GO UP

Firmatur til Budapest

Her er et forslag på hvordan en tre-dagers firmatur til Budapest kan legges opp. Om dere ønsker mer faglig tid sammen, kan dette selvfølgelig legges inn.

Velkommen til Budapest!
Budapest ble nylig kåret til den beste byen i Europa (2014) og den nest beste i verden. Budapest er kontrastenes by, øst og vest er mye mer synlig her enn i den mer besøkte kulturnaboen Praha. Ikke bare sosialt, men også geografisk. Det er mange gamle, fine bygninger og parker, og mye å se og gjøre på begge sider av Donau.

Firmatur til Budapest USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Forslag på dag til dag-program

Dag 1
Bagasjen kjøres til hotellet. Deretter er det lunsj på Fishermen`s Bastion. Her er det bestilt bord og lunsj til dere på en av Budapests Michelin-stjerne restauranter med nydelig utsikt over byen og elven Donau. Fine dining med internasjonale og tradisjonelle ungarske retter «med en tvist».

Etter en god lunsj fortsetter turen med en gøyal aktivitet; River ride sightseeing. Vi har ordnet en River ride som står klar og venter. Så blir dere tatt med på en rundtur hvor dere får se de viktigste attraksjonene og blir kjent med byen, både på land og på vann! Turen varer ca to timer.

Middag på Spoon Restaurant & Lounge! Ved foten av Chain Bridge, rett foran Buda Castle ligger denne 75 meter lange restaurantbåten.

Dag 2
Etter en faglig formiddag tar dere turen til et av Budapests mest interessante områder; Det jødiske kvartalet.

Lunsj på restaurant Spinoza, en lokal liten perle – før dere fortsetter med en spennende vandretur i området. Med stopp på noen av de lokale spesialitetene og innom Budapest berømte ruin-puber. Når jødiske kvartalet er gjennomført og, dere er mette og glade etter flere pub-stopp, vil dere nå ha noen timer til egen rådighet for shopping, sightseeing eller og utforske flere av Budapests spennende utvalg av barer.

Firmatur til Budapest USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

På kvelden møtes alle igjen for transport til felles middag på Baltazar restaurant – med sin ruinpub stil og en av «hot-spotene» i Budapest om dagen. Meget god mat.

Dag 3
Frokost på hotellet og utsjekk

Etter utsjekk er det transport til et av Budapests mest kjente varme kildebad. Her skal dere få nyte noen timer og kan boltre dere i de utallige badene, jacuzzi, massasjedusjer, saunas og steambad. I tillegg kan det bestilles behandling til hver enkelt, slik at dere får avsluttet oppholdet med en 30-minutters behandling/massasje.

Etter Szechenyi Bath er det en kort spasertur til restaurant Robinson som ligger på en liten øy. Avskjedslunsj før transport til flyplassen.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi kan arrangere det meste for din gruppe, så ta gjerne kontakt med oss for et spesialtilpasset forslag.

Vil du prøve en firmatur til Budapest?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref:USaspes


Reisemål Andre reisemål

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic