GO UP

Reisetips til Kissimmee

Publisert 28.10.19

Har du ferieplaner til Florida? Her er noen reisetips til Kissimmee.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Reisetips til Kissimmee

 

Familie, aktiviteter og sol

For en perfekte familieferie med aktiviteter og varme, må du ikke se lenger enn til solrike Kissimmee, Florida. Fra verdensberømte temaparker og spennende utendørsutflukter til luksuriøse villaer og spisesteder – her finner du unike og minneverdige opplevelser. Kissimmee ligger i hjertet av Sentral-Florida, kun få minutter fra Orlando internasjonale lufthavn og mindre enn en time fra Floridas kyst.

Prøv Paddleboard gjennom Everglades Headwater. Kjenn vinden i håret mens du flyr over vannet i en luftputebåt. Møt et søvnig dovendyr eller en hoppende lemur på Wild Florida Airboats og Gator Park. Eller fly over palmene i en zipline ved Orlando Tree Trek Adventure Park. Eller om du vil ta område i øyesyn i fugleperspektiv, så prøv en luftballongferd med Orlando Balloon Rides.
Kissimmee har et utrolig utvalg av utendørsopplevelser og familievennlige opplevelser.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Reisetips til Kissimmee

 

Magiske opplevelser

Bare ti minutter fra Kissimmee kan du oppleve magien på Walt Disney World Resort. Kikk deg rundt i Askepott-slottet ved Magic Kingdom Park, ta en tur rundt i verden på Epcot, opplev ville dyr på Disneys Animal Kingdom Theme Park, eller bli til et leketøy i Toy Story Land i Disneys Hollywood Studios. I Universal Orlando Resort kan du bruke timesvis i The Wizarding World of Harry Potter  og andre utrolige attraksjoner med filmtema. Mindre enn en times kjøretur unna, kan du besøke Kennedy Space Center Visitor Complex og familiefavoritten LEGOLAND Florida Resort.

Reisetips til Kissimmee, Reise til New York, Orlando og Kissimmee, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Finn din bostil

Med mer enn 45 000 overnattingsalternativer, finner du garantert din ønskebolig i Kissimmee. Her kan du velge blant alt fra luksuriøse resorter og kjente hotellkjeder til flotte feriehus med basseng for storfamilien. Kissimmee er kåret til Vacation Home Capital of the World – med over 22 000 hus som kan leies ut – private feriehus med opp til 14 (!) soverom.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Reisetips til Kissimmee

Shop ‘Til You Drop

I Kissimmee finner du en mengde kjøpesentre, designerbutikker og spesialforretninger. Tilbring en dag på Florida Mall eller The Mall at Millenia, kos deg med de sjarmerende butikkene i Downtown Celebration, og gjør storinnkjøpene i Lake Buena Vista Factory Stores. Vil du ha en kombinasjon av shopping, mat og underholdning, prøv Universal CityWalk og Disney Springs. Der er det en utrolig samling butikker med alt fra designerhåndvesker og merkenavnsklær til must-have suvenirer.

 

Spis med glede

Kissimmee har en omfattende meny med matmuligheter, inkludert kjendiskokk-restauranter, internasjonal og lokal mat. Gled deg over smakene av det autentiske Florida, mens du rusler rundt i Kissimmee og St. Cloud. Prøv noen av de herlige restaurantene langs innsjøen i Celebration. Spis i kongelig stil på Medieval Times Dinner and Tournament. Eller prøv deilige fruktviner og oster på Island Grove Wine Company på Formosa Gardens.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Reisetips til Kissimmee

 

Ønsker du flere reisetips til Kissimmee? Kontakt Amerikaspesialisten

Lei feriehus i Kissimmee
Reise til New York, Orlando og Kissimmee

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa                          

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic