booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bussreise langs Californiakysten med Las Vegas

Vi skreddersyr din ferie!

Datoer 2024: Dato som er ledig 14.juni

Var ref: ATI WestCoast Insider
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Opplev California og Las Vegas med lokal ekspertise og fokus på hva de lokale gjør! En bussreise langs Californiakysten med Las Vegas – West Coast Insider – er en flott måte å reise på vestkysten av USA.

Her kombinerer du dager i Los Angeles, San Francisco og Las Vegas med tur langs Highway 1, Santa Barbara og Monterey. Med maksimum 20 i gruppen får du en god opplevelse!

Med engelsktalende reiseleder og lokale guider som virkelig kan sine ting er du i de beste hender. Å bli kjent med mennesker fra andre land, beriker også reisen.

Høydepunkter:

 • Liten gruppe, maks 20 personer
 • Gode hoteller
 • Tid på egen hånd
 • Heldags guidet tur i Los Angeles
 • Marina del Rey, Venice Beach med den verdensberømte Muscle Beach og Santa Monica.
 • Tur på Pacific Coast Highway
 • Guidet fottur og sykkeltur over Golden Gate-broen i San Francisco med lunsj inkludert
 • Cable cars, Chinatown, Union Square, Fishermans Wharf og den berømte fangeøya Alcatraz
 • Vandring i Santa Barbaras sjarmerende gater
 • Fantastiske Yosemite
 • Grand Canyons vestkant
 • Insider tour of Las Vegas med spennende «must sees» på veien
 • Tilgang til lokale eksperter underveis på reisen som kan hjelpe med forslag til aktiviteter

Vil du være med på bussreise langs Californiakysten med Las Vegas?

Kontakt Amerikaspesialisten 

Dag til dag:

Dag 1

Norge – San Francisco
Ankomst San Francisco. Møte med guiden på ettermiddagen

Dag 2

San Francisco
Utforsk San Francisco, og bli med guiden på en morsom og innholdsrik rundtur gjennom spennende områder som Chinatown, Union Square og Fishermans Wharf. Det blir også tid til å ta en tur med de ikoniske sporvognene, Cable cars. Deretter blir det sykling over Golden Gate-broen og ferge tilbake til San Francisco fra Sausalito som er en sjarmerende småby på andre siden av bukten. Hold kameraet klart, her kommer du tett opp til den berømte fangeøya Alcatraz.
Om kvelden kan du bli med guiden for en helt spesiell matopplevelse i Chinatowns nabolag.

Dag 3

San Francisco
En åpen dag med mange muligheter. Ta en cable car til Fishermans Wharf og nyt en Taste of San Francisco – lokal sjømat, surdeigsbrød eller Ghiradellis sjokolade. Se sjøløvene i Sea Lions Marina. Ute i horisonten ser du Alcatraz hvor blant annet Al Capone og Marchine Gun Kelly var fengslet. Nyt dagen i San Francisco, og opplev mer av denne spennende byen. Eller bestill en dagstur ut av byen, til Napa Valley for vinsmaking. Hva med en tur til Muir Woods med sine kjempetrær?

Dag 4

San Francisco – Yosemite – Yosemite Gateway
Denne morgenen reiser du til Yosemite nasjonalpark. Her vil du se fantastisk natur og spennende steder som Yosemite Falls, Half Dome, El Capitan, Tunnel View og Bridalveil Falls. Her kan du ta de mest fantastiske bilder, så husk kameraet.

Dag 5

Yosemite Gateway – Mojave Desert – Las Vegas
I dag går reisen gjennom Mojaveørkenen på vei mot Las Vegas. På sen ettermiddag ankommer du denne utrolige byen. Det blir en ettermiddagstur hvor du får se de berømte casinoene langs The Strip og Downtown Las Vegas med de glitrende lysene fra Freemont Experience.

Dag 6

Las Vegas – Grand Canyon – Las Vegas
Denne morgenen blir det fotostopp ved det ikoniske Las Vegas-skiltet. Deretter går ferden videre til Grand Canyons vestre kant. Underveis ser du Lake Mead – det største vannreservoaret formet av Hoover Dam. Ved Grand Canyon kan du utforske dette fantastiske området på egen hånd. Kanskje en helikoptertur frister? Eller en båt på Coloradoelven?
På kvelden vil din guide komme med forslag til aktivitet og spisesteder.

Dag 7

Las Vegas – Palm Springs – San Diego
I dag går turen fra Las Vegas gjennom Palm Springs – lekeplassen for Hollywood-kjendisene. Her ser du velholdte golfbaner under de taggede San Jacinto-fjellene – du kan også ta gondolen til toppen. Denne ørkenbyen var tidligere yndlingsstedet om vinteren for Frank Sinatra, Jane Russel og Elvis. I dag er det en aktiv by med fine butikker og restauranter.
Reisen fortsetter til San Diego, kjent for sine vakre strender, parker og deilige klima. Nyt kvelden i noen av de mange fine nabolag i byen.

Dag 8

San Diego
I dag blir det utforsking av Californias nest største by. Det blir besøk på Sunset Beach og du får se at den amerikanske marinen spiller en stor rolle i byen.  De sjarmerende byområdene er lett å like, og Balboa Park anbefales på det varmeste. Du kan også ta en tur til Sea World eller til San Diego Zoo. Kvelden kan du bruke til for eksempel et middagscruise.

Dag 9

San Diego – Los Angeles

Denne morgen går turen nordover langskysten mot Orange Count (OC). Nyt atmosfæren ved Laguna Beach med de lokale kunstgalleriene og surfekulturen. Deretter fortsetter du mot Los Angeles – den nest største byen i Amerika. Dette er hjemmet til underholdningsindustrien i USA. Det er mange muligheter i Los Angeles, en av de er en tur til  Long Beach som har en av de største havnene i USA. Her finner du også Queen Mary som du kan ta en titt på.

Dag 10

Los Angeles
I dag blir det en omfattende rundtur i Los Angeles. Du besøker Marina del Rey, Venice Beach med den verdensberømte Muscle Beach og Santa Monica. Videre sjekker du ut Walk of Fame i Hollywood hvor over 2 400 kjente personer har fått sin egen stjerne i fortauet. Beverly Hills besøkes også – og hvem vet, kanskje møter du en kjendis i løpet av dagen? En tur innom Los Angeles’ Farmers Market er også del av programmet. På kvelden kan du ta en tur til Los Angeles Observatory i Griffith Park. Her er det flott utsikt, og her ser du også det legendariske Hollywoodskiltet. Eller du kan velge å slappe av og bli mer kjent med LA på egen hånd. Hva med en heldagstur til Universal Studios i Hollywood (mot tillegg)? Dette er verdens største kombinerte filmstudio og fornøyelsespark. Eller utforske Bates Motel, kjent fra Hitchcock-filmen Psycho?

Dag 11

Los Angeles – Malibu – Santa Barbara – Central Coast
I dag kjører du gjennom utkantene av Malibu – hjemmet til mange kjendiser. Turen fortsetter nordover på Pacific Coast Highway til Santa Barbara. Byen er kjent som den amerikanske riviera, med sine palmebekledde gangveier og hvite sandstrender. Nyt lokal mat og vin på lunsjstoppet. Se den flotte spanske arkitekturen og det flotte rådhuset.

Dag 12

Central Coast – Hearst Castle – Big Sur – Monterey
Nordover på Highway 1 til en av Californias mest unike reisemål – Hearst Castle. Det ble bygget av avisbaronen William Randolph Hearst og har en fantastisk beliggenhet, unik arkitektur og hager. Deretter fortsetter turen på den svingete veien mot Big Sur – hvor du har en flott utsikt over Stillehavet. Turen fortsetter over Bixby Bridge til Monterey – Kjent fra John Steinbecks roman Cannery Row. Her kan du få tips til ettermiddagsaktiviteter av guiden.

Dag 13

Monterey/Carmel – San Francisco
Oppdag alt hva Monterey-halvøya har å by på. Bussen kjører den vakre veien 17-Mile Drive forbi lekre golfbaner og Pebble Beach. Deretter er det tid til å spasere i sjarmerende Carmel. Nyt synet, lyden og luken og sjarmen av Monterey på Old Fishermans Wharf, og utforsk det historiske distriktet i Cannery Row som ga John Steinbeck inspirasjon til novellen med samme navn.
Besøk det kjente Monterey Bay Aquarium.
På ettermiddagen reiser du videre gjennom dalene Castroville og Santa Clara på vei tilbake til San Francisco.

Dag 14

San Francisco
Hjemreise eller videre ferie på egen hånd

Priser og betingelser:

Pris: På forespørsel


Datoer 2024: 24 mai, 12 juni, 19 juli, 16 august, 30 august og 6 september


Pakken inkluderer:


 • Hotell 13 netter
 • Dyktig reiseleder og gode lokale guider underveis
 • Gode hotell, 3-4* avhengig av beliggenhet
 • Sightseeing som beskrevet og aktiviteter.

Prisen inkluderer ikke:


 • Fly Norge – San Francisco t/r
 • Tillegg for frokost 4 000 pr person. En all you can eat i Las Vegas inkludert
 • Øvrige måltider
 • Tips til sjåfør og guider
 • Alt som ikke er nevnt over

Tilleggsmuligheter/ekstra kostnad:


 • Dagstur til Napa Valley eller Muir Wood fra San Francisco
 • Tur til Universal Studios i Hollywood
 • Dagstur til Grand Canyon eller Zion Nasjonalpark fra Las Vegas
 • Billetter til verdensklasseshow i Las Vegas
 • Mattur i Las Vegas
 • Kjendistur i Hollywood
 • Avslutningsmiddag
 • Tips til guider og sjåfører

Husk gyldig innreisetillatelse til USA


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,