedet. Enten med Via Ferrata eller med zipline.

Med gjennomsiktige vegger og tak kan du virkelig nyte kvelden fra ditt soverom. Det er gardiner å trekke for om du ønsker fred fra dine naboer – kondorene. Anlegget består av tre enheter, Luna, Sives og Miranda hvor Luna fungerer som serviceenhet. Det er maksimum plass til åtte gjester. Enhetene er ca 7,5 m lange og 2,5 m brede, har fire senger og eget bad. Det er seks vinduer og fire ventilasjonskanaler som gir en god opplevelse. Solenergi gir strøm til lamper og batterier.

Program:
Dag 1
Du blir hentet i Cusco på ettermiddagen og kjørt til Pachar, ca 1,5 timer. Her er det instruksjon og sikkerhetsprat før du klatrer opp til enhetene, enten via zipline eller Via Ferrata. Ved ankomst er det instruksjon om hvordan rommene fungerer før middag serveres.

Dag 2
Frokost kl 08:00 enten i suiten eller på plattform. Fra kl 10:00 begynner klatringen ned til Pachar. Herfra blir du kjørt tilbake til Cusco.

Inkludert:
Privat transport fra Cusco eller den Hellige dalen
Team Via Ferrata (med utstyr, hjelmer, hansker mm.)
Middag og en flaske vin
Frokost
Transport, avhengig av gjestenes reiserute
Vår ref: MT

Vil du prøve Via Ferrata i Peru?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Reisemål Sør Amerika

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic