GO UP

Bilferie fra New Orleans til Miami – Turquoise Waters & White Beaches

Spennende byer som Biloxi, Pensacola, Tallahassee, St Petersburg, Naples og Miami – kan det friste?

Tid: Hele året
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Opplev Sørstatene og Florida på en herlig bilferie fra New Orleans til Miami. Nyt hvite strender, blått hav, dyre- og fugleliv og god shopping! Pulserende Miami Beach kan tilby mange spennende utflukter og flott strandbesøk.
Lei bil eller motorsykkel – valget er ditt!

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Bilferie fra New Orleans til Miami

Høydepunkter:​

 • Franske kvartaler og jazzmusikk i New Orleans
 • De hvite strendene langs Floridas «Pan Handle» kyst
 • Opplev manateer ved Crystal River
 • Restauranter og shopping i Ybor City i Tampa
 • Sjarmerende Naples
 • Kjør Alligator Alley
 • Pulserende Miami Beach

Du har tre dager i herlige New Orleans og tre dager i Miami på denne bilferien.

Dag til dag:

Dag 1 New Orleans
Start reisen din i New Orleans, byen som er kjent for sin musikk, sjarm og historie. Jazzelskernes paradis hvor jazz og bluesklubber ligger på hvert gatehjørne. Du har to dager til å oppleve New Orleans, men ønsker du flere dager, ordner Amerikaspesialisten det.

Bilferie fra New Orleans til Miami, bilferie i Sørstatene fra Chicago, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Chicago

Dag 2 New Orleans
Det er en hel dag til å oppleve New Orleans og dens mangfold. Spaser i det franske kvartalet, ta en tur med hjuldamper på Mississippi, ta turen til den Botaniske hage og nyt det berømte kreolske kjøkken. New Orleans er perfekt også for deg som vil ha en kulinarisk opplevelse!

Dag 3 New Orleans – Biloxi 144 km
Fra New Orleans går turen til Biloxi. Vi anbefaler at du tar turen langs kysten som er hyggeligere enn motorveien. Biloxi er en av de stedene i USA som ble først bosatt av europeere. Helt fra 1699 har byen utviklet seg til å bli en viktig havn og etter hvert turiststed. Her finner du flotte strender og det er muligheter for dypvannsfiske, golf, historiske steder, museer og spennende sjømatrestauranter. Ikke minst er Biloxis casinoer en hovedattraksjon.

Dag 4 Biloxi – Pensacola, 193 km
Fortsett langs gulfkysten og du passerer gjennom Alabama til Florida. Turen går langs kysten gjennom urørt natur og langs strender. Pensacola by ligger på fastlandet. Strendene har forbindelse til fastlandet med lange broer. Nydelige strender som du kan nyte. Vandre i Pensacola’s Seville område (historisk gamleby). I tillegg til de historiske bygningene finner du uteliv og hygge her.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiserDag 5 Pensacola – Wakulla Springs – Tallahassee, 342 km
Fra Pensacola går turen til Wakulla Springs før du overnatter i Floridas hovedstad, hyggelige Tallahassee. Videre til Wakulla Springs som er en av verdens største og dypeste ferskvannskilder med et unikt dyre – og fugleliv. Her vil du kunne se noe av det gamle Florida. Kanskje er du så heldig at du får sett alligatorer og skilpadder. Parken tilbyr guidede båtturer med en glassbunnbåt. Det er også mulig å svømme og snorkle, leie kajakk, ri på hest…

Dag 6 Tallahassee – Crystal River, 260 km
Turen går videre langs den praktfulle gulfkysten til Citrus County og uberørte Crystal River som er en naturperle. Crystal River er stedet for å se manateer og ligger ved elven i et område med masse små øyer og våtmark ved Kings Bay. Her er det derfor mange muligheter for vannsportsaktiviteter som fiske, dykking, kajakk. Det er et rikt fugle- og dyreliv.

Dag 7 Crystal River – Clearwater/St Petersburg, 170 km
Fortsett sørover til nydelige strender som Honeymoon Beach State Park utenfor Dunedin og Clearwater Beach. Clearwater Beach er livlig med restauranter og spisesteder. Du bor på stranden litt sør for byen.

Reise til Florida og Orlando, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Dag 8 St. Petersburg – Naples, 299 km
Sørover mot Naples passerer du en fantastisk bro over innløpet til Tampa Bay. Du kan velge å ta en omvei til Siesta og Longboat Cay utenfor Sarasota eller stoppe i Fort Myers og besøke huset til Thomas A. Edison. Eller naboen hans sin bolig, Henry Ford. Naples er en perle i Florida. Her er det sjarm som teller og det er hyggelig å gå gatelangs og beundre små butikker, ta en drink på en av de hyggelige barene, nyte et deilig måltid og se solnedgangen på Naples Pir. Bruk gjerne noen ekstra dager her.

Dag 9 Naples – Miami, 205 km
Etter oppholdet i Naples kjører du over Alligator Alley – en strekning på tvers av Florida som er svært rett, men hvor alligatorer finner det for godt å ligge i veikanten. I Miami kan du få noen deilige dager på stranden og se på livet på travle Miami Beach og alle som går gatelangs. Du kan selvsagt utvide oppholdet om ønskelig.

Dag 10 Miami

Dag 11 Miami

Ønsker du en bilferie fra New Orleans til Miami?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Reiserute:

Dag Fra Til Km
1 New Orleans
2 New Orleans
3 New Orleans Biloxi 144
4 Biloxi Pensacola 193
5 Pensacola Tallahassee 342
6 Tallahassee Crystal River 260
7 Crystal River Clearwater / St. Petersburg 170
8 St. Petersburg Naples 299
9 Naples Miami 205
10 Miami
11 Miami

Priser og betingelser:

Ca fire uker før avreise får du en link til en landingsside med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng. Ta kontakt for pris ved flere reisende.


Opplev mer!


Florida Adventure Pass inkluderer:


 • En dags Park-to-park billett til Universal Studios
 • Inngang til Kennedy Space Center
 • Eco-Adventure tur med luftputebåt og show
 • Sightseeing i Miami med Big Bus Tour
 • Jungle Queen båttur på kanalene i Fort Lauderdale
 • Old Town Trolley Conch Tour tog på Key West

Pris for voksne 4 625,-
Pris for barn under 9 år 3 840,-


Reisemål Sørstatene USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,