booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bussreise fra New York til Hollywood

Vi skreddersyr din ferie!

Datoer i 2024: 10 mai, 14 juni, 5 og 19 juli, 9 august, 6 og 20 september.
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Dette er enn utrolig innholdsrik 16-dagers bussreise fra New York til Hollywood, som tar deg med til spennende steder. Hva med navn som Washington DC, Niagara Falls, Detroit, Chicago, Sioux City, Rapid City, Deadwood, Cody og Yellowstone…

Bussreise fra New York til Hollywood Bilferie på tvers av USA, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Du får to overnattinger i Washington DC, rikelig med tid til å sette deg inn i de historiske severdighetene.
Deretter er det en overnatting ved de majestetiske Niagara Falls, før turen går videre til Detroit – Motor City of USA.
I Chicago er det to overnattinger, så går ferden videre til cowboyland og flotte nasjonalparker.

Deadwood, Sioux City, Cody, Bighorn Mountains – bare navnene er spennende.
Yellowstone og Bryce Canyon gir deg fantastiske opplevelser.
For ikke å snakke om Las Vegas – underholdningsverdenens hovedstad.
Turen avsluttes i LA – med alt denne spennende byen kan tilby.

Bussreise fra New York til Hollywood Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Engelsktalende reiseleder er med på hele turen.

Høydepunkter:

  • US Capitol Building, Washington monument, Lincoln Memorial, Det Hvite Hus og Arlington nasjonale kirkegård
  • Gettysburg Nasjonale Militære Park
  • Fantastiske Niagara Falls
  • Henry Ford Museum
  • Lake Shore Drive, the Magnificent Mile og Navy Pier
  • Mt. Rushmore
  • Grand Treton Nasjonalpark
  • Spektakulære Bryce Canyon
  • Overnatting i Flagstaff

Dette er kun noen av smakebitene du får på denne fantastiske bussreisen!

Vil du oppleve bussreise fra New York til Hollywood?

Kontakt Amerikaspesialisten 

Dag til dag:

Dag 1

New York
Ankomst New York og transport til hotellet. Her vil du møte guiden på kvelden.

Dag 2

New York – Philadelphia – Washington DC
Bussreisen går mot Philadelphia, hvor du bruker morgenen til å utforske det historiske distriktet City of Brotherly Love og fødestedet til en nasjon. Du vil se Liberty Bell og Independence National Historic Park og shoppingsenter. Deretter fortsetter turen til nasjonens hovedstad, Washington DC.

Dag 3

Washington DC 
Byrundtur med høydepunkter som US Capitol Buildig, Washington monument, Lincoln Memorial, Det Hvite Hus og Arlington nasjonale kirkegård – hvor John F Kennedy er begravet. Resten av dagen kan du besøke noen av de mange museer i byen, eller kanskje vandre langs elvebredden ved Potomac River.

Dag 4

Washington DC – Gettysburg – Niagara Falls
I dag blir det et besøk til Gettysburg Nasjonale Militære Park – stedet hvor en av de mest avgjørende kampene under den amerikanske borgerkrig stod. Dette er også hvor Abraham Lincoln ga sin berømte tale i 1863. Bussreisen går videre til Upstate New York mot Buffalo, og krysser etterhvert grensen til Canada. I det fjerne hører du støyen og ser vanndampen fra de heftige Niagara Falls.

Dag 5

Niagara Falls – Detroit
Morgenen går meg til sightseeing ved Niagara Falls. Ta en vandretur langs Table Rock og se på de voldsomme vannkreftene ved Horseshoe Falls. På ettermiddagen kjører bussen tilbake til USA til hotellet i en forstad av Detroit – Motor City USA. Kvelden på egen hånd.

Dag 6

Detroit – Chicago
Denne morgenen blir det besøk på det fascinerende Henry Ford Museum. Etter å ha brukt god tid her, blir det en tur til Ford-fabrikken – hvor du ser den moderne produksjonen i full gang. Bussreisen går deretter videre – ut av Motor City, langs Lake Michigan til Chicago.

Dag 7

Chicago 
I dag blir det en tur for å se byens høydepunkter, inkludert Lake Shore Drive, the Magnificent Mile og Navy Pier. Den høyreiste arkitekturen og spesielt en av verdens høyeste bygninger – the Wills Tower, lager et dramatisk bakteppe til dette kulturelle og finansielle sentrumet. Resten av dagen på egen hånd.

Dag 8

Chicago – Mississippi River – Sioux City
Bussreisen fortsetter inn i midtvestens jordbruksområder, med små gårder, maisåkre og hveteåkre. Du krysser den mektige Mississippi River og reiser inn i staten Iowa. Akkurat slik Lewis & Clarc gjorde for 200 år siden på elvebredden av Missouri River. Overnatting i Sioux City.

Dag 9

Sioux City – Badlands – Mt Rushmore – Deadwood/Rapid City
Bussreisen fortsetter vestover gjennom gresslettene i Sør- Dakota mot Badlands Nasjonalpark. Her levde det tidligere både bøfler og antiloper. Parken har fantastiske fargerike stenformasjoner. Bussen fortsetter til Black Hills som er et hellig sted for Plains-indianerne og hvor du finner Mt. Rushmore. Dette enorme monumentet hvor ansiktene til fire store presidenter er skulpturert inn. – Washington, Jefferson, Lincoln og Roosevelt.

Dag 10

Deadwood/Rapid City – Bighorn Mountains – Cody
Nå kommer du inn i staten Wyoming, som omkranses av hele fem fjellkjeder. Blant fjellkjedene finner du også ørkenlandskap og vaiende gressletter.
Overnatting i Cody. Dersom dette er umulig på grunn av været, vil overnattingen være i Billings/Livingston, Montana.

Dag 11

Cody – Yellowstone
Bussreisen fortsetter forbi fjellene i Wyoming til Yellowstone, Amerikas første nasjonalpark. Her blir det en sightseeing hvor du får se geysirer, fossefall, dyreliv og dype daler. Høydepunktene er Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Yellowstone Canyons majestetiske fossefall og den vakre Haydel Valley.

Dag 12

Yellowstone – Grand Teton – Salt Lake City
Bussen kjører gjennom Grand Treton Nasjonalpark (værforbehold). Her kan du se høye fjell på over 4 000 meter. Det blir besøk ved Snake River utsiktspunkt. Utsikten her har blitt gjort ikonisk på grunn av fotografen Ansel Adams og hans berømte bilde herfra. Prærielandskapet huser en mengde ville dyr, som bøfler (Tatonka), elg og store hjortedyr.

Bussreisen tar deg så til den mormonske staten Utah, hvor det blir en kort byrundtur i hovedstaden, Salt Lake City. Etterkommerne til Brigham Young bygget en av de best planlagte byene i landet. Her kan du se det statlige og flotte State Capitol Building, besøke den berømte Temple Square og the Tabernacle. Deretter blir det innsjekk på hotellet. Amerikaspesialisten anbefaler middag på Rooftop Restaurant med en fantastisk utsikt over Temple Square.

Dag 13

Salt Lake City – Bryce Canyon
I dag tar bussen deg til den spektakulære Bryce Canyon. Her blir det en tur gjennom mangefargede sandstensspir og formasjoner. Herlig skue. På kvelden (værforbehold) kan du ta en titt på den utrolige stjernehimmelen og kjenne lukten av furuen brenne på bålet.

Dag 14

Bryce Canyon – Lake Powell – Grand Canyon – Flagstaff
Fra Bryce Canyon går bussreisen videre til flotte Lake Powell, hvor krystallklart vann slår mot rødfargede stenvegger. Lake Powell er den nest største håndlagde innsjø i Amerika, og en av flere dammer som er laget for å demme opp Colorado River. Så kommer du til den kolossale Grand Canyon nasjonalpark. Parken er regnet som en av de syv naturlige underverk i verden. På kanten, hvor det blir stopp, kan du beundre de flotte formasjonene, juvene og fargene, og se Colorado River nederst som en liten bekk.
Overnatting i Flagstaff – en kjent stopp langs Route 66.

Dag 15

Flagstaff – Seligman/Route 66 – Las Vegas
Denne morgenen kjører bussen mot Las Vegas – underholdningsverdenens hovedstad. Underveis passerer du Seligman, en by som ble bygget langs Route 66 og som ser ut som den har stått stille i 60 år.
Kvelden på egen hånd til å utforske The Strip i Las Vegas.

Dag 16

Las Vegas – Mojaveørkenen – Beverly Hills – Los Angeles
Reisen går videre til Los Angeles via Mojaveørkenen, hvor du finner det største termometeret i verden, 41 meter høyt. Klynger av det unike Joshua Tree (kaktuser) står spredt utover det karrige landskapet.
Ved ankomst Los Angeles, blir det en tur gjennom byen som inkluderer Hollywood, Sunset Strip og deler av Beverly Hills.
Turen avsluttes her – og du kan velge å kjøpe til noen ekstradager i LA eller eventuelt kjøpe til en pakke til Hawaii.

Dag 17

Los Angeles – hjemreise
Turen avsluttes her – og du kan velge å kjøpe til noen ekstradager i LA eller eventuelt kjøpe til en pakke til Hawaii.

Priser og betingelser:

Vår ref: ATI From New York to Hollywood


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,