GO UP

Opplev vinter i New York – byen som aldri sover

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Vinter i New York er fascinerende – dette er byen som har et tilbud for alle! New York i denne tiden er flott – men det kan være kaldt.
Det er færre turister, og hotellprisene er på sitt aller laveste i januar, før de stiger jevnt fram mot påsketider, hvor høysesongen starter.

Central Park, Empire State building, Rockefeller Center, Chinatown, Greenwich Village,  Ground Zero minnesmerket der World Trade Center en gang lå,  Frihetsstatuen, Ellis Island, museer og Harlem. Dette er bare noen av de spennende stedene du kan oppleve i New York!

Om du har sjansen til å reise til New York i januar, februar og mars så anbefales det – særlig hvis du vil spare penger på reise og opphold.
Fly direkte og bo meget sentralt og bra for en utrolig lav pris!

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

 

Prøv Red Rooster og gospel i Harlem – en uforglemmelig opplevelse.

Ta en hop in-hop off sightseeing med buss. På turen kan du se Battery Park og over til frihetsstatuen, Harlem, Chinatown, Madison Square Garden, Ground Zero, FN-bygningen, Lincoln Center og Fifth Avenue med sine fasjonable butikker. Her ligger også St Patrick-katedralen – en imponerende gotisk kirke.

En vandring i Central Park, New Yorks grønne lunge,er også flott. Ta gjerne med deg litt niste og sett deg ned i roen og nyt.
Langs parken ligger også Museum Mile hvor du finner Museum of Modern Art, Metropolitan Museum og Guggenheim Museum.

Besøk Empire State Building. Herfra er det en fantastisk utsikt over byen. Prøv et show på Broadway – vi hjelper deg gjerne med billetter.

 

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Ta en vandring i Greenwich Village og smak på spennende retter fra mange verdens land. Greenwich Village er berømt fra filmer og TV-serier. Området har lenge tiltrukket seg kunstnere og er et populært område av byen med mye historie.
Hva med et show på berømte Cotton Club i Harlem? Stedet er legendarisk. Her slapp bare de rike og berømte inn. I 1978 ble stedet gjenåpnet i andre lokaler og i dag er det et ettertraktet sted å nyte en bedre brunsj lørdager og søndager.

Vindusshop langs 5th Avenue – her finner du lekre butikker.

I Chinatown kan du handle rare, billige ting.

På Chelsea Market er det små og koselige matbutikker, nyt gjerne en matbil i noen av spisestedene i området rundt.

Spaser langs Highline og opplev nye New York, gå på jazzklubben Birdland.

Et måltid på Sardie’s restaurant er alltid populært og kan lett kombineres med et show.

Vil du være lenger i USA? Ta kontakt med oss og vi gir deg tilbud på dette.

Opplev vinter i New York.

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Noen reisetips:
Innreise
Alle nordmenn må søke ESTA. Noen unntak gjelder og reisende med pass fra andre land må undersøke dette.


Sykeforsikring / Reiseforsikring
Alle må ha reiseforsikring som dekker avbestillingsforsikring og sykeforsikring. Sjekk betingelsene med ditt forsikringsselskap.


Tips/drikkepenger
Det er vanlig å gi 15 – 20% i tips på restauranter og ca 10-15% til drosjesjåfører.
Amerikanere gir langt mer tips enn nordmenn, spesielt på restaurant. Tips utgjør en betydelig og forventet del av inntekten i mange serviceyrker. Dette kommer i tillegg til «moms» (sales tax). Vær nøye med å lese regningen for i turistområder legges ofte tipsen på automatisk. Det er omtenksomt å gi driks til hotellets rengjøringspersonell ved å legge to til tre dollar på nattbordet hver dag dersom du er fornøyd.


Alkohol & barer
Grensen for å kjøpe og nyte alkohol er 21 år i hele USA. Du må ha med deg legitimasjon på bar uansett hvor gammel du er. De sjekker ofte alle gjestene og er veldig strenge på dette.


Praktisk
Nødtelefon politi/brann/ambulanse: Ring 911 (også fra mobiltelefon)


Strøm
110-120 Volt AC, 60Hz. Både spenning, frekvens og støpselet er forskjellig fra norsk standard. Amerikansk støpsel er to-punkt eller tre-punkt. Elektronisk utstyr kjøpt i Norge krever adapter eller omformer, som bør kjøpes i Norge grunnet begrenset tilgjengelighet i USA. Utstyr som kun håndterer norsk spenning må ha omformer til 220-240 Volt, mens apparater som kan håndtere begge spenninger kun behøver en adapter for å passe i støpselet.  Se generelt merking på utstyret.


Kontakt med ambassaden i Washington
Telefonnummer i åpningstiden er + 1 202 333 6000. Sentralbordet er åpent hverdager fra kl. 9til kl. 16. Utenfor arbeidstiden vil du bli satt over til Utenriksdepartementets døgnbemannede vakttelefon.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,