GO UP

Bilferie til Kissimmee, Tampa og Fort Myers

Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Opplev noe av det Florida kan by på – prøv en bilferie til Kissimmee, Tampa og Fort Myers nær Orlando.

Storbyer, småsteder, natur og temaparker – Florida har alt! Vi tilbyr hotell og leiligheter i alle prisklasser. Vårt reiseforslag er for deg som vil ha noen gode og opplevelsesrike dager i Florida.
Reiseforslaget starter i Kissimmee, Florida, kun minutter unna de verdenskjente fornøyelsesparkene: Walt Disney World Resort, Universal Orlando Resort og SeaWorld Parks & Resorts.  Unn deg en tur med luftputebåt, hvor du i 30 minutter får mulighet til å se alligatorer og det rike fuglelivet i våtmarkene.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Bilferie til Kissimmee, Tampa og Fort Myers

 

Med utgangspunkt i Kissimmee får du en super ferie om du reiser alene, som par eller familie. Fra verdensberømte temaparker og spennende utendørsutflukter til luksuriøse villaer og varierte spisesteder – her finner du unike og minneverdige opplevelser. Kissimmee ligger i hjertet av Sentral-Florida, kun få minutter fra Orlando internasjonale lufthavn og mindre enn en time fra Floridas kyst.

Ta en tur med Paddleboard gjennom Everglades Headwater. Kjenn vinden i håret mens du utforsker vannveiene med luftputebåt. Møt spennende dyr på Wild Florida Airboats og Gator Park. Eller svev over palmene i en zipline ved Orlando Tree Trek Adventure Park. Vil du se området i fugleperspektiv, prøv en luftballongferd med Orlando Balloon Rides.
Kissimmee har et utrolig utvalg av utendørsopplevelser og familievennlige opplevelser.

 

Bilferie til Kissimmee, Tampa og Fort Myers reiseforslag til Tampa og Kissimmee, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Reunion Resort i Kissimmee er stort og imponerende. Her er det hotell, villaer med mange soverom, luksushus og et flott uteanlegg i tillegg til golfbaner. Det ligger få minutter fra Walt Disney World Resort.
For den perfekte familieferie med aktiviteter og varme, må du ikke se lenger enn til solrike Kissimmee, Florida. Fra verdensberømte temaparker og spennende utendørsutflukter til luksuriøse villaer og et variert tilbud av spisesteder – her finner du unike og minneverdige opplevelser. Kissimmee ligger i hjertet av Sentral-Florida, kun få minutter fra Orlando internasjonale lufthavn og mindre enn en time fra Floridas kyst.

Etter noen dager i Kissimmee, går turen videre til Tampa, et par timer unna.  Tampa er spennende. Byen ligger ved Tampa Bay. Langs Riverwalk kan du nyte kvelden på restauranter av alle slag, prøve det hjemmelagede ølet, og bare suge inn inntrykk. Om dagen anbefaler vi at du leier en sykkel.
Besøk historiske Ybor City – bydelen som cubanere har bygget opp og hvor sigarproduksjon og salg har vært en viktig del av bylivet. I dag er det et myldrende liv i de historiske byggene.

Om du vil oppleve en annerledes fornøyelsespark, kan du ta turen til Busch Gardens – en kombinasjon av dyrehage og karuseller.

 

Bilferie til Kissimmee, Tampa og Fort Myers Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Fra Tampa kan du kjøre sørover langs Highway 275 på en av verdens lengste broer som går over Tampa Bay. Stopp gjerne ved en av de små og unike parkene her, for eksempel De Soto National Memorial Park eller Skyway Fishing pier Park.

På kvelden ankommer du Fort Myers Beach. Her vil få en helt annerledes opplevelse og kan nyte en ukes deilig ferie. Her kan du vandre langs strendene som er kjent for skjellsanking, se manateer i kanalene, ta et slag golf og nyte dagene.

I Fort Myers kan du besøke hjemmet til glødelampens far Thomas Alva Edison og krysser du gaten får du med deg Henry Fords sommerhus – begge husene er museer.

Les mer om Tampa

Leiebil ordner selvsagt vi. Bestiller du hele pakken, oppgrader vi også leiebilen om mulig. Hva med en cabriolet eller en «Luxury» leiebil? Mulighetene gir vi deg.

Prøv en bilferie med Kissimmee, Orlando, Tampa og Fort Myers

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vi inkluderer:


  • 3* hotell i åtte netter
  • Fullsize leiebil i åtte dager

Fly, måltider og  utflukter kommer i tillegg.


Prisene er veiledende og vil variere etter sesong.


Vår ref: 699457


Ca fire uker før avreise får du en link til en landings side med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,