GO UP

Bilferie fra Las Vegas til Denver – American outback

Dette er en bilferie for deg som elsker natur og naturopplevelser. Det blir en tur full av vandringer og naturopplevelser.
Tid: 1. april – 31. oktober
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

På en bilferie fra Las Vegas til Denver kan du oppleve noen av de fineste nasjonalparkene i USA. Du får fantastiske naturopplevelser i Zion nasjonalpark, Bryce Canyon nasjonalpark, Capitol Reef nasjonalpark, Moab. Du kommer til Vail og Colorado Springs. Velger du å ta turen med motorsykkel tilrettelegger vi også dette.

Ta en sykkeltur på en av stiene i Zion National Park.
I Bryce Canyon kan du gå turer blant spennende monolittfjell, ta rideturer eller bare nyte den flotte naturen fra platået ved kanten av canyonen.
Fra Moab går det raftingturer og sykkelturer, du kan besøke Arches National Park og se uovertruffen natur.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Legg gjerne inn et par ekstra dager i parkene om du liker fotturer og vil ha med deg noe ekstra. Opplev ukjente steder som Dead Horse Point og Goblin Valley State Park.

Vi skreddersyr turen slik du vil ha, og ordner selvsagt med overnattinger både før og etter turen. Hvorfor ikke prøve Glamping i Zion og Moab? Det koster ekstra men er en unik ferieopplevelse.

Høydepunkter:

  • Vandringsturer på Red Rock Canyon
  • Vandring i the Valley of Fire
  • Sykling i Zion National Park
  • Hickman Natural Bridge
  • Følg stiene i Dead Horse State Park og nyt utsikten
  • Opplev østsiden av Vail Mountain
  • Vandring i Arches National Park
  • Seven Falls
  • Urbane Denver

Vil du dra på en bilferie fra Las Vegas til Denver?

Kontakt Amerikaspesialisten 

Reiserute:

Dag Strekning
1 Las Vegas
2 Las Vegas
3 Zion nasjonalpark
4 Zion nasjonalpark
5 Bryce Canyon nasjonalpark
6 Capitol Reef
7 Moab
8 Moab
9 Grand Junction
10 Vail/Breckenridge
11 Vail/Breckenridge
12 Colorado Springs
13 Colorado Springs
14 Denver
15 Denver

 

Dag til dag:

Dag 1

Las Vegas
Velkommen til Las Vegas! Hent bilen på flyplassen og kjør til hotellet.

Dag 2

Las Vegas
Opplev Las Vegas. Besøk Red Rock Canyon rett vest for Sin City i Mojaveørkenen i Nevada. Red Rock er kjent for sine geologiske fenomen med røde, høye sandstensklipper og fossefall (i perioder). Det er en mengde stier du kan vandre på, eller du kan sykle den enveiskjørte Scenic Drive. Det er mange tips på Red Rock Canyon Visitor Center. Her kan du også se utstillinger og høre mer om ørkenskilpadden.

Dag 3

Zion
I dag forlater du glitrende Las Vegas og kjører gjennom ørkenen mot sørvestre Utah til Zion nasjonalpark.Her kan du se de fineste canyons i hele USA. Lær om parkens dyreliv og se mer enn 1 000 ulike plamtearter. Prøv for eksempel Chamberlain’s ranch – en av de mest populære, eller East Rim for å se Obervation Point, Weeping Rock og Deertrap Mountain.
Underveis kan du lære om Amerikansk Indianerkultur og nybyggere på Zion Human History Museum.

Dag 4

Zion
Utforsk Zion med sykkel som er inkludert!
På ettermiddagen kan du ta en halv dags sykkeltur langs Pa’rus Trail til toppen av canyonen.

Dag 5

Bryce
Bryce Canyon National Park er også en av Utahs unike reisemål. Parken er kjent for sine spydlignende klippeformasjoner – hoodoos.
Tre av de mest populære turstiene du kan gå er Navajo Loop – den aller mest populære, Fairland Loop – hvor du kan ta bilder av hoddoos og Sunset Point – med sin fugletitting og utsikt over Silent City. Er du mer eventyrlysten, lei en ATV og utforsk Red Canyon.

Dag 6

Capitol Reef
Reisen går langs flotte Byway 12, som slynger seg mellom Bryce Canyon og Capitol Reef gjennom flott landskap. Capitol Reef har en mengde klipper, canyons, stenbroer og et flott plante og dyreliv. Ta gjerne en vandring i Fruita Area – også kjent som the Eden of Wayne County. Her får du oppleve Hickman Natural Bridge.
Du kan også velge hesteridning for å oppleve Capitol Reef på en annen måte.

Dag 7

Moab
I dag drar du til Moab, hvor besøkende beundrer det tøffe og spektakulære stenlandskapet i Arches National Park og utsikten over vakre Colorado River.
Moab er en hyggelig by, med perfekt vær til festivaler og andre utendørs aktiviteter.
Her finner du også en mengde stier og turløyper som passer for alle. Prøv the Morning Glory Bridge Trail, som tar deg med til en stor naturlig stenbro.
Kanskje du vil være med på et kveldsprogram som inkluderer stjernetitting? Eller vil du prøve Glamping? Mot tillegg i prisen kan vi tilby en unik opplevelse i luksustelt!

Dag 8

Moab
En annen tursti som passer for gående eller syklende, er stien som inkluderer Dead Horse Point State Park, Hurrah Pass og Monitor Merrimac- hvor du kan se fantastiske dinosaurspor og benrester. Prøv også Amphitheater Loop, Corona ArchTrail, Fish Tower Trail og Hidden Valley Trail.
Moab er en av de mest unike reisemålene i Utah – og du skjønner hvorfor når du er her.

Dag 9

Grand Junction
Her kan du oppleve Coroado National Monument med røde sandstenmonolitter og canyons. Vandre ned Dinosaur Hill Interpretive Trail for å se noen fantastiske funn ved utgravingsområdet.

Dag 10

Vail/Breckenridge
I dag kommer du til alpinbyen Vail i the White River National Forest i hjertet av Rocky Mountains. Vail er kjent for vintersportsaktiviteter og festivaler og er en favoritt hos seriøse skiløpere.
Men Vail er også et fantastisk utgangspunkt for mountain biking. Prøv Village Trail på østsiden av Vail Mountain – en løype som passer for alle.
Etter en dag med sykling, så anbefaler vi at du drar til Eagle County hvor du kan kose deg med førsteklasses måltider og ta et glass med lokalbefolkningen.

Dag 11

Vail/Breckenridge
Prøv noen av turstiene. Du får se ville blomster, flotte fjell og dyreliv. Ta Eagle Bahn Gondola og følg trestien Fireweed til Mid-Vail. Fantastisk utsikt på Grand Escape trail.
Besøk gjerne Epic Discovery, hvor du blant annet kan prøve zip-line.

Dag 12

Colorado Springs
Bilferien går videre til Breckenridge, en gammel gruvelandsby hvor det er riktig hyggelig å ta en stopp.Deretter til Hoosier Pass og videre over Wilkerson Pass.
Du ankommer den østlige foten av Rocky Mountaina og til Colorado Springs.
Ved North Cheyenne Canyon Park kan du sykle eller vandre mange ulike turstier. Prøv for eksempel Silver Cascade Falls Trail eller Spring Creek Fall.

Dag 13

Colorado Springs
Bruk tid i The Garde of the Gods – her kan du bli med på guidede vandringer.
Etterpå kan du se Broadmoor Seven Falls og gå til Inspiation Point –  som fikk sitt navn etter poeten og aktivisten Helen Hunt.
Besøk også Rockhounds at The Eagles Nest galleriet og se fossiler og mineraler.
Dagen avsluttes med en bedre middag i Colorado Springs.

Dag 14

Denver
Kjør mot Denver. Besøk gjerne U.S. Airforce Academy på veien. I Denver kan du utforske den historiske bykjernen som går tilbake helt til vilde vesten-tiden, bli med på en rundtur med ølsmaking fra noen av de 200 lokale bryggeriene, eller besøke huset til Molly Brown – som overlevde Titanic.

Dag 15

Avreise
Bli gjerne noen dager ekstra i Denver om du kan! Byen byr på mange sommeraktiviteter og fortjener et lengre opphold.

Priser og betingelser:

Oppgitte priser kan påvirkes av endring i valutakursen.


Reisen inkluderer alle hotellnetter, sykkelleie en dag i Zion.


Ca fire uker før avreise får du en link til en landingsside med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Rom er standard rom på hotellet. Oppgradert hotell vil i mange tilfeller bety en bedre beliggenhet.


Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng. Ta kontakt for pris ved flere reisende.


Fly, motorsykkel eller billeie er ikke inkludert.
Vi setter opp flyreise i tilknytning til reisen etter ønske. Leiebil er ikke inkludert i prisene da folk velger svært forskjellige størrelser. Leiebilprisene vi gir, inkluderer alle forsikringer og skatter. Som regel  får du en tank bensin og mulighet til å være flere sjåfører i prisen. Avleveringsgebyr for leiebil i Denver vil koste ca $300,- pluss skatter.


Reisemål USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic