GO UP

Bussreise fra Seattle til Los Angeles – Pacific Coast Insider

Har du et spørsmål om denne turen?

Dato: 6. og 27. juni, 17. august, 14. september 2024
Pris: Fra ca 56 875,- per person i delt dobbeltrom
Vi skreddersyr din reise om du vil ta denne ruten på egen hånd med leiebil eller MC.
Vi kan også tilby en rekke aktiviteter og utflukter mot et tillegg.  Kontakt oss!
Fly kommer i tillegg.

Bli med på en innholdsrik bussreise fra Seattle til Los Angeles. Pacific Coast Insider går over 14 dager og tar deg med til en mengde spennende høydepunkter.

Du besøker Seattle, en dynamisk urban by omgitt av uovertruffen naturlig skjønnhet.
Portland, en kunstnerisk by kjent for livet og de unike nabolagene.
Se fine Coos Bay på Oregons sørkyst og vakre strender i Eureka.
Gå om bord på Napa Valley Wine-toget og ta en elegant og rolig tur i Californias mest ikoniske vinregion.
Bli med på en halvdagers bytur i San Francisco.
Nyt den fantastiske kjøreturen til Monterey og Carmel.
Ta inn den danske kulturen og kos deg på noen av de europeiske bakerier og butikker i Solvang.
Spennende bytur i Los Angeles inkludert et kort stopp i Santa Monica, glamorøse Hollywood og den berømte Hollywood Walk of Fame.
Og selvsagt et besøk i legendariske Beverly Hills.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag til dag-program på bussreise fra Seattle til Los Angeles

Dag 1 SEATTLE – ANKOMST
Velkommen til Seattle, en dynamisk urban by. Stillehavet Northwest handler om friluftsliv, god mat, kunst & kultur. Ta en spasertur rundt vannkanten og velkjente Pike Place Market, ta turen til Starbucks Reserve Roastery, som er en av de første Starbucks som åpnet i Seattle, eller besøk det ikoniske observasjonstårnet ‘Space Needle’.

Dag 2 SEATTLE (VANCOUVER ISLAND VALGFRITT)
I dag har du muligheten til å ta en dagstur på en ferge til Vancouver Island, en kanadisk perle. Victoria er en ekte enestående by ved Stillehavets kyst. Byen er omgitt av vann og full av eventyr, plassert mellom det rolige vannet i Salishhavet og de mektige regnskogene på Vancouver Island. Oppdag attraksjoner i verdensklasse som Butchart Gardens, se hvaler og spis kortreist mat.

Dag 3 SEATTLE – PORTLAND
I dag reiser du videre mot Portland, Oregons største by og en av verdens beste byer for vandringsturer. På veien besøker du Mount Rainier nasjonalpark og Mount St. Helens, begge aktive vulkaner og en del av den nordvestlige «ring of fire». Mount Rainier er den mest isbrekledde toppen i USA. Like sør for Mount Rainier ligger Mount St Helens som er den yngste og mest aktive vulkanen. Portlands sentrum er ideelt for fotturer, her er det grønne parker langs Willamette-elven og flotte skoger med stier.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 4 PORTLAND
Opplev hva Portlenderne elsker med denne kunstneriske byen. Vi foreslår at du tar en kulinarisk fottur gjennom eklektiske nabolag, prøver en øl på et av byens bryggerier, tester en trearbeidertime, lærer tradisjonen med glassblåsing og besøker et Farmers Market. På Portland Board Game Bar kan du teste deg i brettspill og nyte en cocktail.

Dag 5 PORTLAND – COOS BAY
Kun 90 minutter fra Portland ligger Cannon Beach med en fantastisk kystlinje og bemerkelsesverdige naturområder. Byen er sjarmerende og kjent som en av de beste kunstbyene. Besøk den berømte Haystack Rock som er Oregons mest gjenkjennelig landemerke.
Så kommer du til Coos Bay. Dette er en mangfoldig region og det er mange skjulte perler og spennende steder utenfor allfarvei å oppdage.

Dag 6 COOS BAY – EUREKA
Denne morgenen reiser bussen videre fra Coos Bay via Gold Beach, Brookings og gjennom den ikoniske Redwood National Park (verdens høyeste trær). Når du ankommer Eureka som er kjent for å være «ekte, autentisk og annerledes», kan du utforske denne spennende byen eller bare slappe av på en strand.

Dag 7 EUREKA – SANTA ROSA
Bussen forlater Eureka om morgenen og kjører langs kysten på US 101 til Californias mest ikonisk vinregion. Her er det vakker natur, globalt anerkjente restauranter, unike butikker, kunst og kultur. Santa Rosa ligger i hjertet av dette vinlandet – og er en by med en kul stemning og levende kultur som venter på å bli utforsket.

 

Bussreise fra Seattle til Los Angeles - USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 8 SANTA ROSA – NAPA – SAN FRANCISCO
Om morgenen går du om bord i Napa Valley Wine Train Vintog for en elegant, rolig tur. Nyt vakker natur og en deilig gourmetlunsj.
Bli med på en smaksprøve på den vakre uteplassen på Rutherford-eiendommen. Nyt et spesielt utvalg av viner fra utvalgte vingårder. Når du kommer tilbake på toget, venter kaffe og te + en godbit.
På ettermiddagen kjører bussen til San Francisco, en by som mange anser for å være den vakreste byen i Amerika.

Dag 9 SAN FRANSISCO
Bli med på en halvdags bytur som inkluderer Union Square, Civic Center, Fisherman’s Wharf og nyt en spektakulær utsikt fra toppen av Twin Peak. Ta ettermiddagen i ro og mak i «the City by the Bay», kanskje en taubanetur til Fisherman’s Wharf hvor du kan ta en «Taste of San Francisco»: lokal sjømat, kjente surdeigsbrød eller dekadente Ghiradelli’s Chocolate.
Eller ta en tur innom Sea Lions’ Marina for å observere sjøløvene boltre seg og leke i vannet.
Ta en kikk over bukten til Alcatraz hvor «America’s Most Wanted» som Al Capone og «Machine Gun» Kelly ble fengslet. Eller besøk Union Square for et shoppingstopp på Macy’s Department Store. Eller kanskje ta et Bay Cruise eller Dinner Cruise.

Dag 10 SAN FRANCISCO – CARMEL/MONTEREY
En fantastisk kjøretur til Monterey og Carmel. Her kan du beundre naturen og flotte hus. Turen går langs Stillehavskysten til Monterey Bay-halvøya. Fra den dramatiske Big Sur-kysten til eventyrlige hytter i Carmel-by-the Sea. Besøk Monterey Bay Akvarium om du vil oppleve livet i havet.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 11 MONTEREY – SOLVANG/CENTRAL COAST
I dag går turen sørover mot Solvang, en sjarmerende «dansk» landsby som ligger i Santa Barbara County. Spaser ned Copenhagen Drive og smak på æbleskiver og annet danske bakverk eller prøv vin i skyggen av vindmøller. Sug inn den danske kulturen og prøv noen av de lokale bakerier og butikker. Solvang er stedet hvor du kan drikke, spise og handle som en danske uten å forlate solskinnet i California. Utforsk vingårder eller kjør Solvang Trolley for en full omvisning i byen.

 

Bussreise fra Seattle til Los Angeles - USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 12 CENTRAL COAST – LOS ANGELES
Turen går sørover langs de berømte rutene 101 og Pacific Coast Highway, på folkemunne kalt PCH. Du vil besøke Santa Barbara med sin historiske spanske arkitektur, deretter kystlandsbyen Malibu hvor det bor både kjendiser og surfere. Ved ankomst til Los Angeles blir det en bytur inkludert et kort stopp i Santa Monica, målstreken til Historic Route 66. Du besøker også glamorøse Hollywood og det berømte Hollywood walk of Fame. Ta bilder av Hollywood-skiltet og se lekre Beverly Hills. For filmfans kan vi foreslå ettermiddagsbesøk til Universal Studios hvor du lærer alt om filmskaping og show.

 

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 13 LOS ANGELES (SAN DIEGO VALGFRI)
I dag kan du bli med på en valgfri heldagsutflukt til San Diego. Reis sørover gjennom San Juan Capistrano og San Clemente til San Diego, den nest største byen i California. San Diego har mildvær året rundt og ligger i San Diego Bay. Ta en bytur inkludert den historiske Gamlebyen, Gaslamp-distriktet og denpittoreske havnebyen. Eller bli med på et valgfritt cruise i bukten før du returnerer til Los Angeles sen ettermiddag.

Dag 14 LOS ANGELES – AVREISE

Vil du være med på en bussreise fra Seattle til Los Angeles – Pacific Coast Insider?

Kontakt Amerikaspesialisten 

 

Har du et spørsmål om denne turen?

Priser og betingelser:

Vår ref: ATI Pacific Coast Insider


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,