GO UP

Opplevelser i Flagstaff Arizona

Publisert 17.08.21

Hvorfor ikke ta turen til Arizona neste gang? Her har vi listet opp noen opplevelser i Flagstaff som er verdt å få med seg.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

 

Du finner mange spennende nasjonale monumenter innen noen få minutter fra downtown Flagstaff. Tre av de viktigste er Walnut Canyon, Sunset Crater og Wupatki National Monuments. Dette er perfekte steder å utforske Nord-Arizonas utvikling. Opplev en 900 år gammel vulkan, klippehus og gammel bebyggelse. På velkomstsentre kan du lære mer om de som var før oss på disse stedene. Og ta turen langs de mange stiene for å utforske dette selv.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

 

Lowell Observatory har siden 1894 vært et sentralt forskningsobservatorium. Her er det opplæringsanlegg for NASA-astronauter. Du kan beundre de mørke himmelområdene og stedet er en turistattraksjon for stjernekikking. Her kan du også besøke det nye Giovale Open-Air Observation Deck med seks nye teleskoper. Observatoriet er åpent daglig.

 

Museum of Northern Arizona ble grunnlagt i 1928, og ligger ved foten av de vakre San Francisco Peaks. Museet ble satt opp for å beskytte og bevare natur- og kulturarven i Nord-Arizona og indianerstammene på Colorado Plateau. Her kan du oppleve utstillinger, samlinger og utdanningsprogrammer samlet på en praktfull campus.
Prøv også Riordan Mansion eller Pioneer Museum. Hver av dem tilbyr unik innsikt i pionerliv og stammekultur.

Arizona Snowbowl har i mer enn 80 år vært Arizonas flotte skianlegg. I tillegg er det et fint sted for andre utendørsaktiviteter året rundt. Ved Hart Prairie Lodge har du utgangspunkt til 55 nedfarter med pulversnø om vinteren. Om våren, sommer og høst kan du ta stolheisen og utforske dette naturskjønne området.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

 

Historiske museer: Gå tilbake i tid for å oppleve Flagstaff på 1800-tallet. Pioneer Museum var en gang et sykehus for de fattige, og de enkle bygningene gir deg glimt fra fortiden. The Riordan Mansion, som en gang var en overdådig bolig, gir et innblikk i livene til denne banebrytende familien.

Ta en Route 66-vandring, besøk et søndags bondemarked, se filmer på Heritage Square eller kanskje en ettermiddag med dyrelivstitting.

Kanskje er zip-lining på listen din. Flagstaff Extreme ligger bare ti minutter fra det historiske sentrum, og er åpent hele året.

Flagstaff har over 300 spisesteder – fra Route 66 Diners til det nye høye Atria. Besøk de prisbelønte håndverksbryggeriene eller stopp på et av de mange stedene som tilbyr levende musikk.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Opplevelser i Flagstaff

Vil du ha flere tips om opplevelser i Flagstaff som er verdt å få med seg?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din ferie

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,