booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Motorsykkeltur fra New Orleans til Washington – Blues og BBQ

Vi skreddersyr din ferie!

5. juni 2024
28. august 2024
25. september 2024

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.
Spesialpris for passasjerer som sitter på.
Vil du kjøre på egen hånd og ikke i gruppe, så ordner vi selvsagt det!

Prøv en guidet motorsykkeltur fra New Orleans til Washington.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
MC-turen Blues, Blue Ridge og BBQ tar deg med på flotte veier med god mat og musikk underveis. Fra plantasjene langs Mississippi til countrymusikkhovedstaden Nashville. Opplev blueshistorien i the Deep South! Den appetittvekkende BBQ-en og bourbonen vil tilfredsstille den største appetitten. Fra Nashville kjører du til Appalachene og den beryktede Tail of the Dragon – 318 svinger på bare 17 kilometer! De neste dagene kan du utforske bakveiene i Appalachene. Turen avsluttes med Blue Ridge Parkway, en drøm av en vei som tar deg til nasjonens hovedstad, Washington D.C.

Vi anbefaler at du legger inn et par dager før motorsykkelturen starter for å oppleve alt hva New Orleans har å by på.

Ønsker du å kjøre på egen hånd med vennegjengen, så ordner vi selvsagt det.

Dag til dag-program for motorsykkeltur fra New Orleans til Washington

Dag 1
Utforsk New Orleans. Byen er kjent over hele verden for sin kultur, mat og musikk.

Dag 2, 160 km Plantation Ride
I dag henter du sykkelen hos EagleRider-stedet i New Orleans og kjører ut for utforske en av Antebellum-plantasjene og hagene. Sug inn landskapet og kulturhistorien til denne spesielle regionen. På kvelden blir det velkomstmiddag.

Dag 3, 304 km New Orleans, LA – Natchez, MS
Turen i dag starter med å rulle ut av New Orleans via Lake Pontchartrain Causeway, den lengste broen over vann i verden! Derfra kjører vi bakveiene til Mississippi, og oppleve de første byene langs Blues Trail som vi skal følge i noen dager. På kvelden kan du utforske den flotte bluesbyen Natchez ved bredden av Mississippi.

Dag 4, 344 km Natchez, MS – Clarksdale, MS
I dag fortsetter vi å fordype oss i historien til Mississippi-bluesen. Det er en mengde Blues Trail-markører å se i dag, i tillegg til noen godt bevarte «Juke Joints» som Po’ Monkeys i Marigold. Du utforsker Natchez Trace og kjører gjennom bomullsplantasjer. Maten er noe for seg selv. Soul food med BBQ og søt te. Før gruppen ankommer hotellet blir det et stopp  ved «Crossroads» hvor Robert Johnson solgte sjelen sin til djevelen. I kveld blir det kalde drinker og live blues!

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 5, 128 km Clarksdale, MS – Memphis, TN
I dag handler det om å utforske Memphis! Musikkelskere over hele verden kjenner til Beale Street, et nasjonalt historisk landemerke som viser innvirkningen Memphis har hatt på blues og jazz. Legender som Louis Armstrong, Muddy Waters, Memphis Minnie og ikke minst B.B. King, bidro alle til å utvikle stilen kjent som Memphis Blues. Et av byens viktigste rock and roll-ikoner er Sun Studio, som oppdaget talentene til Elvis Presley, Johnny Cash, Jerry Lee Lewis og Roy Orbison. Det er bare en kort tur fra Clarksdale, så du har god tid til å utforske denne fantastiske byen.

Dag 6, 256 km Memphis, TN – Muscle Shoals, AL
Fra Memphis kjører vi ut av Tennessee og inn i Alabama hvor det blir tid til å utforske den berømte byen Muscle Shoals. Siden 1960-tallet har byen vært kjent for musikk – utviklet «Muscle Shoals Sound». Lokale innspillingsstudioer (inkludert FAME Studios på slutten av 1950-tallet og Muscle Shoals Sound Studio i 1969) produserte hitplater som formet populærmusikkens historie. Kveøden skal tilbringes langs kysten av den mektige Tennessee River i dette livlige musikk- og kunstdistriktet.

Dag 7, 320 km Muscle Shoals, AL – Nashville, TN
I dag kjører vi nordover inn i de sørlige Appalachian-åsene ved Tennessee. Nå venter en vakker dag langs den svingete og historiske Natchez Trace Parkway. Det blir et stopp ved Jack Daniels Distillery for lunsj og en guidet tur på dette berømte stedet! Og i kveld venter Countrymusikkens – Nashville!

Dag 8, 0 km Nashville – Fridag
Countrymusikkens hovedstad åpner dørene på vidt gap. Det blir besøk på noen av museene og ikonene, som Country Music Hall of Fame og Grand Ole Opry.

Dag 9, 400 km Nashville, TN – Townsend, TN
I dag drar vi mot Appalacherne og Tail of the Dragon! Fordi vi bor i nærheten i byen Townsend på kvelden, kan vi kjøre de 318 svingene til Deals Gap og deretter snu og komme ned igjen!

Dag 10, 0 km Townsend, TN – Fridag
I dag kan du utforske på egen hånd. Ta en tur til Great Smokey Mountains National Park hvor kronglete veier dominerer! Du kan også kjøre tilbake for å ta flere runder på Tail of the Dragon, utforske Native American-historien i byen eller Cherokee, eller bare nyte en rolig dag ved elven. I kveld blir det BBQ ved elven.

Dag 11, 368 km Townsend, TN – Boone, NC
I dag begynner reisen på Blue Ridge Parkway! Og for en dag! Uendelig utsikt over North Carolina og den perfekte parkveien som fører deg til en av USAs største og mest kjente veier. Kvelden tilbringes i den sjarmerende fjellbyen Boone NC med sine butikker og bryggepuber.

Dag 12, 288 km Boone, NC – Roanoke, VA
Turen langs Blue Ridge fortsetter. Her får vi innblikk i historien og musikken til fjellfolket i denne regionen, og utforsker steder som Blue Ridge Music Center og Mabry Mill. Vi kjører inn i den siste delstaten – Virginia – hvor det blir overnatting på det historiske Hotel Roanoke i sentrum.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 13, 200 km Roanoke, VA – Waynesboro, VA
Den siste dagen med kjøring på Blue Ridge vil være rolig med god tid til å stoppe og utforske. Utsikten er spektakulær, og det største problemet er mengden dyreliv langs veien. Du kan se ville griser og bjørner på denne turen. Hotellet ligger rett i utkanten av parkveien i landlige Virginia.

Dag 14, 288 km Waynesboro, VA – Washington D.C.
I dag går kursen mot nasjonens hovedstad, Washington D.C. Før syklene leveres skal vi bruke morgenen på å cruise langs den berømte Skyline Drive i Shenandoah nasjonalpark. Gjør deg klar for en fantastisk avskjedsmiddag i hjertet av D.C.

Dag 15, 0 km Washington D.C. – Avreisedag – Avreise
Vi ses på ditt neste store motorsykkeleventyr!

 

Inkludert på denne turen får du sykkelleie (nyeste utgavene), overnatting på mc-vennlige hotell selvsagt, bensin underveis, inngang nasjonalparker, frokost, velkomstmiddag, halvhjelm, den legendariske avskjedsmiddag, følgebil og en flerspråklig dyktig reiseleder.

Turene går fra juni til september

Prøv en motorsykkeltur fra New Orleans til Washington!

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,