booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Dette er en spennende familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas. Her får du med deg høydepunktene i California i tillegg til magiske Vegas.

Bilferien starter i San Francisco, med sine bratte bakker, beryktede fengsel og vakre hus.

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas, måter å oppleve Highway 1, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Deretter går ferden videre på den kjente kystveien Highway 1. Her er det mange små perler å oppleve på veien, så for at du skal ha litt bedre tid, så har vi lagt inn en overnatting på nydelige Pismo Beach.

Når du er fremme i englenes by, Los Angeles, står attraksjonene i kø. Her kan du se alle stjernene på Walk of Fame, besøke fornøyelsesparkene Disneyland og Universal Studios eller leie sykler i Santa Monica. Ta en tur på boardwalken ned til Venice Beach og se muskelmennene trene på Muscle Beach.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Etter spennende opplevelser her, så går turen inn i ørkenen til selveste Las Vegas. Her er det moro for alle aldre. Gå i lobbyen på hotellet New York New York og sett deg i en vogn, en berg- og dalbane som tar deg ut og rundt hotellet… det er en fantasiverden uten like.

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Tips: Vi anbefaler å ta en tur til Grand Canyon når du først er i Las Vegas. Du kan kjøre selv eller være med på en dagstur. Du kan også prøve en helikoptertur for en spektakulær utsikt over Grand Canyon. Vi skreddersyr etter ditt ønske.

Tips: Større familie? Lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss – vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Noen spennende tips:

San Francisco:
Ta en koselig gåtur (eventuelt deler med trikk) mellom Fishermans Wharf og Union Square via Little Italy (ved Washington Square) og Chinatown og ta trikken andre veien igjen.
Om du vil bestille tur til Alcatraz så bør dette gjøres tidlig. Det er kun en offentlig side.
Vil du oppleve Hippie-området, så er Hayes og Haight områdene som gjelder. Derfra kan du også fortsette til Golden Gate Park.

Carmel:
Når du kjører fra San Francisco til Carmel, kjør hele veien gjennom San Francisco vest til Upper Great Highway og så kjører du denne langs kysten sørover.
Santa Cruz er koselig sted for lunsjstopp – eventuelt så kan du ta stopp i Monterey og ta turen innom akvariet der.
Fra Monterey til Carmel så anbefaler vi å ta 17 mile Drive – veldig vakker småvei helt ute på kysten mellom Monterey og Carmel. Det er nasjonalpark, så du betaler en liten avgift når du kjører inn på veien i Monterey.
Prøv en middag på Dametra Cafe i Carmel. Superkoselig cafe med god mat og vin med middelhavs-stemning. Nydelige ansatte!

Pismo Beach:
På vei nedover til Pismo så kan du gjøre avstikker og få med deg de mektige Redwood-trærne. Du kan også ta et stopp for å se Hearst Castle nær San Simeon og sjøløvene på stranden.
I San Luis Obispo (ca 20 minutter fra Pismo) har de en Drive-in Cinema. Her kan du sjekke om de viser film når du er der.

Las Vegas:
Her anbefaler vi å ta en gåtur langs stripa på kvelden og se de forskjellige showene utenfor hotellene – fontener på Bellagio, Vulkanutbrudd på Mirage, piratangrep på Treasure Island med mer.
Cirque du Soleil har seks show gående i Las Vegas fast på seks av hotellene – alle med forskjellige tema. Anbefales!
Om du vil oppleve noe annerledes så er det omvisninger på The Neon Graveyard hvor de har gamle neonskilt fra Las Vegas og forteller historier fra Las Vegas’ barndom.

Los Angeles:
Vi anbefaler å gå langs Boardwalken til Venice Beach og få med deg all galskapen der. Og kanskje leie deg noe på hjul og suse rundt. Det er også mange sjarmerende cafeer og småbutikker i Venice-området.
Ta en tur opp til Griffith Observatory og se utover hele byen.
Downtown LA har fått et skikkelig ansiktsløft! Her har du masse flotte museum og noen av de beste restaurantene i byen.

Priser og betingelser:

Vår ref: USAspes.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,