GO UP

Reisetips til Sanibel og Captiva Island

Publisert 12.06.19

For mange dette reisemålet relativt ukjent, derfor kan du her finne noen reisetips til Sanibel og Captiva Island, en praktfull del av Florida.

Sanibel ligger som en barriere utenfor Fort Myers, og er kjent for sin idylliske atmosfære, natur og strender som er perfekt for skjellsankere. Øyene har også lokale utesteder og sjarmerende restauranter og små og unike butikker.


Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Sanibel Island egner seg godt for aktive ferier. Her kan du utforske vakker natur, både til lands og til vanns. Og underveis kan du treffe på mange ulike dyrearter. De fleste treffer du i mangroveskogen – Sanibel har USAs største naturlige mangroveskog. Her lever pelikaner, alligatorer, delfiner, hundrevis av fuglearter og de helt spesielle sjøkuene (manateer).
Du kan også se nærmere på dyrene i nasjonalparken J.N. «Ding» Darling National Wildlife Refuge. Her kan du sykle eller padle i kano, og være med på guidede turer.
Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Sanibel har flotte sykkelstier, hele 35 kilometer. Dette er en ypperlig måte å oppdage øya på.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa      Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Du kan spille fantastisk golf på Sanibel. Her er det to flotte 18-hulls golfbaner hvor du kan nyte den flotte utsikten. I tillegg kan du «risikere» at både ørner og rosa skjestorker følger med på spillet.

Sanibel Island kan du med letthet kombinere med andre reisemål i Florida, ca to – tre timers bilkjøring. Eller hva med et cruise i Karibien?

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Tips: 
  • Avslutt dagen ved å nyte solnedgangen på Blind Pass Beach, hvor Captiva og Sanibel møtes
  • Bestill et bord på Lighthouse Cafe i nærheten av Sanibel Lighthouse
  • Gå en kveldstur langs Sanibel Causeway – den fire km lange broen som forbinder Fort Myers og Sanibel – og nyt solnedgangen fra midten av broen
  • Besøk Bowman’s Beach – en av verdens beste strender. Her kan du gå på skjellsanking, noe Sanibel er kjent for
Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Hotelltips:

Sundial Beach Resort
Sundial Beach Resort ligger også like ved stranden. Dette er et perfekt sted for både par og familier. Opp til tre soverom.

Sanibel Island Inn
Her bor du i hus med plass til opp til 12 personer, eller i rom. Et meget populært sted. Ligger rett ved stranden og tilbyr utleie av sykkel og kajakk.

South Seas Island Resort
På vakre South Seas Island Resort kan du bo i hotellrom eller leiligheter. Her kan du våkne om morgen og nyte soloppgangen mens du plukker skjell på en fantastisk skjellstrand – et av de fineste steder å plukke skjell.

Ønsker du flere reisetips til Sanibel Island, eller skal vi skreddersy en reise til deg? Kontakt Amerikaspesialisten

Ferie til Orlando og Fort Myers
Lei feriehus i Fort Myers-området

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic