booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bilferie i Ville Vesten fra Phoenix

Vi skreddersyr din ferie!

Har du alltid drømt om en bilferie i Ville Vesten fra Phoenix med western landskap, cowboybyer og indianer reservater? Vi har laget et forslag på en rundtur i Arizona som byr på vakre og kjente naturopplevelser, spesielle landskaps formasjoner, cowboy byer og reservater. Turen kan tilpasses etter ønsker, forlenges og kan også gjennomføres enten med bil eller motorsykkel (enkelte områder med grusveier er unntak for motorsykler og bobiler).

Tidspunkt: Hele året, men i høysesongen mellom mai og september er det høyt volum av besøkende og det kan det bli svært varmt.

Priser på forespørsel.

Dag til dag program på bilferie i Ville Vesten fra Phoenix

Dag 1: Ankomst Phoenix/Scottsdale

Etter ankomst henter du leiebilen og star deg til hotellet ditt i Phoenix /Scottsdale. Resten av dagen til fri disposisjon.

Dag 2 : Sedona

Dagen er satt av til en dagstur opp til vakre Sedona og Red Rocks National Park cirka 2 timer fra Phoenix. Området er kjent for sin slående rødlige sandstein formasjoner og fine muligheter for fotturer.
Tilbake til Phoenix Scottsdale

Les mer om Sedona

Dag 3: Phoenix – Tombstone/Tucson

Etter frokost og utsjekk fra hotellet starter du turen ned til Tombstone. På veien kan du stoppe i kaktuslandskapet i Seguaro nasjonalpark like utenfor Tucson. Ankomst Tombstone for å sjekke inn på hotellet og utforske byen. Tombstone er kjent for OK Corall – en av de mest beryktede pistolkampene i ville vestens historie pluss legendariske honky-tonk Brid Cage Theatre, the Oriental Saloon og Tombstone Epitaph som er den eldste avisen i Ville vesten. Oppdag originale bygninger som dateres så langt tilbake som på slutten av 1870-tallet. Gå i de samme gatene som Doc Holliday, Wyatt Earp og en rekke andre legendariske menn og kvinner fra det amerikanske vesten gikk gjennom årene. Besøk Boothill Graveyard, den mest kjente kirkegården i Vesten.

Kjørelengde 300 kilometer
Overnatting i Tombstone eller Tucson.

Les mer om Tombstone 

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser bilferie i ville vesten

Dag 4: Tombstone – Holbrook

Etter frokost og litt tid i Tombstone starter du en lengre dagsetappe der du blant annet kjører gjennom Fort Apache Reservation opp til Holbrook i Navajo County. Før innsjekk på hotellet anbefaler vi at du fortsetter litt forbi Holbrook til Petrified Forest National Park.

Kjørelengde 500 kilometer
Overnatting i Holbrook

Dag 5: Holbrook – Monument Valley/Kayenta

Frokost og utsjekk fra hotellet for å fortsette til Kayenta og Monument Valley. På vei opp anbefaler vi stoppe innom Canyon de Chelly National Monument.
Monument Valley er mest kjent for de høye fjellformasjonene som skyter opp fra bakken som et stillas. Også den kjente episke scenen fra Forrest Gump der han avslutter løpeturen er filmet på Highway 163 nord for Monument Valley. I området her finner man også såkalte Box canyons, naturlige buer og Valley Navajo Tribal Park.

Kjørelengde 280 kilometer
Overnatting i byen Kayenta.

Les mer om Kayenta og Monument Valley

Dag 6: Antelope Canyon

Denne dagen kan du utforske mer av Monument Valley og ta turen til Antelope Canyon som er et av de mest fotograferte områdene i vestlige USA.
Videre til Horsehoe Bend som er en hesteskoformet innskåret meander av Colorado River.
Overnatting i Kayenta eller Page.

Les mer om Antelope Canyon

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser bilferie i ville vesten

Dag 7: Kayenta – Grand Canyon

Tidlig avreise til en av de mest kjente natur attraksjonene i USA – Grand Canyon. På veien anbefaler vi en stopp innom Blue Canyon. Ved ankomst Grand Canyon kan du få med deg dagen og ettermiddagen ved South Rim. Stopp ved en av de mange utsiktene, gå en del av Rim Trail eller langs den historiske Hermit Road, besøk en Photo Hot Spot eller klatre til toppen av et utkikkstårn for panoramautsikt som strekker seg over 160 kilometer på klare dager.

Kjørelengde 250 kilometer
Overnatting Grand Canyon South Rim eller Williams

Dag 8: Grand Canyon – Oatman/Kingman 

På morgenen setter du kursen mot Oatman som er en av de mest unike western byene, en liten spøkelsesby under Black Mountains i Arizona. Byen som er gammel gullgraver og mineby som en gang huset 10 000 innbyggere og nå har kun cirka 100 som bor der fast. Byen er også kjent for sine mange ville esler som gjerne vandrer rundt i byen.

Kjørelengde 325 kilometer
Overnatting i byen Kingman. Du vil passere denne byen på vei til Oatman og avhengig av tidspunkt kan du sjekke inn på hotellet også på vei dit.

Les mer om Oatman

Dag 9: Kingman  – Phoenix 

Tilbake til Phoenix for overnatting før hjemreisen eller du kan fortsette til Las Vegas eller California.

Kjørelengde 315 kilometer
Overnatting Phoenix/Scottsdale

Dag 10: Hjemreise eller forlengelse av turen videre til andre steder i USA.

Les også bilferien Wild Wild Vest fra Los Angeles

Viktig informasjon. De fleste nasjonalparker og skoger i USA krever forhåndsreservasjon og gebyrer før man kjører inn enten hele eller deler av året.
På denne linken er en oversikt på dette: Nasjonalparker i USA

Vår ref: Christian

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,