booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bilferie fra New Orleans – American Rythms

Vi skreddersyr din ferie!

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Opplev sørstatenes sjarm, musikk, mennesker og historie på bilferie fra New Orleans. I jazzens fødeby New Orleans kan du nyte musikk nesten på hvert gatehjørne i det franske kvartalet. Den fantastiske cajun-maten er verdt å prøve.

Bilferien starter med to dager i New Orleans og tar deg med til sjarmerende småbyer og musikkbyene New Orleans, Memphis og Nashville.

Besøk Elvis hjem Graceland og hør Blues på Beale Street i Memphis. Besøk Country Music Hall of Fame i Nashville, ta en rekebåttur i Biloxi og opplev historie fra borgerkrigen i Vicksburg National Military Park. Kjør langs Natchez Trace Parkway og sjarmerende Natchez med historisk sus.

Du får en mappe med dag til dag reiseforslag og kart levert første dag på hotellet.

Bilferie fra New Orleans Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Høydepunkter:​

 • Musikk og liv i New Orleans
 • Tuscaloosa, grunnalgt av Creek-indianerne
 • Nashville, Music City USA
 • Memphis og Graceland
 • Vicksburg og militære minnesmerker
 • Cajun – dans, musikk og mat
 • Morgan City – verdens rekehovedstad

Bilferie fra New Orleans USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Attraksjonspakke
På reisen tilbyr vi attraksjonspakke – et godt tilbud for deg som vil ha mer inkludert i din reise. Attraksjonspakken inkluderer:

 • Graceland Platinum Tour
 • Steamboat Natchez middagscruise med jazz, kun fredag – søndag
 • Court of Two Sisters Jazz Brunch, sjarmerende sted med musikk og kreolsk mat
 • Nashville Old Town Trolley tur
 • Macy’s 10% rabattkupong

Priser pr person:
Voksne          fra 2 425,-
Barn u/12 år  fra 1 320,-

Ønsker du en bilferie fra New Orleans?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie!

Reiserute:

Dag Strekning KM
1 New Orleans
2 New Orleans
3 New Orleans – Tuscaloosa – Birmingham 450
4 Birmingham – Nashville 430
5 Nashville
6 Nashville – Memphis 340
7 Memphis – Vicksburg 390
8 Vicksburg – Natchez 150
9 Natchez – Lafayette 240
10 Lafayette . Cajun Country – New Orleans 260
11 New Orleans

 

Dag til dag:

Dag 1

New Orleans
Ankomst New Orleans, en av de mest spennende byene i USA. Jazz, elvebåter, kreolsk mat og festlige Bourbon Street. Ved ankomst henter du bilen din og kjører til ditt hotell.  

Dag 2

New Orleans 
Dagen er din til å utforske New Orleans på egen hånd. Spaser i det franske kvartalet, hør på musikk. Roual Street, Bourbon Street og Jackson Square er selvfølgeligheter. Du kan ta en tur med en av elvebåtene på Mississippi med middag og dans til jazzmusikk om du ønsker det.

Dag 3

New Orleans – Birmingham 450 km 
Kjør nordover i Mississippi til Alabamas høyland med svart, rik jord som er perfekt for bomullsdyrking. Besøk Tuscaloosa, som ble grunnalgt av Creek-indianerne og som nå har vært Alabamas hovedstad i mer enn 20 år. I Birmingham, hvor du overnatter, finner du mange av USA flotteste sørstatshjem, Antebellum homes.  

Dag 4

Birmingham – Nashville 430 km 
Rød jernmalm gjorde Birmingham til den byen det er idag. Et must-see er Red Mountain med sin 20 meter høye vulkanstatue, den største jernstatuen i verden og vinner av hovedprisen under verdensutstillingen i St. Louis i 1904. Fortsett til Nashville, Music City USA og countrymusikkens hovedstad. 

Dag 5

Nashville 
En full dag til å se hva Nashville har å by på. Country Music Hall of Fame er obligatorisk, Grand Ole Opry og verdenskjente Printer’s Alley med restauranter, barer og klubber.

Dag 6

Nashville – Memphis 340 km
Videre går musikkreisen til Memphis. Byen kombinerer sørstatenes sjarm og en moderne metropol. Her finner du blues på Beale Street og selvsagt Elvis’ hjem Graceland.

Dag 7

Memphis – Vicksburg 390 km 
I Vicksburg er det interessant å se den Nasjonale Militære parken som dekker et stor område. Her er det fort og artilleriposisjoner som minner om slaget ved Vicksburg under den Amerikanske borgerkrigen.  

Dag 8

VIcksburg – Natchez 150 km 
Idag kjører du sørover langs Natchez Trace Parkway som i sin tid utviklet seg fra å være en indianersti til postvei og pionerenes hovedvei mot Natchez. Natchez er det eldste stedet i Mississippi og er svært sjarmerende. Her er det mange plantasjer og hjem slik som Burn, Dunleith, Melrose, Monmouth og Longwood. Longwood er kjent for å ha det største oktangonale huset i landet, konstruert og påbegynt i 1858, men aldri ferdiggjort.

Dag 9

Natchez – Lafayette 240 km 
Idag kjører du sørover inn i Louisiana igjen gjennom Alexandria, Ville Platte og Opelousa til Lafayette. Byen ligger i hjertet av Cajun Country hvor Acadierne, eller cajuns, slo seg ned i sumpområdet i 1765. Disse fransk-kanadierne er idag kjent for sin livsglade holdning. Det gjenspeiler seg i dans, musikk og godt krydret mat. Å spasere i byen er hyggelig. Ikke langt unna ligger også Acadian Village med utsikt over bukten og med autentiske Cajunhjem og kirker.  

Dag 10

Lafayette – Cajun Country – New Orleans, 260 km
En kort kjøretur fra Lafayette ligger New Iberia og Avery Island hvor Tabascosausen kommer fra. Andre attraksjoner er Jungle Garden med tropiske planter og fugler. Fortsett til Morgan City – «verdens rekehovedstad». I Houma kan du ta en tur på sumpene med båt og se alligatorer og annet dyreliv. Følg turistveien (scenic route) hvor du blant annet kan stoppe i Terre Bonne eller Soutdown Plantation før du ankommer New Orleans. 

Dag 11

New Orleans
Hjemreise

Priser og betingelser:

Ca fire uker før avreise får du en link til en landingsside med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Det er mulig med 3/4 personer på rommet, men vær oppmerksom på at det kun er to doble senger – ingen ekstra seng.


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,