GO UP

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Pris:
To uker – to voksne og to barn fra 59 865,-
Utreise i høysesong fra 81 620,-

Dette er en spennende familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas. Her får du med deg høydepunktene i California i tillegg til magiske Vegas.

Bilferien starter i San Francisco, med sine bratte bakker, beryktede fengsel og vakre hus.

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas, måter å oppleve Highway 1, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Deretter går ferden videre på den kjente kystveien Highway 1. Her er det mange små perler å oppleve på veien, så for at du skal ha litt bedre tid, så har vi lagt inn en overnatting på nydelige Pismo Beach.

Når du er fremme i englenes by, Los Angeles, står attraksjonene i kø. Her kan du se alle stjernene på Walk of Fame, besøke fornøyelsesparkene Disneyland og Universal Studios eller leie sykler i Santa Monica. Ta en tur på boardwalken ned til Venice Beach og se muskelmennene trene på Muscle Beach.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Etter spennende opplevelser her, så går turen inn i ørkenen til selveste Las Vegas. Her er det moro for alle aldre. Gå i lobbyen på hotellet New York New York og sett deg i en vogn, en berg- og dalbane som tar deg ut og rundt hotellet… det er en fantasiverden uten like.

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas, USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Tips: Vi anbefaler å ta en tur til Grand Canyon når du først er i Las Vegas. Du kan kjøre selv eller være med på en dagstur. Du kan også prøve en helikoptertur for en spektakulær utsikt over Grand Canyon. Vi skreddersyr etter ditt ønske.

Tips: Større familie? Lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss – vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Familieferie til San Francisco, Pismo Beach, Los Angeles og Las Vegas

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Priser og betingelser:

Vår ref: USAspes.


Reisemål California USA

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic