booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Bussreise til sørstatene i USA – Rhytms of the South

Vi skreddersyr din ferie!

Dette er en fantastisk åtte-dagers bussreise som tar deg med i romantikkens og musikkens verden.

Datoer i 2024: 26 april, 10 og 24 mai, 7 og 28 juni, 13 og 27 september
Vi skreddersyr din drømmereise. Kontakt oss for pris og turforslag.
Engelsktalende reiseleder er med på hele bussturen

Bli med på en herlig og innholdsrik bussreise til sørstatene i USA. På bussreisen besøker du blant annet fargerike New Orleans, plantasjer i Natchez, bluesbyen Memphis, countryhovedstaden Nashville og Atlanta. Det blir farger, musikk, spennende mat, blide mennesker og en mengde severdigheter du bare må få med deg.

Høydepunkter:

  • Velkomst i New Orleans
  • Herskapshusene i Natchez
  • Sightseeing av Memphis inkludert Lorraine Hotell og Beale Street
  • Graceland
  • Downtown Nashville

Tilleggsopplevelser

  • Jazzcruise med middag om bord på dampbåt på Mississippi
  • Sumptur og jazzbrunsj i New Orleans
  • All-American piknik – hvor det blir en overraskelse

På bussreisen er det med engelskspråklig reiseleder.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag til dag-program:
Dag 1 New Orleans
Velkommen til New Orleans, Louisianas viktigste havneby. Byen er en herlig miks av spansk, fransk, karibisk, afrikansk og anglosaksisk innflytelse, noe som viser seg i maten, arkitekturen og selvsagt musikken. Reiselederen er tilgjengelig for et møte på kvelden for å hjelpe deg å planlegge oppholdet i denne fantastiske byen!

Dag 2 New Orleans
Dagen er åpen til å utforske byen. Amerikaspesialisten anbefaler et besøk på en av Louisianas berømte plantasjer, før en god jazz-brunsj i det franske kvarteret. Alternativt kan du vindusshoppe langs Royal Streets kunstgallerier eller kose deg med en god kaffe på café Du Monde. Det er flott med en gåtur langs Mississippi eller en trikketur gjennom Garden District, kjent for sin fantastiske arkitektur.

Dag 3 New Orleans – Baton Rouge – Natchez
I dag forlater du Louisiana og reiser til staten Mississippi, på vei mot Natchez. Hvert år valfarter tusenvis av mennesker til  for å besøke plantasjene fra tiden før den amerikanske borgerkrigen. Innbyggerne åpner de nydelig restaurerte husene sine for turistene, så du kan få se et ekte sørstatshus. Byen bærer preg av sen 1800-talls arkitektur.

 

Bussreise i sørstatene, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

 

Dag 4 Natchez – Mississippi River Valley – Memphis
Turen går mot Memphis, hvor bomullsproduksjonen har stått sentralt i utviklingen av byen. Byen er kjent for bluesmusikken. Det var her W.C. Handy først spilte sin Memphis Blues og mange flere låter, som senere ga han kallenavnet Bluesens far. I sentrum av Memphis ligger Beale Street, byens livligste gate – her ligger klubbene som perler på en snor. Bussen kjører en tur langs historiske Front Street, kjent som Cotton Row fra bomullstiden. Her bor du på Graceland Guest House like ved Graceland, Elvis Presleys hjem. Det er et naturlig sted å besøke. (mot tillegg).

Dag 5 Memphis – Nashville
Videre til Nashville, kjent som Country-hovedstaden. Byen fikk tittelen da de sendte WSM Barn Dance radioprogram (forløperen til Grand Ole Opry). I downtown kan du besøke Ryman Auditorium, Grand Ole Opry’s opprinnelige innspillingssted, som i dag er et museum.

 

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

 

Dag 6 Nashville – Chattanooga – Atlanta
Du forlater musikkbyen Nashville og bussen kjører videre mot Chattanooga, hjembyen til det berømte Choo Choo-toget. Her blir det lunsjstopp i byen (ikke inkludert). Deretter kjører bussen til Roswell for å besøke plantasjer (inkludert) på veien mot Atlanta, Georgia.

Dag 7 Atlanta
Hjemreise eventuelt forlengelse av reisen. Amerikaspesialisten anbefaler en eller flere dager ekstra i New Orleans før avreise og en natt ekstra i Atlanta før hjemreise. British Airways flyr direkte London New Orleans og kan kombineres med retur fra Atlanta.

Ta en bussreise til sørstatene i USA

Amerikaspesialisten skreddersyr 

Priser og betingelser:

Vår ref: ATI Rythms of the South


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,