GO UP

Neste gang du har en reise til Wyoming

Publisert 07.12.22

Neste gang du tar en reise til Wyoming, bør du legge inn et stopp i Carbon County. Her er et forslag på tre spennende dager for deg som vil oppleve noe unikt!

DAG 1: Rawlins
Ta en guidet omvisning i Wyoming Frontier Prison og se hundrevis av gjenstander. Hør fangers historier om livet bak murene, rømningsforsøk og se kunstverkene deres.
Gå langs en del av Continental Divide Trail eller utforsk en av de fire andre turstier. Opplev de prisbelønte og unike shopping- og spisestedene i Rawlins’ Main Streets.
Overnatting i Rawlins

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

DAG 2: Saratoga
Denne byen har en herlig sjarm en vestern-atmosfære. Prøv en guidet fisketur eller en vakker flåtetur på North Platte River.
Ta et deilig bad i Hobo Hot Springs – som er gratis og åpent 24 timer i døgnet, syv dager i uken.
Overnatting i Saratoga

DAG 3: Grand Encampment & Little Snake River-museer
Disse to museene har hver sin unike historie om den store migrasjonen vestover.
Her finnes det over 30 historiske bygninger, historier og gjenstander fra kobbergruver, togranere og mye mer. De to museene ligger på øst- og vestsiden av Battle Pass Scenic Highway som krysser Continental Divide ved Battle Pass Summit.
Overnatting i Rawlins eller Saratoga

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser


Flere tips til din neste reise til Wyoming:

Carbon County
Her er det god plass til å streife rundt og utforske Carbon Countys rike historie full av fargerike karakterer og beryktede fredløse menn.
Ønsker du aktiviteter, er det flotte muligheter for fotturer eller terrengsykler, fluefiske, rafting eller kjøring med firehjuling.
Kjør gjennom fjellene og på præriene og se det rike dyrelivet og fantastiske natur. Å kjøre langs en av motorveiene som forbinder de små byene i Carbon County, minner om det sanne gamle vesten, med dude-rancher i massevis.
Dagen kan avsluttes i noen av de naturlige varme kildene.

Rawlins og Sinclair
Rawlins var en gang et avsidesliggende og bråkete jernbanestopp. Her får du følelsen av det gamle vesten.
Besøk Seminoe State Parks eller vandre i Rawlins sentrum blant mange spisesteder og shoppingmuligheter. Rawlins er en by med rik historie. Et det riktig årstid, kan du ta et slag golf på Rochelle Ranch Golf Courses bølgende greener.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Saratoga
På vei sørover ut av Rawlins, kjører du gjennom store åpne områder og skimter toppene av Snowy Range i det fjerne. Rull ned vinduene, få frisk luft i ansiktet og spill countrysanger for full musikk.
Denne natten bør du bo på Historic Wolf Hotel and Saloon. Her ankommer du hotellet gjennom to saloondører! Hotellet ligger i umiddelbar nærhet til butikker og restauranter.
I 1894 bygget John Wolf The Wolf Hotel som et tillegg til Delmonico Hotel som sto like nord for bygningen. Det tilkom da mange rom, ny lobby, underjordiske butikker og Bank of Ellinwood. Banken var den siste som åpnet på grunn av et intrikat flisarbeid. Lobbyen var på østsiden av bygningen og banken på vestsiden. I underetasjen, som var en del av det underjordiske tunnelsystemet som gikk gjennom Ellinwood, lå Drummer’s room og Joe’s Snack Counter. Underetasjen har endret seg mange ganger i løpet av årene, og ble til Webers Sample Room, det lokale biblioteket, et treningsstudio og en underjordisk bar og kortspillrom. Underetasjen har fortsatt det aller første klimaanlegget i Barton County. Sunflower-spisestuen, laget i 1924 av Fred Wolf (John Wolfs sønn), var en prestisjefylt restaurant som tiltrakk folk fra mange steder med sin ravgule belysning og søyler. På begynnelsen av 80-tallet fungerte hotellet som en antikvitetsbutikk. Det ble solgt til Christopher McCord i 2013 med visjonen om å returnere det til sin fordums prakt.

Saratoga er like kjent for blue ribbon-ørreten som for sine deilige mineralske varme kilder, og er et naturelskers paradis. Det er en avslappet by med lett tilgang til en mengde aktiviteter som fotturer, camping, jakt, langrenn, snøscooterkjøring og mer.

Ønsker du noen tips til din neste reise til Wyoming?

Kontakt Amerikaspesialisten – Vi skreddersyr etter dine ønsker

Se spennende reiseforslag

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic