GO UP

Ferie for familien på Beaches Jamaica – Beaches Negril Resort

Pris: 114 660,- for to voksne og to barn
Tid: Hele året

Ta med dine kjære på den perfekte ferie for familien på Beaches Jamaica. Jamaica er en herlig øy i Karibien og er kanskje mest kjent for artisten Bob Marley og reagge-rytmene.

Karibien, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa,

Beaches Negril Resort & Spa, Carefree & Casually Cool Jamaica’s Ultimate Beach Resort all inclusive

Dette er en herlig luksuriøs drømmeferie for hele familien. Beaches Negril Resort & Spa ligger ved Negrils berømte 7 Mile Beach på Jamaica, omkranset av frodig, tropisk natur. Denne kritthvite stranden er blitt kåret til en av verdens flotteste. Her finner du førsteklasses fasiliteter, gourmetrestauranter og et bredt spekter av aktiviteter… alt inkludert i prisen. Her kan du og familien boltre dere med vannsport fra morgen til kveld, eller bare døse på den paradisiske stranden mens barna deltar i aktiviteter tilpasset ulike aldersgrupper. Drømmeferien venter…

Karibien, Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa, Ferie for familien på Beaches Jamaica

På området er det syv restauranter og seks barer, Red Lane Spa, Pirate Island vannpark med gigantiske vannsklier, vannkanoner, barnebasseng, Xbox play lounge, teen-disco, barnecamp, PADI sertifisert dykkeprogram, windsurfing, Paddle Boarding, vannsykler, vannski, helsestudio, tennis og mye mer.

Prisen inkluderer flyreise t/r Oslo og syv netter på Beaches Negril Resort & Spa All Inclusive for to vpksne og to barn.

På Jamaica er det en «laid back» væremåte – det finner du også her. Fra du ankommer føler du den avslappende atmosfæren og det er lett å bli vant til følelsen.
Med restauranter fra alle verdenshjørner er det alltid noe som frister. Om du vil ha romantisk middag for to på stranden eller familiemiddag for barn i mange aldre er det alltid et tilbud.

Hotellet er også velegnet for deg som vil på bryllupsreise og som ønsker å ta med både andre voksne og barn. Det finnes suiter som tar opp til 12 personer.

Ta en deilig ferie for familien på Beaches Jamaica

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Reisemål Jamaica Karibien

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic