booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Ferie til San Francisco, Los Angeles og San Diego

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Prøv en ferie til San Francisco, Los Angeles og San Diego.
California er en fantastisk stat for deg som ønsker variasjon og opplevelser med kontraster. Nyte anonymiteten i en millionby eller slappe av på en øde strand… mulighetene er imponerende.

 

Kombinasjonsferie San Francisco, Los Angeles og San Diego Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Opplev nasjonalparker, berømte vingårder, idylliske perler langs Highway 1, slapp av i Santa Monica og på Venice Beach eller slå deg løs i Los Angeles med kjendiser og shopping. Besøk sjarmerende San Diego med museer, historie og laid back strandliv, og selvfølgelig San Francisco med spennende nabolag og fargerik kultur… og dette er bare noen få stikkord.

Tips: Har du hatt lyst til å lære deg å surfe, så kan du nå ta et dagskurs og lære deg nettopp dette. I San Diego er det flotte strender for nybegynnere og tar du et kurs vil du få god innføring i hvordan dette gjøres. Dette kan hele familien være med på, det er gøy, og det skal ikke så mye til før du surfer din egen bølge i løpet av dagen!

På denne roadtripen får du oppleve Californias høydepunkter. California er et allsidig reisemål for hele familien. Her finner du kjendiser, kan utforske spennende storbyer, berømte nasjonalparker, idylliske strender, kjente fornøyelsesparker og mye mer.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Reisen starter i San Francisco, med sine bratte bakker, beryktede fengsel og vakre hus. Deretter kjører du langs den kjente kystveien Highway 1. Her kan du oppleve herlige små perler på veien.

Vel fremme i The City of Angels – Los Angeles, så står attraksjonene i kø. Her kan du beundre stjernene på Walk of Fame, besøke fornøyelsesparkene Disneyland og Universal Studios eller ta en tur på Santa Monica. Her er det smart å leie sykler og sykle nedover boardwalken til Venice Beach hvor muskelmenn trener på «Muscle Beach».

Etter travle dager i millionbyen Los Angeles er det deilig å avslutte med noen dager i San Diego. Her kan dere nyte den fine stranden, ta surfekurs, gå en tur på SeaWorld eller ta siste shoppingrunden i denne flotte byen.

 

Kombinasjonsferie San Francisco, Los Angeles og San Diego Bilferie i California USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Vil du være lenger eller inkludere andre storbyer? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Vi inkluderer:
Fly t/r Oslo
Tre netter på Withcomb 3* i San Francisco
Fire netter på The Dixie Hollywood 3*
Tre netter på Porto Vista Hotel 3* i San Diego
Full size leiebil i syv dager

Vil du prøve ferie til San Francisco, Los Angeles og San Diego?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr dine opplevelser

Priser og betingelser:

Vår ref: USAspes.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,