GO UP

Familieferie på Jamaica – Beaches Ocho Rios Resort

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: 99 050,- for to voksne og to barn inkludert flyreise og syv netter på Beaches Ocho Rios Resort All Inclusive
Tid: Hele året

Ta en familieferie på Jamaica – en luksuriøs drømmeferie for hele familien. Beaches Ocho Rios Resort er blitt kåret en av de 10 beste Beach Resorts av Parents Magazine. Tropiske hager, en lang og vakker privat strand, dykkebasseng, vannsport og golf er bare noen av stikkordene – og alt er inkludert i prisen. Her er det også tilbud for barn i alle aldersgrupper. Med andre ord: God ferie!

Familieferie på Jamaica USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Her er det syv restauranter, barer, Red Line Spa, gratis golf på Sandals Golf & Country Club, Pirate Island vannpark med ni vannsklier, Aqua Play Area, barnebassenge, Xbox play lounge, teen disco, PADI sertifisert dykkeprogram, windsurfing, Paddle Boarding, vannsykler, helsestudio, tennis og mye annet. Det er også fem fantastiske svømmebassenger og et helt hav av vannsport.

USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

I tillegg kan hele familien nyte fantastiske golfmuligheter. Her er det bølgende fairways omkranset av vidstrakt utsikt over havet og fjellene. Denne praktfulle 18-hullsbanen stiger 700 fot over havet i de frodige åsene i Ocho Rios, med en treningsbane, putting- og chipping-greener, proshop, restaurant og snackshytte.

Tips: Flere eller færre barn? Kortere eller lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere.

Ta en deilig familieferie på Jamaica

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,