GO UP

  • Informasjon
  • Send forespørsel

Motorsykkelferie

Har du drømt om å dra på motorsykkelferie i USA, Canada eller kanskje på spennende veier på Cozumel i Mexico?
Cruise bortover Highway 1, endeløse strekninger på Route 66, pitstop i Vegas, eksotiske småveier i Mexico, naturskjønne ruter i Canada? Vi skreddersyr din motorsykkelferie!

Vet du at vi ordner MC-utleie av ulike typer motorsykler – HD, Royal Enfield, Yahama, BMW…
Og at vi arrangerer guidede turer i USA, Canada, Marokko – Atlasfjellene, Dolomittene, Cinque Terre, Mexico…
Og at vi tilbyr over 72 ruter ferdig opplagt som du kan kjøre å egen hånd!

Å kjøre motorsykkel i USA og Canada er en drøm for mange MC-entusiaster. Varmt vær, herlige veier og fantastiske opplevelser. Nå kan du la din drøm bli til virkelighet. Vi samarbeider med Eagle Riders og tilbyr leie av Harley-Davidson en rekke steder i USA, Vancouver og Kamloops i Canada og i Cozumel i Mexico.
Vi skreddersyr din ferie med den sykkel du ønsker, overnatting og flyreise t/r så du får det som en pakkereise – med den trygghet det innebærer.
Kontakt oss med dine ønsker.
Kjør på egen hånd, med vennegjengen eller på guidede turer. Du kan velge om du vil leie motorsykkel en dag eller til lengre turer hvor du selv velger antall dager. Vi hjelper deg med planleggingen av motorsykkel-ferien.

  • 10% rabatt på grupper på over fire personer på MC-leie
  • 5% rabatt på guidede turer eller turer som er lagt opp på egen hånd på grupper på fire personer eller flere

Her er eksempel på spennende guidede motorsykkelturer:

Ønsker du å kjøre de på egen hånd, ordner vi selvsagt det. Vi legger opp turen om du er en, to eller vennegjeng!
Det er også mange andre spennende ruter som tar deg rundt i Mexico, fra Canada til USA, i Sørstatene og mye mer!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser motorsykkelferie Utah, Yellowstone og Deadwood – 14 dager guidet tur
Denne turen er satt sammen for en privat gruppe som har tatt den samme over flere år. Bli med på noe av den meste mc-kjøringen USA har å tilby. Utah og Moab nasjonalpark, Colorado og Flaming Gorge, Jackson og Grand Tetons, et par dager å nyte Yellowstone nasjonalpark, det beryktede Beartooth-passet, og avslutte med noen dager i Deadwood, South Dakota. Utforske Mt. Rushmore, Crazy Horse, Custer, Sturgis og Badlands nasjonalpark. Turen avsluttes med en overnatting i den berømte cowboybyen Cheyenne i Wyoming, før den avsluttes i Denver.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser motorsykkelferie Route 66 – 15 dagers guidet tur
Den verdensberømte Route 66 motorsykkelturen går langs den originale Route 66, kjent som «Mainstreet of America» ​​eller «Mother Road». Route 66 krysser tre tidssoner og 8 stater: Illinois, Missouri, Kansas, Oklahoma, Texas, New Mexico, Arizona og California. Dette har vært veien til migranter, drømmere, desperadoer og en hel generasjon ferierende som oppdaget veien vestover. 1950-tallet var Route 66 sine glansdager. Mye av Route 66s klassiske veier, restauranter, bensinstasjoner og nostalgiske landemerker er bevart akkurat slik de var på 1950-tallet. Den berømte og nostalgiske Route 66 er som skapt for motorsykkelturer.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, motorsykkelferie Wild West – 16 dagers guidet tur
Nyt det beste fra det ville vesten på din favorittmotorsykkel! Enorme ørkener, livlige byer, dype kløfter og høye fjell – denne 16 dagers guidede motorsykkelferien har alt. Du vil se alle attraksjonene i sørvest: Grand Canyon, Bryce Canyon, Monument Valley, Death Valley, Yosemite, Los Angeles, Las Vegas og San Francisco. Når du har overlevd det ville vesten, vil du ha reist over 320 mil med fantastiske veier og fantastisk natur, inkludert skjønnheten til California-kysten på Highway 1 gjennom Big Sur som den siste etappen av turen.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Coast to coast – Los Angeles til Orlando – 17 dagers guidet tur
Konseptet er enkelt, lage en flott rute som treffer ikoniske reisemål, kjøre favorittmotorsykkelen, bo på motorsykkelvennlige hoteller og sørge for at det er en fin gjeng. Hvis du noen gang har drømt om å kjøre mc på tvers av Amerika, er dette turen du har ventet på hele livet.

 

 

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Salt Lake City til Sturgis – 12 dager guidet tur
Det er Biker Heaven…Hvert år blir Sturgis’ Main Street et hav av motorsykler, skinn og denim, for ikke å nevne, mennesker. Siden 1938 har Sturgis ønsket motorsykkelentusiaster fra hele USA og rundt om i verden velkommen til det årlige motorsykkelrallyet. I lille samfunnet i det nordlige Black Hills er det offisielle treffet i syv dager hver august. Brummende motorer, lukten av eksos og glimtet av sollys i krom – bare noen elementer som gjør Sturgis Motorcycle Rally til en unik opplevelse. Denne reisen tar deg fra Wasatch-fjellene, gjennom Yellowstone nasjonalpark, til rodeoene til Cody Wyoming og monolitten som er Djevelens tårn.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Baja Mexico Motorcycle Tour – 8 dager guidet tur
Baja South er en nesten frittstående halvøy og fortsatt det virkelig rene eventyret. Bli med ​​på denne fantastiske turen langs kysten, ned til tuppen av halvøya hvor hvaler vandrer og solen aldri forlater din side. Du besøker de mest populære reisemålene langs denne 8-dagers motorsykkelferien. Rosarita, Cabo San Lucas, San Ignacio og mer.
Gjør reisen din til en spennende tur ved å velge fra en av de nyeste serie av Harley-modeller som Harley-Davidson Street Glide Touring Edition, Harley-Davidson Street Glide eller Harley-Davidson Heritage Softail Classic.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Harley Davidson VIP Experience – 10 dager guidet tur
Hva kan være bedre enn å kjøre Route 66 på en Harley-Davidson? Vel, hva med å starte din Route 66 guidede tur med to netter i Milwaukee for å nyte en VIP-opplevelse på Harley-Davidson Museum! Denne unike opplevelsen vil være tilgjengelig for mindre enn 50 personer per år, og tilbys kun gjennom vår leverandør for utleie og turer for Harley-Davidson Motor Company. Du vil tilbringe to netter på Milwaukee Hotel rett ved siden av museet, du vil se det lille skuret hvor Mr. Harley og Davidsons bygde sine første motorsykler, og alt avsluttes med en unik museumsopplevelse. Og som det ikke var nok, så har du en utrolig reise ned The Main Street of America, Route 66, å se frem til.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Alaska Gold Rush exclusive HD Pan America – 15 dager guidet tur
Gullrushet i Alaska på slutten av 1890-tallet er kanskje for lengst forbi, men veiene mellom Seattle og Anchorage er fortsatt kantet med imponerende utsikter, røffe landskap og en endeløs parade av dyreliv som er gull verdt for enhver rytter. Og for å gjøre denne turen enda mer spesiell, vil du være blant de aller første i verden som sykler på den nye Harley-Davidson Pan America eventyrsykkelen på en tur i denne lengden siden den nylig ble lansert. Fra det øyeblikket du kaster benet over Pan America i Seattle, vil du skjære deg inn i EagleRider og Harley-Davidsons historie, mens du sykler gjennom Canada, langs den beryktede ALCAN Highway og inn i Alaska på Pan America. Denne fullstendig guidede turen er designet og vil bli ledet av en av EagleRiders mest erfarne ekspertguider som tilbrakte årevis med å bo, jobbe og reise på tohjul i Alaska. Synet ditt på denne historiske veistrekningen mellom Seattle og Alaska er kanskje ikke fra baksiden av en hest eller som en del av et vogntog, men vi lover at turen på Pan America med vårt ekspertguideteam vil være mye mer behagelig og morsomt! Plassen på denne turen er begrenset til bare 10 sykler, som alle vil være H-D Pan Americas, så sats på denne historiske reisen i dag!

Kontakt oss for mer informasjon.

Unn deg en skikkelig motorsykkelferie i Alaska, USA, Mexico!

Viktige opplysninger når du skal på motorsykkelferie

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din MC-ferie

Se også:
Med bobil i Canada og USA
Bilferie i Canada og USA

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,