GO UP

Ølspa i Oregon

Publisert 29.07.19

Hopp i et ølspa i Oregon på din USA-reise!

Liker du ferie og avslapning med øltema? I Oregon finner du Amerikas første ølspa, hvor du kan nyte lokalt brygg mens du bader i badestamp fylt med øl.

Oregon er en stat som ikke er redd for å være litt annerledes når det gjelder morsomme og alternative aktiviteter. For noen år siden ble Oregon kjent for å introdusere det meget populære konseptet geiteyoga.  Det er altså yoga hvor spretne geiter klatrer og går oppå ryggen til deltagerne.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Denne gangen har de altså kombinert spa laget med ølinspirerte ingredienser, som du altså kan nyte sammen med det lokalt bryggede ølet.

Et av Oregons mest besøkte ølbad er i byen Sisters. Her ligger Amerikas første ølspa, «Hop In The Spa».

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Den spesielle opplevelsen er laget for å gi deg en avslappende, terapeutisk behandling, og det sies at ølinspirerte ingredienser inneholder perfekte nærende mineraler og tilsetningsstoffer. De aktive ingrediensene øker også hudtonen, reduserer stress og lindrer irritert hud. Og i tillegg til dette nyter du gyldne dråper fra det store ølutvalget fra Owens største bryggeri, Deschutes Brewery fra byen Bend eller et glass vin fra nærliggende Cork Cellars.

Den lokalt dyrkede humlen blir brygget på stedet og deretter brakt ned til en optimal temperatur og gjennomsyret med mineraler. Det er ingen øl i klassisk forstand, så folk bør ikke drikke badevannet.

Du kan velge mellom ulike typer behandlinger. Faglærte terapeuter kan bidra til å bestemme hvilken type behandling som passer best for ditt behov.

Spaet har nylig åpnet en ølhage, som tilbyr mat fra de beste lokale restaurantene og ølsmaking i samarbeid med Deschutes-bryggeriet.

Les mer om opplevelsene

Vi skreddersyr din reise til USA

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic