GO UP

 • Informasjon
 • Send forespørsel


Reise til California

 

Los Angeles

– drømmereisemålet for deg som vil ha flotte opplevelser. Hollywood, Disneyland Anaheim, Universal Studios, Sunset Boulevard… Dette må du jo bare få med deg! Los Angeles er også et naturlig startsted om du vil ta en roadtrip i vestlige USA.

Downtown Los Angeles er hovedsakelig et forretningsområde, men her er det stor fornyelse. Los Angeles huser nå flotte Walt Disney Concert Hall – en fantastisk konsertsal for Los Angeles filharmoniske orkester. Det er en egenartet bygning i sentrum av byen. Los Angeles’ nye Metro tar deg enkelt og greit fra en kant av byen til en annen. Du kan bo i downtown Los Angeles og ta metroen til Universal Studios. Det sparer deg for vanskelig bilkjøring, koster lite og hotellprisene er gunstige.

De fleste velger å bo i området rundt flyplassen, Beverly Hills, Century City eller Hollywood. Hollywood er et stort område med natteliv, restauranter, barer og attraksjoner. Besøk Dolby Theater (tidligere Kodak) og gå langs Sunset Boulevard.

Los Angeles er kjent for sine strandpromenader. I Marina Del Ray finner du en flott småbåthavn som forbinder deg videre nordover mot populære Venice Beach. Her trener bodybuilderne på stranden og en tur langs strandpromenaden gir deg helt sikkert spesielle opplevelser! Santa Monica ligger nord for Los Angeles og er kjent for sine flotte strender og Santa Monica Pier. Her er det mange hyggelige restauranter langs strandpromenaden og på Santa Monica Pier.

I Universal Studios kan du tilbringe en hel dag. Du kan bli med bak scenen og se hvordan Hollywood filmer lages. Opplev de fantastiske berg og dalbanene i tillegg til show og attraksjoner som tar deg rett inn i kjente filmer. Opplev den største kampen på Transformers – en 3D-opplevelse med masse action som du aldri vil glemme! Og like utenfor finner du Citywalk som gir deg underholdning og en rekke restaurantmuligheter.

I Anaheim sør for Los Angeles er Disneyland den største attraksjonen. Er ditt mål med reisen å besøke Disneyland, er det best å bo her. Disneys nyeste attraksjon er Disney’s California Adventure Park og Downtown Disney med fornøyelser, restauranter og underholdning.

Ellers kan vi anbefale Knotts Berry Farm ved Anaheim som er en flott fornøyelsespark. Los Angeles er så stort at du nesten ikke finner et virkelig sentrum.

Severdigheter og aktiviteter

 • Tur gjennom Hollywood hvor du kan se husene til filmstjernene og innspillingsteder
 • Heldagstur fra Los Angeles til Disneyland
 • Heldagstur til Universal Studios
 • Heldagstur til Catalina Island
 • Hollywood City pass inkluderer syv attraksjoner for halvparten av prisen! Inkludert er Universal Studios, Hollywood Entertainment Museum, American Cinematheqie at the Egyptian Theatre, Museum of television & Radio, Petersen Automotive Museum, Autry Museum of Western Heritage, Hollywood Movie Star’s Home Tour.

Flyplassen ligger nokså sentralt i Los Angeles med veier i alle retninger. Det er ca 30 minutter å kjøre til Santa Monica eller Hollywood, avhengig av trafikk. Til Anaheim er det ca en time. Nå kan du klare deg med metro/tog/buss i Los Angeles. Etter noen dager her bør du ha bil for å komme lenger ut for ellers er det dårlig med transportmuligheter. Ellers anbefaler vi å ta en sightseeingbuss. Amtrak-stasjonen heter Union Passenger Terminal og ligger på 800 N. Alameda street. I Los Angeles har de et nyutbygget undergrunn system.

San Francisco

– en annerledes by i USA! Her treffer du mennesker som er hyggelige og hjelpsomme, byen pulserer og alle bydelene har sin egen stil og sjarm. San Francisco elskes av alle!
De forskjellige bydelene gir en god følelse av naboskap og må oppleves. Ta buss, trikk eller Cable Cars rundt i byen – det er enkelt og billig!

Gå i gater ved Nob Hill, opplev alt det nye i SOMA og Yerba Buena hvor du finner flotte musèer, ishall, bowling og Metreon-senter med kinoer og aktiviteter for alle aldre.Ta ellers en tur i koselige North Beach/Little Italy hvor restaurantene ligger som perler på en snor og Coit Tower ruver over området. Shopping er best i området rundt Union Square. Golden Gate og de svingete bakkene i Lombard street er obligatoriske turiststeder. Skal du se Alcatraz, anbefales en tur med Alcatraz Cruises. Nattelivet er det ingenting å si på og restauranter og barer finner du på nesten hvert gatehjørne.
Street food med mobile matvogner finner du overalt og nå har mange av disse også fått permanente plasser. SOMA StrEat Food Park har plass til mange vogner og her kan du også nyte maten ved bord og benker, varmelamper og med wifi.

Severdigheter og aktiviteter

 • Alcatraz, kjent som det mest rømningsikre fengselet i USA frem til det ble stengt i 1963. Her har flere av USA mest kjente kriminelle sonet – blant annet Al Capone. Det er kun Alcatraz Cruises som har turer til selve øya. Du må forhåndsbestille billetter i god tid før du skal dit. Beregn ca. tre timer totalt på besøket til Alcatraz.
  Vi tilbyr billetter til Alcatraz når det kombineres med citysightseeing All Loop. Dette kan kun tilbys når du bestiller hotell gjennom Amerikaspesialisten
 • Blue & Gold Fleet sightseeing på San Francisco Bay. En kjempefin måte å se San Francisco på. Sausalito er en sjarmerende by på andre siden av San Francisco Bay
 • Tur til Yosemite Nasjonalpark. Amerikaspesialisten arrangerer i sommermånedene dagsturer og flerdagsturer til Yosemite Nasjonalpark sammen med samarbeidspartneren California Parlor Car Tours
 • Californias vinområder Napa, Sonoma. Å ta en tur til noen av Californias vinområder anbefales. Du kan kjøre dit over Golden Gate eller Oakland Bay Bridge, eller bli med på en guidet sightseeing tur

Flyplassen ligger ca 30 minutter fra sentrum. Det går flybuss til de fleste hotellene. Det går også en t-bane fra flyplassen til blant annet Powell og Civic Center. Den billigste måten å få sett San Francisco på er å kjøre lokale busser og Cable Cars. På turistkontoret som ligger ved Powell og Market Street kan du kjøpe 3-dagers billett som er billig om du skal kjøre rundt mye.
Amtraks hovedstasjon ligger i Emeryville. Tilslutningsbuss kan du ta fra Transbay Terminal, 425 Mission street.

Carmel og Monterey

– to småbyer som ligger nord på kyststrekningen som kalles BIG SUR – Californias mest fotograferte strekning. Carmel er en liten kunstnerby som sjarmerer alle. Under sine fantastiske cypress-trær ligger smågater med masse butikker, restauranter og barer. Langs kysten Carmel by the Sea er det flotte strender og klipper. Følger du kysten til Monterey, passerer du kjente Pebble Beach med sine kjente golfbaner langs 17 mile Drive.

Monterey er blitt kjent gjennom John Steinbecks mange bøker, ikke minst Cannery Row. Langs Cannery Row som nå er nedlagte hermetikkfabrikker, finner du nå butikker, kafeer og barer. I Monterey ligger også Monterey Akvarium som har et utrolig antall maneter i alle størrelser og farger.

San Diego

– downtown ved havnen hvor cruiseskipene legger til og trivelige Old Town et stykke unna. Mellom ligger Mission Hill. I Old Town ser du San Diegos historie – husene er slik de var da byen ble grunnlagt. Det er også en rekke meksikanske restauranter, og selvsagt meksikansk musikk.

Det rimeligste hotellområdet er hotell Circle som ligger litt innover i landet. Langs sjøen går det en scenic road som går ut til Point Loma – det ytterste punktet mot havet. Old Town er et lite område hvor alt er innen gangavstand.

Nord for San Diego ligger La Jolla som er en forstad til San Diego. Byen er bygget på toppen av klippene, og under ligger nydelige strender og klipper med gangveier. Her finner du også butikker og restauranter. Den fineste lille stranden i La Jolla er stengt for mennesker og reservert selene som ligger og dupper på klippene eller soler seg på stranden.

Severdigheter og aktiviteter
• Opplevelsesvei til Point Loma
• Dagstur til Tijuana i Mexico
• San Diego Zoo
• Seaworld
• Wild Animal Park

Flyplassen ligger nesten i sentrum og til de fleste steder tar det sjeldent mer enn 10 minutter. I sentrum av San Diego går Old Town Trolley som er en kombinasjon av sightseeing-buss og fremkomstmiddel.
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr ferien for deg

bussreise langs Californiakysten med Las Vegas, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bussreise langs Californiakysten med Las Vegas

Opplev California og Las Vegas med lokal ekspertise og fokus på hva de lokale gjør! En bussreise ...
Reisemål:
California USA Vestlige USA
Les Mer
Bussreise fra New York til Hollywood, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Bussreise fra New York til Hollywood

Dette er enn utrolig innholdsrik 16-dagers bussreise fra New York til Hollywood, som tar deg med ...
Reisemål:
California USA Vestlige USA
Les Mer
Bussreise langs vestkysten av USA, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Bussreise langs vestkysten av USA, Western Discovery

En bussreise langs vestkysten av USA, Western Discovery er en fantastisk opplevelse. Dette er en...
Reisemål:
California Nasjonalparker USA
Les Mer
Bilferie i California fra San Francisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bilferie i California fra San Francisco - Pioneer Trails

Nå er riktig tid for å planlegge den store Amerikareisen! Pioneer Trails er en utrolig spennende...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Bilferie i ville vesten fra Los Angeles USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Bilferie i ville vesten fra Los Angeles - The Wild, Wild West

Prøv en bilferie i ville vesten fra Los Angeles på 13 dager. The Wild, Wild West tar deg med til ...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Bilferie på vestkysten av USA Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Bilferie på vestkysten av USA - Best of the West

Dette er en bilferie på vestkysten av USA, som gir deg det beste. Hva med Golden Gate, Highway...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Bilferie i California, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bilferie i California - Golden California

Reis på en 12-dagers bilferie i California, og opplev høydepunkter som San Francisco, Highway 1, ...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Grand Canyon med tog, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Opplev Grand Canyon med tog - fra Los Angeles

Nå kan du oppleve Grand Canyon med tog! Du går ombord i Los Angeles på toget som tar deg til hist...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Bilferie fra Los Angeles til San Fransisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bilferie fra Los Angeles til San Francisco, Postcards of California

Unn deg en bilferie fra Los Angeles til San Francisco, og opplev California-kysten, vinområdene o...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bilferie i USA og Canada med Island

Nå kan du kombinere en bilferie i USA og Canada med Island med Island på kjøpet!
Reisemål:
Alaska California Canada Florida Island Midtvesten Østkysten USA Vestlige USA
Les Mer
Reise til Honolulu og Maui på Hawaii Stopp i New York på vei til Hawaii Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Reise til San Francisco og to øyer på Hawaii

Bli med på en fantastisk reise til San Francisco og to øyer på Hawaii. Du kan velge å ta med fler...
Reisemål:
California Hawaii USA
Les Mer
Bilferie i Nord-California, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bilferie i Nord-California fra San Francisco

Spennende opplevelser på en 12-dagers bilferie i Nord-California fra San Francisco. Bilferie i...
Reisemål:
California USA
Les Mer
tre ukers drømmeferie til California og Hawaii, tips fra Hawaii, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,
Tre ukers drømmeferie til California og Hawaii

Prøv en tre ukers drømmeferie til California og Hawaii! Med bilferie
Reisemål:
California Hawaii
Les Mer
USa spesialisten, Amerikaspesialisten skreddersyr din drømmereise, , nordmannsreiser, cruisereiser
Reise til New York, Chicago og Los Angeles

Bli med på en flott kombinasjons-reise til New York, Chicago og Los Angeles. I løpet av 2 uker ka...
Reisemål:
California Østkysten USA
Les Mer
Sykkeltur i USA, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Sykkeltur i USA

Hvorfor ikke ta en sykkeltur i USA? Dette ordner Amerikaspesialisten for deg! Ta turen over Go...
Reisemål:
California Østkysten USA
Les Mer
Familieferie i California, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Familieferie i California med bil

Ta med store og små på familieferie i California. I dette reiseforslaget går turen til San Franci...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Luksusferie på Hawaii Rundreise til New York, California og Hawaii , Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Rundreise til New York, California og Hawaii

Dette må være den ultimate turen - en rundreise til New York, California og Hawaii. I dette reis...
Reisemål:
California Hawaii Østkysten USA
Les Mer
Familieferie i San Diego, Los Angeles, Pismo Beach og San Francisco, Kombinasjonsreise San Francisco og Los Angeles, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Kombinasjonsreise San Francisco og Los Angeles

La oss skreddersy en kombinasjonsreise San Francisco og Los Angeles til deg!  Be...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Familieferie i San Diego, Los Angeles, Pismo Beach og San Francisco, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Familieferie i San Diego, Los Angeles, Pismo Beach og San Francisco

Hva med å ta med alle du er glad i på en familieferie i San Diego, Los Angeles, Pismo Beach og Sa...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Stopp i Washington DC på vei til Los Angeles Ferie i Los Angeles, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Ferie i Los Angeles, California

Vil du ha en herlig ferie Los Angeles, California neste gang? Her har vi laget et forslag hvor...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Dette er en spennende familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas. Her ...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Kombinasjonsferie San Francisco, Los Angeles og San Diego USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Ferie til San Francisco, Los Angeles og San Diego

Prøv en ferie til San Francisco, Los Angeles og San Diego. California er en fantastisk stat for ...
Reisemål:
California USA
Les Mer
Stopp i New York på vei til Los Angeles USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Stopp i New York på vei til Los Angeles

Hvorfor ikke ta et stopp i New York på vei til Los Angeles? Da får du oppleve to imponerende stor...
Reisemål:
California Østkysten USA
Les Mer
Kombinasjonsreise California og Hawaii USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Kombinasjonsreise California og Hawaii

Hvorfor ikke prøve en spennende kombinasjonsreise California og Hawaii? I denne pakken har vi la...
Reisemål:
California Hawaii USA
Les Mer
Bussreise fra New York til San Francisco, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa
Bussreise fra New York til San Francisco - the Great American Crossing

The Great American Crossing er en utrolig innholdsrik bussreise fra New York til San Francisco på...
Reisemål:
California USA Vestlige USA
Les Mer

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,