GO UP

Bilferie i Canada fra Toronto, Eastern Spirit

På denne bilturen i østlige Canada får du en flott kombinasjon av naturopplevelser og storbyer.
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Ta en bilferie i Canada fra Toronto til enorme Niagara Falls, før du kjører inn i Canadas landsbygd med store gårder og naturopplevelser.
På denne bilferien opplever du spennende storbyer, små tettsteder, flott natur og kommer tett på lokalbefolkningen.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

 

Etter de magiske Niagara Falls, kommer du til Kitchner – ved begynnelsen av The Grand River Valley.
Så reiser du inn i hjertet av provinsen Ontario, med overnatting i Midland. Deretter venter Pembroke/Ottawa-regionen, med overnatting i Pembroke.

Ottawa har mye å by på – her kan du nyte både et cruise på elven og kulturelle høydepunkt.
Deretter blir det overnatting i en by som på vinterstid er ett av de mest populære skiresortene i Canada.

Canadas eldste by, fransktalende Quebec er vakker. Brostensbelagte gater, fortet, historisk nasjonalpark, Place Royale, Basilikaen, Ste Anne-de-Beupre, Montmorency Falls og Ille d’Orleans venter på å bli utforsket.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Du får se Montreals sjarmerende gamleby og ta en biltur langs St. Lawrence-elven med stopp i Thousand Island-regionen før retur til Toronto.
På denne bilferien kan du velge tre hotellstandarder, standard, oppgradert og premium.

Høydepunkter:

  • Multikulturelle Toronto
  • Niagara Falls
  • Thousand Islands
  • Goergian Bay Islands nasjonalpark
  • Hovedstaden Ottawa, sjarmerende Quebec og Montreal
  • St. Lawrence elven

Canada er et gjestmildt og flott land å reise i.

Prøv bilferie i Canada fra Toronto, Eastern Spirit.

Kontakt Amerikaspesialisten 

Reiserute:Dag Strekning Km
1 Toronto
2 Toronto
3 Toronto – Niagara Falls 130
4 Niagara Falls – Kitchner 145
5 Kitchner – Midland 225
6 Midland –Pembroke 375
7 Pembroke  – Ottawa 150
8 Ottawa – Tremblant 170
9 Tremblant
10 Tremblant – Quebec City 390
11 Quebec City
12 Quebec City – Montreal 250
13 Montreal – Gananoque 365
14 Gananoque – Toronto 290

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Toronto
Ved ankomst tar du deg til hotellet på egen hånd. Ved innsjekking får du en mappe med din personlige reiserute og beskrivelse av turen du skal legge ut på.

Dag 2

Toronto
Toronto har mye å by på. Byen har mange forskjellige nabolag og Chinatown, Little Italy, Greektown og Little Portugal er noen av de multikulturelle opplevelsene. Toronto byr på områder med lokale butikker, restauranter og barer i tillegg til store shoppingsentre. Du finner også en rekke spennende museer, CN Tower, SkyDome, Ontario Place som er park & fornøyelsespark, Hockey Hall of Fame for å nevne noe.
Opplevelse: CN Tower er 553 meter høyt og har en spektakulær utsikt. En tur hit er et must.

Dag 3

Toronto – Niagara Falls 130 km
Kun to timers kjøring fra Toronto og du er i Niagara Falls. Vi anbefaler at du kjører gjennom vinområdene og besøker sjarmerende Niagara-on-the-Lake. Et besøk på en av vingårdene anbefales også. Niagara fossene er imponerende!
Opplevelse: Ta på regnjakke og bli med Hornblower Niagara Cruises- en utrolig tur til fossene under Horseshoe Falls.  Her blir det mange fotomuligheter.

Dag 4

Niagara Falls – Kitchner 145 km
Dette sjarmerende området inne i landet har flere kjente universiteter og hvert år i oktober kommer 600 000 for å delta på oktoberfest!  Byen er begynnelsen på The Grand River Valley. Området er kjent for sin vakre natur hvor det er flott å gå turer, jogge og sykle. Overnatting i Kitchner.

Dag 5

Kitchner – Midland 225 km
Turen nordover går langs Georgian Bay ved en av de store innsjøene, Lake Huron. Du er i hjertet av provinsen Ontario og området er kjent for sine 30 000 øyer. Midland ble grunnlagt av jesuittene og har mye historie og er en hyggelig by. Bruk dagen i Goergian Bay Islands National Park, Huronia museet og Indian Village – det er mye å se og oppleve. Overnatting i Midland.

Dag 6

Midland – Pembroke 375 km
Fortsett innover i landet mot Pembroke/Ottawa-regionen. Her er det sterk innflytelse fra engelske, franske, greske, indiske og kinesiske bosettere og et rikt mangfold. Ta en tur i Algonquin Privincial Park og få noen fine naturopplevelser. Overnatting i Pembroke.

Dag 7

Pembroke – Ottawa 150 km
En fin kjøretur langs grensen mellom provinsene Ontario og Quebec hvor du kjører gjennom småbyer som Renfrew og Arnprior. I Ottawa må du selvsagt se parlamentsbygningen og et cruise på Ottawaelven  eller besøk noen av de fine museene byen byr på.
Opplevelse: Besøk History and War museum. Bygningen er imponerende og museet er over 4 etasjer med mange historiske samlinger blant annet Canadian Postal Museum, IMAX teatret og det populære barnemuseet.

Dag 8

Ottawa – Tremblant 170 km
Tremblant er vinterstid det mest populære skistedet i østlige Canada. På veien kjører du gjennom Laurentian-fjellene i Quebec og du kan besøke St. Jovite og Mont Tremblant Park som er den eldste provinsparken i Quebec. Tremblant er luksuriøst – bygget opp med hyggelige gater og et stort utvalg i spisesteder og butikker. Overnatting i Tremblant.

Dag 9

Tremblant
Nyt dagen i Tremblant som har noe å tilby alle årstider. Vil du på fottur er det flotte stier og du vil sikkert se noe dyreliv. Er du golfer har du muligheten her, og om du finner en beach club med tilbud for deg som vil ha vannaktiviteter. Overnatting i Tremblant.

Dag 10

Tremblant – Quebec City 390 km
Dagen for å oppleve franske Canada med Canadas eldste by Quebec City som høydepunkt. Fortet, historisk nasjonalpark, Place Royale, Basilikaen, Ste Anne-de-Beupre, Montmorency Falls og Ille d’Orleans er steder du ikke må gå glipp av.

Dag 11

Quebec City 
Opplev den sjarmerende byen med historiske steder, brostensbelagte gater og trange smug.
Opplevelse: Bli med på by sightseeing som viser både historiske og moderne Quebec City. Høydepunkter er Latinerkvartalet, festningen, Plains of Abraham og Place Royal.

Dag 12

Quebec City – Montreal
Du følger langs St. Lawrence elven sørvestover og du kommer til en moderne og spennende by – Montreal. Her er det ok å ta seg til, vi anbefaler en sightseeing av både gamle og nye Montreal. Olympiastadion, botanisk hage, Mont-Royal park er noen av stedene du bør få med deg. Hygg deg om kvelden i Latinerkvartalet som i sommermånedene myldrer av liv.

Dag 13

Montreal – Gananoque 365 km
Turen går vestover inn i Ontario igjen og du går inn i området som kalles Thousand Island regionen.  Vi anbefaler at du blir med på et cruise mellom øyene som har «hytter» lik slott og er et populært område å feriere for Canadiere. Gananoque ligger ved St. Lawrence elven og herfra har du mange muligheter til en tur på elven. Overnatting Gananoque.

Dag 14

Gananoque – Toronto 290 km
Kjør langs Ontario-innsjøen tilbake til Toronto. Du kan velge å reise hjem samme dag eller bli over en natt eller to ekstra i Toronto.

Reisemål Canada

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic