GO UP

Ansatte i Amerikaspesialisten og Cruisereiser

Utenfor den ansatte ser du hvilke spesialfelt de er eksperter på.
Send oss en forespørsel

Akutte hendelser
Ved uforutsette og akutte hendelser i helger og helligdager – kontakt oss på nordmann@nordmann.no

 

SALG:

Heidi Steffen
Gruppeansvarlig

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserJeg har vel egentlig alltid jobbet med reiser- og synes det er like spennende fremdeles !
Trives like godt ved sjøen som på fjellet
– både her hjemme, på en strand i Florida, på et cruiseskip i Karibien eller i skiløypene i Whistler.
Jeg er gruppeansvarlig og jobber også med salg av cruise hele verden, skiferie, Florida- ja, egentlig litt overalt.
Om jeg skal reise tilbake til ett reisemål, velger jeg meg Cuba.
Spesialist på: Grupper, cruise hele verden, ski USA og Canada, Cuba

 

Christian Tøraasen:

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Jeg har jobbet hos Amerikaspesialisten Nordmanns-Reiser siden 2000 med tilrettelegging og salg av reiser og billettering. Jeg liker aller best reiser med opplevelse og kultur der Sør Amerika har blitt en favoritt med besøk i land som Venezuela, Colombia, Peru, Argentina og Brasil.
Trives også veldig i godt i USA og Canada og alle de ulike former for ferier de landene kan tilby fra sol/bad til storbyer, ødemarken, fjell og fantastiske togreiser. Karibia med Aruba, St:Martin og Los Roques kommer også høyt opp på listen min over favoritter for sol og avslapning når vinteren gjør sitt inntog her i nord.
Spesialist på: Sør-Amerika, Costa Rica, Aruba, St.Martin, Florida, Canada, togreiser i Canada, Midtvesten, skiferie i Aspen

 

Liv Hege Kaasin Arntzen:

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Startet min reise i Amerikaspesialisten Nordmanns Reiser i Bergen oktober 1994. Var innom Prisma Tours et par år før jeg var tilbake på NR sitt kontor i Oslo i 1999.
Reise til USA blir man nok aldri ferdig med, masse å by på! Min favoritt er nok Florida, leie bil og farte rundt – her har man alt fra bra shopping til flotte strender. Det er bare å nyte The Sunshine State!
Jeg er også stor fan av New York, og kan lett kombinere det med andre steder i USA eller fly ut til Karibien. Og selvsagt Cruise – det er bare helt fantastisk!
Men vi er allsidige – hva med Norge inkl. Svalbard, jeg hjelper gjerne med gruppereiser og individuelle reiser rundt i vårt eget vakre land.
Spesialist på: California, Florida, New York, Boston, Portland,  Cruise, ABC-Øyene, Hurtigruten, elvecruise, Norgesferie og Norden

 

Linda Schei:

Velkommen til Miami, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Stavangerjente bosatt i Oslo. Jobbet innen reiseliv siden 1997. Startet som reiseleder i Saga Solreiser, og siden i forskjellige byråer både i Stavanger og Oslo. Har aldri vært i tvil at det var denne bransjen jeg ønsket å jobbe innen, og etter så mange år elsker jeg det fortsatt. Har jobbet hos Nordmanns-Reiser siden 2018, og USA Spesialisten fra 2011. Jeg elsker å reise og USA er en av mine favoritter. Jeg må også innrømme at jeg er bitt av cruisebasillen, og har vært på nesten 50 cruise. Asia, Middelhavet, Karibien – hvor Asia er en favoritt. Cruise er fantastisk, våkne opp på nytt sted hver dag, en deilig frokost på balkongen, fantastiske show, for ikke å snakke om den herlige maten om bord. Cruise kan jeg ikke få nok av, og anbefales på det sterkeste.
Spesialist på: Cruise i hele verden, USA, Karibien, skiferie i Aspen

 

Frid Brune Nordheim

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser ansatte

Jeg har jobbet i reiseliv siden 1999. Utenom jobb er jeg kone og mor til 2 jenter. Jeg er også sanger og jobber utøvende med dette når jeg ikke er på jobb hos Amerikapesialisten. Jeg liker veldig godt ferier hvor jeg kan blande by-opplevelser, gjerne med musikk involvert, med strand og avslapping. Neste drømmetur med mannen må bli New York og så cruise med Celebrity eller kanskje til og med Seadream. Neste drømmetur med familien må bli San Francisco og så videre over til Hawaii. Neste drømmetur med vennegjengen må bli musikk-roadtrip med New York, Nashville, Memphis, New Orleans, Austin og Chicago.
Spesialist på: California og roadtrips, Florida, Musikkruta Nashville-Memphis-New Orleans, cruise i Karibien, New York, Washington DC og Nassau. Og supergod på å finne de beste flyløsningene!

 

Vibeke Malthe-Sørenssen

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Jeg har jobbet i reiseliv siden 1998, men allerede før videregående hadde jeg bestemt meg for at det var reiseliv jeg ville jobbe innen.
Har vært mye ute å reist, helt klart mest til USA, cruise i Karibien og Middelhavet, samt mange steder i Europa.
Elsker sol og bad ferie og kan nyte lange dager på nydelige strender, eller på dekk på et cruiseskip.
Cruise er nok min favoritt form for ferie, da får jeg opplevelse, sol og bad i ett.
Til tross for at jeg er glad i varme liker jeg også veldig godt natur og opplevelser, så en av mine drømmereiser er cruise i Alaska.
Spesialist på: Cruise og USA. Og finner den beste løsningen uansett hvor du vil i verden!

 

GRUPPER:

booking@nordmann.no

 

MARKED:

Line Støber Taraldsen
CMO – Online marketing, social media & web

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser ansatteJeg har jobbet i reiselivet siden 1983!
Først på Saga Solreiser, deretter  Star Tour og Escape Travel, før jeg begynte hos Amerikaspesialisten i 2017.
Jeg brenner for salg, kundekontakt, online markedsføring og å skape den beste kundeopplevelsen.
Mor til tre voksne barn og å være en heldig mormor krydrer hverdagen.
Favorittreisemålet er Thailand, hvor jeg har utforsket mange spennende små øyer uten for mange turister. Jeg kjører Harley og mc-turer er også en favoritt. Elsker ski og alpene på vinterstid. Legger opp mange spesialturer til ukjente reisemål for sin vennegjeng.

 

Administrasjonen:

June Arlen Eggesbø Lundeby
Daglig leder

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser ansatte

Jeg har jobbet i reiseliv siden 1991, startet hos turistinformasjonen og reisebyrå på mitt hjemsted, Herøy en liten øy i havgapet på Sunnmøre. Flyttet til Oslo i 1996 og har blitt værende på Østlandet siden. I 2001 startet jeg i USA Spesialisten og ble etter hvert medeier og daglig leder. For noen år siden ble USA Spesialisten og jeg en del av Expert Reiser-familien og nå har også Amerikaspesialisten og Cruisereiser blitt en del av dette.
Jeg er gift, har tvilling-jenter og hele familien elsker å reise. Cruise har blitt en stor favoritt hos jentene! Og det er veldig bra, for det er også en av mine favoritter! Men høyt oppe på listen står også California, Florida, ski i Aspen og storbyer som New York, Washington, Chicago og New Orleans. Jeg stortrives i denne bransjen og det å kunne få være med på å skape drømmereisen for våre kunder!
Spesialist på: Grupper, cruise hele verden, New York, Washington, Chicago, Florida, Sør Statene, California, Las Vegas og Aspen.

Send oss en forespørsel

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,