booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Familieferie New York, Orlando og Miami

Vi skreddersyr din ferie!

Reisen starter i New York, hvor dere har fire netter. Deretter reiser dere videre til fantastisk spennende Orlando, hvor dere har fem netter. Reisen avsluttes på Miami Beach.

Pris: fra  74 365,- for to voksne og to barn

Prisen inkluderer:

  • Flyreise med SAS Oslo-Orlando med stopp i New York og retur fra Miami
  • Fire netter New York på Beacon Hotell som ligger Upper West side i et hyggelig nabolag, Suite med minikjøkken
  • Fem netter Orlando på World Quest Resort, to-soveroms leilighet
  • Fem netter midt i hjerte av Miami Beach i art deco stil Marseilles Hotell
  • En uke leiebil standard SUV inkludert forsikringer, en tank bensin og ekstra sjåfør

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Familieferie New York, Orlando og Miami er en morsom og spennende rundtur med flere høydepunkter – her får du shopping, sightseeing, Broadwayshow, sol, bad og aktiviteter for alle aldre.

Allsidige New York – byen som aldri sover. Central Park, Empire State building, Rockefeller Center, Chinatown, Greenwich Village,  Ground Zero minnesmerket der World Trade Center en gang lå,  Frihetsstatuen, Ellis Island, museer og Harlem…

Vi hjelper deg gjerne med en helikoptertur over Frihetsgudinnen og Manhattan eller andre morsomme aktiviteter. Teater, hockey, utflukter til Niagara Falls.

Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Familieferie New York, Orlando og Miami

Shoppingen er fantastisk i New York. Ikke noe annet sted i verden er utvalget så enormt, uansett hva du er på utkikk etter. Fra de eksklusive butikkene på den øvre delene av Fifth Avenue til de trendy designbutikkene i SoHO.

Vi booker gjerne transport for dere fra flyplassen til hotellet. Et godt alternativ er også tog fra flyplassen til Penn Station,  buss til Grand Central station eller taxi.

Anbefaler hvis barn og voksne er interesserte i jagerfly og  krigsskip – ta turen ut til pier 86, langs Hudson River – her ligger Intrepid Sea, Air and Space Museum.

Ta en Hop on Hop of buss tur rundt Manhattan – gå av og på hvor du vil i byen og opplev det yrende livet i de forskjellige bydelene.

Ta med barna  opp til toppen av Empire State building og opplev den fantastiske utsikten på dagtid og på kvelden er et besøk til Top of the Rock et «must» – se de flotte bygningene lyse opp i mørket.

USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser Familieferie New York, Orlando og Miami

Orlando er barnas paradis, men tiltrekker seg vel så mange voksne. Orlando ligger midt i Florida, og byen er et underholdningssentrum. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker! Orlando er nok aller mest kjent for alle fornøyelsesparkene, men det er mye annet du kan gjøre her. Flotte golfbaner, god shopping, du kan kose deg på spa, gå på museer, nyte god mat og bra natteliv.

Det er ikke rart at barn elsker Orlando! Byen byr på mange spennende fornøyelsesparker og mye moro. Vi tilbyr billetter til en rekke parker. SeaWorld, Aquatica og Discovery Cove, Universal Studios Florida med Universal’s Island of Adventure og Wizarding World of Harry Potter, Walt Disney World med Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom, EPCOT, Disney’s Typhoon Lagoon og Disney’s Blizzard Beach, Legoland Florida.

Orlando kan tilby det meste – for alle aldre. Parkene overgår hverandre hvert år, for å tilby de mest spennende opplevelsene, de beste showene og de heftigste attraksjonene.

USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Ferie med storfamilien i Orlando

Men det er uendelig mye mer familien kan gjøre i Orlando. Ta en tur til Kissimmee og dra ut på alligatorsafari. Eller prøv en svimlende tur med zipline over sumpene. Slå et slag golf på de flotte golfbanene, besøk Madame Tussauds eller utfordre dere i Escape Room.

Shoppingen er også flott – her ligger det en mengde Outlet Malls.

Ta en kjøretur til havet ved Clearwater eller Cocoa Beach og nyt strandlivet.

Miami har alt! Her kan du nyte Miami Beach fantastiske strender og rusle rundt i mange av de særpregede bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. Miami er en ekte melting pot med et vell av nasjonaliteter og kulturer. Miami er mer spansk- enn engelsktalende. Det berømte Art Deco-distriktet på South Beach hadde sin storhetstid på 1920 og -30 tallet og lever nå i en ny storhetstid. Her kan du rusle langs strandpromenaden og se på mennesker eller nyte en drink på en av de utallige barene. Stranden er fin og bred. Miami oser av karibisk stemning, med kilometervis av strand, asurblått hav og fargerike drinker. Samtidig fanger byen essensen av storbyliv med skyskrapere, forskjellige kulturer, et vell av restauranter, cafeer og shoppingmuligheter.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Familieferie New York, Orlando og Miami

Hovedgaten langs Miami Beach er Collins Avenue som går nord-syd. Og den er lang. Hvert område på Miami Beach har sitt navn, fra South Beach i sør til Sunny Isles i Nord. I Downtown Miami er det gratis monorail som går i det viktigste området og vil du se litt av Miami er det en fin måte å bli kjent. Miami Downtown er ca 20 minutters kjøretur fra Miami Beach.

Pristilbudet inkluderer en uke leiebil, det vil si at to dager i Miami er inkludert. Noe mer trenger du egentlig ikke, da hotellet ligger veldig sentralt. Vi anbefaler en dagstur ned til Key Largo eller opp til Fort Lauderdale. Hotellet ligger perfekt i forhold til restauranter, shopping og rett på stranden. Det er egne strandstoler som hører til hotellet.  Lei gjerne sykler en dag for å komme seg lett rundt og en fint opplevelse for hele familien!

Unn dere en familieferie New York, Orlando og Miami

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref. 703576


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,