GO UP

Familieferie til Orlando og Miami

Pris: fra  ca 70 000,- for to voksne og to barn
Prisen inkluderer: Fly t/r Oslo, to uker leiebil, en uke leilighet i Orlando, en uke hotell på Miami Beach

Ta en familieferie til Orlando og Miami. Dette blir en flott kombinasjon av fornøyelsesparker, sol, bad og storbyferie.
Vi har inkludert flyreise, to uker med leiebil,  en uke på Blue Heron Beach Resort 4* i Orlando med to soverom og en uke på Metropole Suites South Beach 4* Miami Beach med ett soverom.

USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Familieferie til Orlando og Miami

Orlando er barnas paradis, men tiltrekker seg vel så mange voksne. Orlando ligger midt i Florida, og byen er et underholdningssentrum. Her er det aktiviteter og attraksjoner nok til å fylle uker! Orlando er nok aller mest kjent for alle fornøyelsesparkene, men det er mye annet du kan gjøre her. Flotte golfbaner, god shopping, du kan kose deg på spa, gå på museer, nyte god mat og bra natteliv.

Det er ikke rart at barn elsker Orlando! Byen byr på mange spennende fornøyelsesparker og mye moro. Vi tilbyr billetter til en rekke parker. SeaWorld, Aquatica og Discovery Cove, Universal Studios Florida med Universal’s Island of Adventure og Wizarding World of Harry Potter, Walt Disney World med Magic Kingdom, Disney’s Hollywood Studios, Disney’s Animal Kingdom, EPCOT, Disney’s Typhoon Lagoon og Disney’s Blizzard Beach, Legoland Florida.

Orlando kan tilby det meste – for alle aldre. Parkene overgår hverandre hvert år, for å tilby de mest spennende opplevelsene, de beste showene og de heftigste attraksjonene.

USAspesialisten, Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser, Ferie med storfamilien i Orlando

Men det er uendelig mye mer familien kan gjøre i Orlando. Ta en tur til Kissimmee og dra ut på alligatorsafari. Eller prøv en svimlende tur med zipline over sumpene. Slå et slag golf på de flotte golfbanene, besøk Madame Tussauds eller utfordre dere i Escape Room.

Shoppingen er også flott – her ligger det en mengde Outlet Malls.

Ta en kjøretur til havet ved Clearwater eller Cocoa Beach og nyt strandlivet.

Miami har alt! Her kan du nyte Miami Beach fantastiske strender og rusle rundt i mange av de særpregede bydelene som Coconut Grove eller kubanske Calle Ochos. Miami er en ekte melting pot med et vell av nasjonaliteter og kulturer. Miami er mer spansk- enn engelsktalende. Det berømte Art Deco-distriktet på South Beach hadde sin storhetstid på 1920 og -30 tallet og lever nå i en ny storhetstid. Her kan du rusle langs strandpromenaden og se på mennesker eller nyte en drink på en av de utallige barene. Stranden er fin og bred. Miami oser av karibisk stemning, med kilometervis av strand, asurblått hav og fargerike drinker. Samtidig fanger byen essensen av storbyliv med skyskrapere, forskjellige kulturer, et vell av restauranter, cafeer og shoppingmuligheter.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Familieferie New York, Orlando og Miami

Hovedgaten langs Miami Beach er Collins Avenue som går nord-syd. Og den er lang. Hvert område på Miami Beach har sitt navn, fra South Beach i sør til Sunny Isles i Nord. I Downtown Miami er det gratis monorail som går i det viktigste området og vil du se litt av Miami er det en fin måte å bli kjent. Miami Downtown er ca 20 minutters kjøretur fra Miami Beach.
Vi anbefaler en dagstur ned til Key Largo eller opp til Fort Lauderdale.

Tips: Vi skreddersyr ferien for dere. Flere eller færre barn? Kortere eller lengre ferie? Dette er kun et forslag. Kontakt oss og vi skreddersyr ferien for dere. Husk at vi også ordner utflukter, sightseeing og parkbilletter før dere drar.

Unn dere en familieferie til Orlando og Miami

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Florida USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic