booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Ferie for familien på Beaches Jamaica – Beaches Negril Resort

Vi skreddersyr din ferie!

Pris: 114 660,- for to voksne og to barn
Tid: Hele året

Ta med dine kjære på den perfekte ferie for familien på Beaches Jamaica. Jamaica er en herlig øy i Karibien og er kanskje mest kjent for artisten Bob Marley og reagge-rytmene.

Karibien, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Beaches Negril Resort & Spa, Carefree & Casually Cool Jamaica’s Ultimate Beach Resort all inclusive

Dette er en herlig luksuriøs drømmeferie for hele familien. Beaches Negril Resort & Spa ligger ved Negrils berømte 7 Mile Beach på Jamaica, omkranset av frodig, tropisk natur. Denne kritthvite stranden er blitt kåret til en av verdens flotteste. Her finner du førsteklasses fasiliteter, gourmetrestauranter og et bredt spekter av aktiviteter… alt inkludert i prisen. Her kan du og familien boltre dere med vannsport fra morgen til kveld, eller bare døse på den paradisiske stranden mens barna deltar i aktiviteter tilpasset ulike aldersgrupper. Drømmeferien venter…

Karibien, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Ferie for familien på Beaches Jamaica

På området er det syv restauranter og seks barer, Red Lane Spa, Pirate Island vannpark med gigantiske vannsklier, vannkanoner, barnebasseng, Xbox play lounge, teen-disco, barnecamp, PADI sertifisert dykkeprogram, windsurfing, Paddle Boarding, vannsykler, vannski, helsestudio, tennis og mye mer.

Prisen inkluderer flyreise t/r Oslo og syv netter på Beaches Negril Resort & Spa All Inclusive for to vpksne og to barn.

På Jamaica er det en «laid back» væremåte – det finner du også her. Fra du ankommer føler du den avslappende atmosfæren og det er lett å bli vant til følelsen.
Med restauranter fra alle verdenshjørner er det alltid noe som frister. Om du vil ha romantisk middag for to på stranden eller familiemiddag for barn i mange aldre er det alltid et tilbud.

Hotellet er også velegnet for deg som vil på bryllupsreise og som ønsker å ta med både andre voksne og barn. Det finnes suiter som tar opp til 12 personer.

Ta en deilig ferie for familien på Beaches Jamaica

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,