GO UP

Hvem er vi?

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Velkommen kjære Frisk Asker samarbeidspartner og supporter.

Her finner du hvem du skal kontakte om du lurer på noe eller ønsker et reiseforslag!
Vi skreddersyr reiser i hele verden til deg og familien, ditt firma, jentegjengen, vinklubben, gutteturer, bryllupsreise og alle andre…

 

Hovedkontaktperson
Line Støber Taraldsen

CMO – Online marketing, social media & web
Tlf 924 111 78

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser ansatteJeg har jobbet i reiselivet siden 1983!
Først på Saga Solreiser, deretter  Star Tour og Escape Travel, før jeg begynte hos Amerikaspesialisten i 2017.
Jeg brenner for salg, kundekontakt, online markedsføring og å skape den beste kundeopplevelsen.
Mor til tre voksne barn og å være en heldig mormor krydrer hverdagen.
Favorittreisemålet er Thailand, hvor jeg har utforsket mange spennende små øyer uten for mange turister. Jeg kjører Harley og mc-turer er også en favoritt. Elsker ski og alpene på vinterstid.

 

Liv Hege Kaasin Arntzen:

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Startet min reise i Nordmanns Reiser i Bergen oktober 1994. Var innom Prisma Tours et par år før jeg var tilbake på NR sitt kontor i Oslo i 1999.
Reise til USA blir man nok aldri ferdig med, masse å by på! Min favoritt er nok Florida, leie bil og farte rundt – her har man alt fra bra shopping til flotte strender. Det er bare å nyte The Sunshine State!
Jeg er også stor fan av New York, og kan lett kombinere det med andre steder i USA eller fly ut til Karibien. Og selvsagt Cruise – det er bare helt fantastisk!
Men vi er allsidige – hva med Norge inkl. Svalbard, jeg hjelper gjerne med gruppereiser og individuelle reiser rundt i vårt eget vakre land.
Spesialist på: California, Florida, New York, Boston, Portland,  Cruise, ABC-Øyene, Hurtigruten, elvecruise, Norgesferie og Norden

 

June Arlen Eggesbø Lundeby
Daglig leder

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserJeg har jobbet i reiseliv siden 1991, startet på turistinformasjonen og reisebyrå på mitt hjemsted, Herøy en liten øy i havgapet på Sunnmøre. Flyttet til Oslo i 1996 og har blitt værende på Østlandet siden. I 2001 startet jeg i USA Spesialisten og ble etter hvert medeier og daglig leder. For noen år siden ble USA Spesialisten og jeg en del av Expert Reiser-familien og nå har også Amerikaspesialisten og Cruisereiser blitt en del av dette.
Jeg er gift, har tvilling-jenter og hele familien elsker å reise. Cruise har blitt en stor favoritt hos jentene! Og det er veldig bra, for det er også en av mine favoritter! Men høyt oppe på listen står også California, Florida, ski i Aspen og storbyer som New York, Washington, Chicago og New Orleans. Jeg stortrives i denne bransjen og det å kunne få være med på å skape drømmereisen for våre kunder!
Spesialist på: Grupper, cruise hele verden, New York, Washington, Chicago, Florida, Sør Statene, California, Las Vegas og Aspen.

 

Amerikaspesialisten er en del av Nordmanns-Reiser AS, som siden 1983 har hjulpet tusenvis av nordmenn på reise til det amerikanske kontinent.

Amerikaspesialisten har USA, Canada, Karibien, Mellom-Amerika og Sør Amerika som spesialfelt og vi har bred erfaring med å arrangerer gruppe- og individuelle reiser til disse reisemålene.

I tillegg har vi gjennom Cruisereiser et stort utvalg på cruise i hele verden.

Under merkenavnet nordmannsreiser.no tilbyr vi skreddersydde reiser i Norge og Norden, Island, Thailand, Afrika og mange andre spennende steder. Her har vi også spennende firmaturer, forslag til venneturer og mye mer!

Send oss en forespørsel

Akutte hendelser
Ved uforutsette og akutte hendelser i helger og helligdager – kontakt oss på nordmann@nordmann.no

 

Amerikaspesialisten Nordmanns-Reiser AS – Oslo
Campus Rosenholm
Rosenholmveien 25
1414 Trollåsen
Tlf: 21 60 98 80
Telefontid 0900 – 1400

Postadresse:
Nordmanns-Reiser AS
Postboks 651 Bedrift senteret
1411 Kolbotn

Send oss en forespørsel

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,