booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bussreise fra New York til San Francisco – the Great American Crossing

Vi skreddersyr din ferie!

Denne bussreisen er fantastisk spennende og tar for seg mange av de beste godbitene Amerika kan by på!
Datoer i 2024: 10 mai, 14 juni, 5 og 19 juli, 9 august, 6 og 20 september.
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

The Great American Crossing er en utrolig innholdsrik bussreise fra New York til San Francisco på tvers av Amerika.
Se hva Amerika kan by på!
Underveis opplever du Washington DC, Gettysburg, Niagara Falls, Detroit, Chicago, Sioux City, Mt Rushmore, Deadwood, Yellowstone og mye mer…..! Engelsktalende reiseleder er med på hele turen.

Med to overnattinger i Washington DC får du en dyp innføring i historien. Så venter de fantastiske Niagara Falls, før du har to overnattinger i spennende Chicago.
Deretter kommer du til cowboy-byer og fantastiske nasjonalparker. Salt Lake City – den mormonske hovedstaden i Utah – har mye å by på.

 

Bussreise fra New York til San Francisco Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Høydepunkter:

 • US Capitol Building, Washington monument, Lincoln Memorial, Det Hvite Hus og Arlington nasjonale kirkegård
 • Gettysburg Nasjonale Militære Park
 • Fantastiske Niagara Falls
 • Henry Ford Museum
 • Lake Shore Drive, the Magnificent Mile og Navy Pier
 • Mt. Rushmore
 • Grand Treton Nasjonalpark
 • Spektakulære Bryce Canyon
 • Overnatting i Flagstaff
 • Hollywood og Beverly Hills
 • Carmel og Monterey
 • Og selvsagt San Francisco med alt den flotte byen har å by på

bussreise fra New York til San Francisco Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Dette er kun noen av smakebitene du får på denne fantastiske bussreisen! Ønsker du å legge til noen netter før eller etter bussreisen? Det ordner vi for deg.

Vil du oppleve en bussreise fra New York til San Francisco?

Kontakt Amerikaspesialisten 

Dag til dag:

Dag 1

New York
Ankomst New York. Du tar deg selv til hotellet. Her vil du møte guiden på kvelden.

Dag 2

New York – Philadelphia – Washington DC
På morgenen pår bussreisen til Philadelphia, hvor du kan oppleve det historiske distriktet City of Brotherly Love og fødestedet til en nasjon. Du vil også se Liberty Bell, Independence National Historic Park og shoppingsenter. Bussen går deretter til Amerikas hovedstad, Washington DC.

Dag 3

Washington DC 
I dag blir det byrundtur med mange høydepunkter. US Capitol Building, Washington monument, Lincoln Memorial, Det Hvite Hus og Arlington – hvor John F Kennedy er begravet. Ta en tur langs elvebredden ved Potomac River, eller besøk noen av de mange museer i byen på ettermiddagen.

Dag 4

Washington DC – Gettysburg – Niagara Falls
Bussreisen går i dag til Gettysburg Nasjonale Militære Park – stedet hvor en av de mest avgjørende kampene under den amerikanske borgerkrig stod. Her holdt også Abraham Lincoln sin berømte tale i 1863. Deretter reiser bussen videre mot Buffalo, gjennom Upstate New York. Etterhvert krysses grensen til Canada. De enorme Niagara Falls høres godt i bakgrunnen og du kan lett se vanndampen.

Dag 5

Niagara Falls – Detroit
Sightseeing ved Niagara Falls. Du kan ta en tur til langs Table Rock og se på de voldsomme kreftene ved Horseshoe Falls. Bussreisen går videre på ettermiddagen tilbake til USA og hotellet, som ligger i en forstad av Detroit – motorbyen fremfor noen. Kvelden på egen hånd.

Dag 6

Detroit – Chicago
Denne morgenen står det fasinerende Henry Ford Museet for tur. Her kan du bruke god tid, for så å ta en tur til Ford-fabrikken. Her ser du den moderne produksjonen av biler. Turen går ut av Motor City, langs Lake Michigan til Chicago.

Dag 7

Chicago 
Tid for å oppleve Chicagos høydepunkter, Lake Shore Drive, the Magnificent Mile og Navy Pier. Du vil de høyreist arkitektur og en av verdens høyeste bygninger – the Wills Tower. Resten av dagen på egen hånd.

Dag 8

Chicago – Mississippi River – Sioux City
Bussreisen fortsetter gjennom store jordbruksområder, åkre med mais og hvete, gårder og gårdslandskap. Bussen tar deg inn i staten Iowa over den mektige Mississippi River. Overnatting i Sioux City.

Dag 9

Sioux City – Badlands – Mt Rushmore – Deadwood/Rapid City
Gjennom gressletter i Sør- Dakota til Badlands Nasjonalpark, hvor det fantes både bøfler og antiloper. Her kan du beundre de fantastiske fargerike stenformasjoner. Bussreisen går videre til Black Hills, et hellig sted for Plains-indianerne. Her kan du også ta en kikk på Mt. Rushmore, hvor ansiktene til fire store presidenter er skulpturert inn. – Washington, Jefferson, Lincoln og Roosevelt.

Dag 10

Deadwood/Rapid City – Bighorn Mountains – Cody
Bussreisen har nå kommet til staten Wyoming. Her ser du fem fjellkjeder, iblandet ørkenlandskap og vaiende gressletter.
Natten i Cody. Om dette ikke er mulig på grunn av vær, vil overnattingen bli i Billings/Livingston, Montana.

Dag 11

Cody – Yellowstone
Bussen kjører forbi fjellene i Wyoming mot Yellowstone, Amerikas første nasjonalpark. Her kan du ta en vandringstur og se på geysirer, fossefall, dyreliv og canyons. Nyt høydepunkter som Yellowstone Lake, Old Faithful, Mammoth Hot Springs, Yellowstone Canyons majestetiske fossefall og den vakre Haydel Valley.

Dag 12

Yellowstone – Grand Teton – Salt Lake City
Om været tillater det, fortsetter bussreisen gjennom Grand Treton Nasjonalpark. Parken har høye fjell, helt opp i 4 000 meter. Stopp ved Snake River utsiktspunkt, som ble gjort ikonisk på grunn av fotograf Ansel Adams berømte bilde. Du kan skue utover prærien og kanskje se noen av de ville dyrene som bor her – bøfler (Tatanka), elg og hjort.

Deretter kommer du til Salt Lake City, hovedstaden i den mormonske staten Utah. Her får du en byrundtur. Dette er en av de best planlagte byene i landet, bygget av etterkommerne til Brigham Young. Besøk State Capitol Building, den berømte Temple Square og the Tabernacle. Innsjekk på hotellet. Ta middagen på Rooftop Restaurant, hvor du har en fantastisk utsikt over Temple Square.

Dag 13

Salt Lake City – Bryce Canyon
Bussreisen fortsetter til den spektakulære Bryce Canyon. Ta deg en en tur gjennom fantastiske sandstensformasjoner i mange farger. Om det er klarvær kan du se opp på den utrolige stjernehimmelen, mens du kjenner lukten av furuen som brenner på bålet.

Dag 14

Bryce Canyon – Lake Powell – Grand Canyon – Flagstaff
Du reiser videre til Lake Powell, med sitt krystallklare vann og rødfargede stener. Dette er den nest største håndlagde innsjøen i landet. Så kommer du til Grand Canyon nasjonalpark, en utrolig og enorm opplevelse . Parken er regnet som en av de syv naturlige underverk i verden.
Colorado River slynger seg som en liten mark nederst i juvet. Her kan du beundre de voldsomme formasjonene og få en ide om hvor gedigent dette egentlig er.
Natten blir i Flagstaff – en kjent stopp langs Route 66.

Dag 15

Flagstaff – Seligman/Route 66 – Las Vegas
Nå går turen til Las Vegas – underholdsningsverdenens hovedstad.Bussen passerer Seligman, en by som ble bygget langs Route 66. Byen og utviklingen har stått stille i 60 år.
Kvelden på egen hånd – utforsk gjerne The Strip.

Dag 16

Las Vegas – Mojaveørkenen – Beverly Hills – Los Angeles
Bussen kjører gjennom Mojaveørkenen. Her er det største termometeret i verden, 41 meter høyt. Spredt utover i ørkenen vokser Joshua-treet – en unik kaktusart.
Byrundtur til Hollywood, Sunset Strip og deler av Beverly Hills.

Dag 17

Los Angeles
Amerikaspesialisten anbefaler at du bruker dagen i dag til å besøke en av verdens største filmstudioer – Universal Studios.
Kom bak på settene, se på kulissene til legendariske filmer og ta en av de spennende banene – som Jurassic Park eller Revenge of the Mummy.

Dag 18

Los Angeles – Malibu – Santa Barbara – Central Coast
Bussen reiser fra Los Angeles om morgenen og kjører nordover mot et populært feriested – Santa Barbara. Her ser du palmekantede gangstier og hvite sandstrender. Byen er kjent for sin spanske hærkomst. På veien blir det et stopp på et ikonisk badevakttårn, gjort kjent gjennom serien Baywatch.

Dag 19

Central Coast, Carmel/Monterey – San Francisco
Bussreisen går i dag nord til Carmel, hvor blant annet den kjente skuespilleren Clint Eastwood bor. Her kan du ta en titt på butikker og gallerier. Videre nordover kan du besøke Montereys gamle fiskehavn. Gå nedover piren til Cannery Row, kjent fra John Steinbecks novelle. På ettermiddagen passerer du de fruktbare dalene Castroville og Santa Clara på veien til San Francisco.

Dag 20

Avreise

Her kan du velge om du skal avslutte turen, eller ta en forlengelse med noen netter i San Francisco – eller hvorfor ikke en tur over til Hawaii?

Priser og betingelser:

Vår ref: ATI The Great American Crossing


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,