GO UP

Opplevelser i Flagstaff Arizona

Publisert 17.08.21

Hvorfor ikke ta turen til Arizona neste gang? Her har vi listet opp noen opplevelser i Flagstaff som er verdt å få med seg.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

Du finner mange spennende nasjonale monumenter innen noen få minutter fra downtown Flagstaff. Tre av de viktigste er Walnut Canyon, Sunset Crater og Wupatki National Monuments. Dette er perfekte steder å utforske Nord-Arizonas utvikling. Opplev en 900 år gammel vulkan, klippehus og gammel bebyggelse. På velkomstsentre kan du lære mer om de som var før oss på disse stedene. Og ta turen langs de mange stiene for å utforske dette selv.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

Lowell Observatory har siden 1894 vært et sentralt forskningsobservatorium. Her er det opplæringsanlegg for NASA-astronauter. Du kan beundre de mørke himmelområdene og stedet er en turistattraksjon for stjernekikking. Her kan du også besøke det nye Giovale Open-Air Observation Deck med seks nye teleskoper. Observatoriet er åpent daglig.

Museum of Northern Arizona ble grunnlagt i 1928, og ligger ved foten av de vakre San Francisco Peaks. Museet ble satt opp for å beskytte og bevare natur- og kulturarven i Nord-Arizona og indianerstammene på Colorado Plateau. Her kan du oppleve utstillinger, samlinger og utdanningsprogrammer samlet på en praktfull campus.

Arizona Snowbowl har i mer enn 80 år vært Arizonas flotte skianlegg. I tillegg er det et fint sted for andre utendørsaktiviteter året rundt. Ved Hart Prairie Lodge har du utgangspunkt til 55 nedfarter med pulversnø om vinteren. Om våren, sommer og høst kan du ta stolheisen og utforske dette naturskjønne området.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

Historiske museer: Gå tilbake i tid for å oppleve Flagstaff på 1800-tallet. Pioneer Museum var en gang et sykehus for de fattige, og de enkle bygningene gir deg glimt fra fortiden. The Riordan Mansion, som en gang var en overdådig bolig, gir et innblikk i livene til denne banebrytende familien.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

Vil du ha flere tips om opplevelser i Flagstaff som er verdt å få med seg?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din ferie

© 2022 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic