GO UP

Hotelltips i Florida

Publisert 15.03.19

Her får du noen fine hotelltips i Florida av Amerikaspesialistens Bjørnar!

Nyt Miami Beach fantastiske strender. Besøk de særpregede bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. Her finner du en god sammenblanding av nasjonaliteter og kulturer. Hotellene på Miami Beach ligger som perler på en snor.

Lange Collins Avenue er hovedgaten langs Miami Beach. I Downtown Miami kan du ta gratis monorail, en fin måte å bli kjent. Miami Downtown er ca 20 minutters kjøretur fra Miami Beach.
Fra flyplassen til Miami Beach tar det ca. 30 minutter og fra flyplassen til cruisehavnen ca. 20 minutter. Leier du bil, er det enkelt med den nye og flotte bilutleieterminalen i tilknytning til flyplassen. Herfra går det også tog til Miami, men ikke til Miami Beach.

Ocean Five Hotel Miami Beach

Dette er et enkelt hotell, med svært god beliggenhet, på Ocean Drive, kun tre minutters gange til stranden. Enkel frokost er inkludert i alle romtyper. Studio inneholder et lite kjøkken og er større enn vanlig rom. Studiorommene har 2 store senger. Hotellet har ikke basseng, men kort vei til stranden.
Stedet har også en hyggelig italiensk restaurant, Pappa & Ciccia, ranket som nr 54 av over 750 restauranter i Miami.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Hovedbygningen på Ocean Five, med frokostsal og restaurant. Her finnes standardrommene. Studiorommene ligger i bygningen i bakkant til venstre.

Key West

Opplev natteliv, historie og litt bohem-liv på Key West. Ta deg noe å drikke på Sloppy Joe’s. Florida Keys er spesielt attraktivt for dykkere. Key Largo, den første av øyene, har en undersjøisk nasjonalpark, John Pennekamp Coral Reef State Park, med ett av de få levende korallrev i USA. Kombiner gjerne Key Largo og Islamorada – dykke/snorkelmulighetene er mange, og det er roligere enn på Key West.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,, , Reisebrev fra Fort Lauderdale,

La Concha Hotel Key West 

Dette et et flott hotell, med glimrende beliggenhet i Duval Street (hovedgaten) på Key West. Ganske lite bassengområde.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,, , Reisebrev fra Fort Lauderdale,

 

Naples

Naples er en sjarmerende by sør for Fort Myers og ca. tre timer vest for Miami. Byen har en historisk bydel, som er helt annerledes enn det vanlige Florida. Jeg anbefaler at  du besøker Tin Citys fine småbåthavn med mange restauranter. Naples har flotte og populære strender, og lokalbefolkningen tar ofte turen for å fiske. I tillegg er Naples inngangsporten til nasjonalparken The Everglades.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

 

Port of the Islands Everglades adventure resort – Naples 

Dette er et kjempefint sted, som kan benyttes som utgangspunkt for turer inn i Everglades. Du kan også ta dagsturer med båt ut i gulfen, de har et eget senter for bestilling av utflukter i lobbyen. Store, fine rom og flott bassengområde. Egen butikk på området, og hyggelig spisested.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,, , Reisebrev fra Fort Lauderdale,

 

Inn on 5th – Naples 

Kjempestilig og luksuriøst hotell, med super beliggenhet. Og veldig bra priser! Flott bassengområde, kort vei til strender, shopping og uteliv.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,, , Reisebrev fra Fort Lauderdale,

Barefoot Beach Hotel – Madeira Beach 

Barefoot Beach Hotel er et lite og familiedrevet hotell med god beliggenhet på Madeira Beach. Her er prisforskjellen på pool view og ocean view rom liten, så jeg anbefaler å velge sistnevnte.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,, , Reisebrev fra Fort Lauderdale,

 

Orlando

Orlando er en turistmagnet. Det er barnas paradis, men tiltrekker seg vel så mange voksne. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker! Orlando er nok aller mest kjent for alle fornøyelsesparkene, men det er mye annet du kan gjøre her. Flotte golfbaner, god shopping, du kan kose deg på spa, gå på museer, nyte god mat og bra natteliv.

Reise til Orlando, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Blue Tree Resort Orlando 

Dette er et stort leilighetskompleks med god beliggenhet i Lake Buena Vista-området i Orlando. Tips: Ta leilighetene med to soverom fremfor ekstraseng. Ekstrasengen er en hard sovesofa. Tre bassenger og masse aktiviteter for barn på området, så dette stedet kan definitivt anbefales.
I Orlando er det smart å droppe bil. Bruk Uber til og fra parkene. Tur/retur med Uber kostet det samme som parkering i Disney, og du sparer masse tid på å slippe å parkere og traske fra parkering til parker.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,,

Tips til severdigheter og utflukter fra Fort Lauderdale og Miami:

 • Coconut Grove, Little Havana og Calle Ochos
 • Luft-båt tur i Everglades
 • Parrot Jungle and Gardens
 • Water Taxi på kanalene i Ft. Lauderdale
 • Butterfly World
 • Disney Springs (tidligere Downtown Disney)
 • Legoland i Winter Haven
 • Prøv også Bayside Marketplace i Miami, med masse butikker og spisesteder
 • Speedbåttur Thriller – Dette ordner vi
 • Miami Childrens Museum, som ligger på øya som ligger mellom Miami Beach og downtown Miami
 • Rett over gaten for museet ligger også Jungle Island, en dyrepark

Trenger du flere hotelltips i Florida?

Kontakt Amerikaspesialisten

Les mer om Florida
Mattips i Fort Myers-området

Se spennende reiseforslag med Amerikaspesialisten

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic