GO UP

Bilferie i Nord-California fra San Francisco

Bilferie i Nord-California tar deg til høydepunkter som Sausalito, Sonoma, Lake Tahoe og Yosemite

Tid: Hele året
Pris: Fra 11 760,-

Spennende opplevelser på en 12-dagers bilferie i Nord-California fra San Francisco. Det er også lagt inn dager i den flotte byen San Francisco, og du kan velge om du ønsker å ta noen dager ekstra i etterkant av bilferien.
Eller hva med en herlig ferie på Hawaii? Amerikaspesialisten skreddersyr dette for deg!

Høydepunkter:

  • Med 24 timers inkludert sykkeleie kan dere sykle over Golden Gate-broen!
  • Besøk Sausalito for flott utsikt til San Francisco
  • Smak lokale viner og lokale retter i Sonoma
  • Rusletur i sentrum av Sonoma
  • Bad i Lake Tahoe
  • Vakker granittstein i Yosemite nasjonalpark
  • Flott utsikt over fossefallene i Yosemite
Prøv en bilferie i Nord-California. Kontakt Amerikaspesialisten 

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst San Francisco
Transport til hotellet på egen hånd

Dag 2

San Francisco
Opplev San Franciscos sjarmerende nabolag på egen hånd. Du får tilgang til sykler, og kan velge å krysse berømte Golden Gate – en fantastisk opplevelse.
Ta gjerne fergen tilbake fra vakre Sausalito, etter å ha nytt utsikten av San Franciscos flotte silhuetter.
Med sykkel er det enkelt å komme seg rundt i San Francisco – vi anbefaler både Union Square og Fishermans Wharf – og hva med middag i Little Italy, eller kanskje Chinatown?

Dag 3

San Francisco
Hold kameraet klart og la inntrykkene foreviges mens du fortsetter å nyte alt det San Francisco har å by på.

Dag 4

Sonoma 
Hent ut leiebilen i nærheten av hotellet, og sett kursen nordover mot Sonoma. Dette området er verdenskjent for sine gode viner. Bestill gjerne en omvisning på Kendall-Jackson Wine Estate, og lær om områdets gode viner og smaker.

Dag 5

Sonoma
Sonoma-området er fullt av muligheter til naturopplevelser. Fotturer, fisketurer eller sykkelturer kan anbefales – eller kanskje frister det med besøk på enda en vingård?

Dag 6

Sonoma 
Vi anbefaler et besøk i downtown Sonoma. På Sonoma Plaza finner du kunstgallerier, vinbarer og restauranter med kortreist og økologisk mat.

Dag 7

Lake Tahoe
Nå går kursen østover, innover i landet. Lake Tahoe ligger ved foten av Sierra Nevada-fjellkjeden. Her skal du tilbringe de to neste nettene.

Dag 8

Lake Tahoe
Vi anbefaler en fottur i fjellene. Fallen Leaf-hike er perfekt for familier, Skyline trail er for viderekommende – her må du ta fjellheis opp, Rubicon Trail langs innsjøen gir gode fotomuligheter.
På kveldstid kan det gjøre seg med et godt måltid på en av de lokale restaurantene, eller kanskje frister et besøk på et av områdets mange casinoer mer?

Dag 9

Yosemite
Fortsett til Yosemite, hvor du bor i 2 netter. Yosemite står på UNESCOs verdensarvliste, og tilbyr vakker natur, variert dyreliv og imponerende fossefall. I nasjonalparken finnes det utallige muligheter for fotturer på godt opparbeidede stier.

Dag 10

Yosemite
Prøv Yostemite Falls trial – en av de eldste og mest utfordrende stiene i området. Her kommer du opp til toppen av det høyeste fossefallet i Nord-Amerika. Husk rikelig med vann og noe å spise på. Fra toppen får du en utmerket utsikt over Yosemite-dalen, Half Dome og Senitel Rock.

Dag 11

San Francisco
Sett kursen tilbake mot San Francisco, og ta gjerne en omvei, via Monterey eller Santa Cruz, før du igjen sjekker inn på en siste natt i denne flotte byen.

Dag 12

Hjemreise
Ta kollektivtransport eller taxi tilbake til flyplassen for hjemreise, eller forleng oppholdet (spør oss om priser).

Priser og betingelser:

1.4 – 30.4.2019 fra 11 760,-
1.4 – 30.4.2019 oppgradert hotel fra 16 055,-
1.5 – 31.10.2019 fra 14 055,-
1.5 – 31.10.2019 oppgradert hotell fra 16 910,-


Oppgradert hotell kan ofte være bedre beliggenhet eller bedre standard. Enkelte steder kan det være samme som standard hotell da det kan være lite å velge i.


Oppgitt pris er fra-pris og vil variere avhengig av sesong, og kan påvirkes av endring i valutakursen. Reisen inkluderer alle hotellnetter og personlig guidebok, informasjon om stedene og reiseforslag.
Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng. Ta kontakt for pris ved flere reisende.


Fly og billeie er ikke inkludert
Leiebil er ikke inkludert i prisene da folk velger svært forskjellige størrelser. Leiebilprisene vi gir inkluderer alle forsikringer og skatter og som regel får du en tank bensin og mulighet til å være flere sjåfører i prisen.


Rom er standard rom på hotellet. Oppgradert hotell vil i mange tilfeller bety en bedre beliggenhet.


 


Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Hotellovernatting(er)
Reisemål California USA
Pris Fra 11 760,-

Transportform:

© 2019 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic