GO UP

Bilferie til Rocky Mountains og Yellowstone fra Denver

Med bil gjennom the Rockies opplever du mer enn de fleste.
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.

Nå kan du ta en flott bilferie til Rocky Mountains og Yellowstone fra Denver.
Bilferien starter og slutter i Denver. Her kan du utforske denne spennende byen med sine mange bryggerier, restauranter og shopping. Deretter starter din 15 dager lange bilferie. Dette tilpasses selvsagt om du ønsker ytterligere overnattinger i noen av byene.

Nå venter fantastisk natur, nasjonalparker, cowboybyer og spennende veier. Du kommer til skiresorter som Vail og Breckenridge, varme kilder som Glenwood Springs og får oppleve ubeskrivelige Yellowstone!

Spennende byer som Deadwood, Sturgis, Rapid City og Medora må selvsagt utforskes.
Flere monumenter besøkes også, som Little Bighorn Battlefield National Monument, Mount Rushmore National Memorial og Crazy Horse Memorial.

Vi ordner selvsagt med flyreise og hotellovernattinger før og etter reisen om du ønsker det. Eller hva med å kombinere med sol og bad?
Husk at du alltid også kan gjøre disse turene med motorsykkel – det ordner vi!

Høydepunkter underveis

 • Dinosaur Prehistoric Highway
 • Nasjonalmonumentene Rapid City og Crazy Horse
 • The Mile High City
 • Mt. Rushmore
 • Deadwood
 • Sturgis
 • Rock Springs
 • Yellowstone nasjonalpark
 • Old Faithful
 • Little Bighorn Battlefield National Monument
 • Rocky Mountain National Park

 

Vil du dra på bilferie til Rocky Mountains og Yellowstone fra Denver?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din bilferie 

Dag til dag:

Dag 1

Ankomst Denver 
Etter ankomst på flyplassen henter du leiebilen din og fortsetter til hotellet ditt. Denver er den perfekte blandingen av utendørs skjønnhet og storbysjarm. Det var også en av de første amerikanske byene som omfavnet håndverksbryggebevegelsen. Se Denver Beer Trail, her finner du rundt 20 håndverksbryggerier, inkludert byens eldste mikrobryggeri, Wynkoop Brewing Company. Denvers Larimer Square er et yrende knutepunkt for butikker, restauranter, barer og klubber.

Dag 2

Denver – Canyon City
I dag kjører du sørover mot Caynon City. Legg inn et stopp i Colorado Springs ved Garden of the Gods Park, med sine dramatiske sandsteinsformasjoner og det fantastiske bakteppet til Pikes Peak. Et annet must er Seven Falls, en serie fosser som fosser 181 fot gjennom en canyon. Gå til det fantastiske Broadmoor luksusferiestedet og ta en lunsj før du fortsetter til Royal Gorge Bridge & Park like utenfor Canon City. Se en av verdens høyeste hengebroer, nyt det fantastiske landskapet og opplev noen fantastiske spennende turer.

Dag 3

Canyon City – Vail
I dag kjører du fra Canyon City via Gold Belt Byway, og får se spektakulær utsikt over dype kløfter og frodige parkområder. Stopp og nyt en lunsj i den sjarmerende skidestinasjonen Breckenridge, en gang en gruveby. Nå er det unike butikker og restauranter i sjarmerende historiske bygninger. Fortsett til Vail, hvor du overnatter i den eksklusive feriebyen ved foten av Vail Mountain.

Dag 4

Vail – Grand Junction
Kjør en time vestover til naturskjønne Glenwood Springs, kjent for sine varme kilder og grotter. Kilder som Glenwood Hot Springs Pool og Iron Mountain Hot Springs sies å ha helbredende krefter. Enda flere morsomme aktiviteter finner du i Glenwood Caverns Adventure Park, hvor det er grotteturer, spennende turer og mange restauranter. Kjør en time vestover til Grand Junction, hvor du overnatter og kan nyte en virkelig oppslukende mat- og drikkeopplevelse. Grand Junction har vært Colorados fruktdyrkingssenter siden slutten av 1800-tallet. Spaser gjennom lokale vingårder og ta en vinsmaking. Utenfor byen kan du nyte den fantastiske panoramautsikten over de røde fjellkløftene ved Colorado National Monument på den 23 mil lange Rim Rock Drive.

Dag 5

Grand Junction – Rock Springs
Kjør nordover på Dinosaur Prehistoric Highway. Stopp ved Dinosaur National Monument, hvor du kan besøke steinbruddet og se dinosaurbein og fossiler innkapslet i stein. Fortsett nordvestover med et stopp ved Flaming Gorge National Recreation Area, hvor mange utkikkspunkter gir spektakulær utsikt over krystallreservoaret og røde steinene, før du når den historiske gruvebyen Rock Springs. Pass på å besøke Bureau of Land Management visningsområde for villhester.

Dag 6

Rock Springs – Yellowstone
Fortsett nordover til Jackson Hole-dalen og stopp for lunsj i den lille byen Jackson. Bytorget er kjent for fire store buer laget av elg-gevir samlet på det nærliggende National Elk Refuge. Fortsett gjennom Grand Teton nasjonalpark til Yellowstone nasjonalpark langs John D. Rockefeller Memorial Highway.

Dag 7

Yellowstone
Yellowstone National Park strekker seg over 9 605 kvadratkilometer og tre stater, og er USAs første nasjonalpark. Den ligger på toppen av et vulkansk hot spot som skaper imponerende geotermisk aktivitet. Ta med en piknik og spis mens du venter på neste utbrudd av Old Faithful, en geysir som spyr varmt vann høyt opp i himmelen hele dagen. Ikke gå glipp av et besøk til det historiske Old Faithful Inn, som antas å være verdens største tømmerkonstruksjon. Opplev de mange andre naturlige underverkene Yellowstone har å tilby, og se det flotte dyrelivet i parken.

Dag 8

Yellowstone – Billings
Kjør nordover ut av Yellowstone, gjennom Gardiner mot den eklektiske jernbanebyen Livingston. Stopp ved dette pittoreske reisemålet for lunsj, titt innom noen av kunstgalleriene og besøk Livingston Depot Center for å lære om jernbanehistorien. Følg Yellowstone River Valley østover til Billings, statens største by, omgitt av syv fjellkjeder. Utforsk villmarken i Montana og et vell av dyreliv. Ikke gå glipp av sjansen til å besøke Moss Mansion; Arkitekten tegnet også Waldorf Astoria og Plaza-hotellene i New York City.

Dag 9

Billings – Medora
På vei østover til Medora, ta en liten omvei for å besøke Little Bighorn Battlefield National Monument, stedet for det berømte slaget i 1876. Utforsk besøkssenteret og Custer National Cemetery før du fortsetter reisen nordøstover inn i North Dakota til Theodore Roosevelt National Park. Ta Scenic Loop Drive for å oppleve Northern Great Plains og Badlands, hvor bisoner fortsatt streifer rundt.

Dag 10

Medora – Rapid City
Kjør østover til Painted Canyon Visitors Center. Her får du en spektakulær utsikt over Badlands før du reiser sørover inn i South Dakota. Kjør gjennom Spearfish Canyon, og ta en vandretur i den historiske gruvebyen Deadwood, stedet for et av det gamle vestens mest berømte gullrush. Stopp ved Mount Moriah Cemetery før du fortsetter gjennom det fantastiske landskapet i Black Hills til Sturgis, hvor det berømte Sturgis Motorcycle Rally blir arrangert. Besøk Sturgis Motorcycle Museum & Hall of Fame. Ta en tur til Main Street Square i Rapid City, se bronsestatuer i naturlig størrelse av tidligere amerikanske presidenter og nyt middag på en av de mange restaurantene.

Dag 11

Rapid City – Hot Springs
Dra tidlig til Keystone for å se solen stå opp over Mount Rushmore National Memorial. Det håndskårne monumentet viser ansiktene til fire tidligere amerikanske presidenter. Fortsett til Crazy Horse Memorial, før du besøker Custer State Park, kjent for sine bøffelflokker og naturskjønne kjøreturerte. Når du ankommer Hot Springs, bør du stoppe ved Evans Plunge Mineral Springs, byens eldste attraksjon. Ikke gå glipp av Mammoth Site, et eldgammelt synkehull, med fossile rester av mer enn 61 mammuter.

Dag 12

Hot Springs – Scottsbluff
Reis sørover til Nebraska, hvor ditt første stopp er Chadron for å besøke Museum of the Fur Trade på James Bordeaux Trading Post. Fortsett til Fort Robinson State Park, hvor Crazy Horse døde i 1877 og Cheyenne-utbruddet skjedde i 1879. Nyt det spektakulære landskapet og flokkene med langhorn og bøfler. Dra til Scotts Bluff National Monument på deler av den originale Oregon Trail. Kjør til toppen for en fantastisk utsikt over North Platte River.

Dag 13

Scottsbluff – Estes Park
Reis sørvestover til Cheyenne, Wyomings hovedstad, typisk Old West-karakter. Besøk Cheyenne Depot, en jernbanestasjon fra 1800-tallet som nå huser et besøkssenter og interaktivt museum. Fortsett med en spasertur i sentrum, og sørg for å stoppe ved en av de mange vestlige klesbutikkene for å prøve cowboystøvler og hatter. Spis lunsj før du drar til Estes Park, inngangsporten til Rocky Mountain National Park.

Dag 14

Estes Park – Denver
Gå inn i Rocky Mountain National Park og utforsk denne villmarken. Start ved Beaver Meadows besøkssenter og følg stien til Alpine besøkssenter; se spektakulær utsikt over Sundance Mountain og Tombstone Ridge underveis. Fortsett til Grand Lake for lunsj på den historiske strandpromenaden med utsikt over den uberørte fjellsjøen. Kjør langs bredden av Lake Granby. Reis til det vakre Winter Park Resort, og gå turstier gjennom enger fulle av blomster. På kvelden kjører du tilbake til Denver og nyter kvelden i ro og mak.

Dag 15

Denver
Avreise og levering av leiebil.
Ønsker du en lengre reise – ordner vi selvsagt det.

Priser og betingelser:

Leiebilprisene vi gir inkluderer alle forsikringer og skatter og som regel  får du en tank bensin og mulighet til å være flere sjåfører i prisen. Rom er standard rom på hotellet. Oppgradert hotell vil i mange tilfeller bety en bedre beliggenhet.


Ca fire uker før avreise får du en link til en landingsside med mer informasjon om din reise, en PDF med reiserute og instruksjon om hvordan du laster ned en app – som vil inneholde all informasjon om turen og reiseruten.


Reisemål Midtvesten USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,