GO UP

Ferie for familien på Beaches Jamaica

Dette reiseforslaget inkluderer Beaches Negril eller Beaches Ocho Rios på Jamaica, lounge på flyplassen på Jamaica og flyreise
Pris: Fra 32 985,-
Tid: Hele året

Ta med dine kjære på den perfekte ferie for familien på Beaches Jamaica. Jamaica er en herlig øy i Karibien og er kanskje mest kjent for artisten Bob Marley og reaggerytmene.
Her kan du velge mellom Beaches Negril og Beaches Ocho Rios- a spa, golf and Waterpark Resort – to fantastiske steder.

Beaches Negril, Carefree & Casually Cool Jamaica’s Ultimate Beach Resort
all inclusive

Stranden Negril er en av Karibiens beste, hele 12 kilometer lang. På Jamaica er det en «laid back» væremåte – det finner du også her. Fra du ankommer føler du den avslappende atmosfæren og det er lett å bli vant til følelsen. Ved stranden finner du også vannpark som har sklie og spennende muligheter for små og store. Tar du deg en tur med badering nedover elven, gir det deg følelsen av deilig avslapning.
Med restauranter fra alle verdenshjørner er det alltid noe som frister. Om du vil ha romantisk middag for to på stranden eller familiemiddag for barn i mange aldre er det alltid et tilbud.
Det flotte vannsportsenteret tilbyr aktiviteter fra svømming og snorkling til seiling og flere motorsportaktiviteter som også er inkludert. Vil du lære å dykke, er det også mulig. Fra oktober tilbys helt nye og lekre 2-soveroms Tropical Beachfront Walkout Concierge juniorsuiter som kan ta inntil 9 personer og er dere flere tilbyr vi også 3-soveroms suiter for inntil 12 personer.

Hotellet er også egnet for deg som vil på bryllupsreise og som ønsker å være sammen med både andre voksne og barn.

Reiseforslaget er med syv netter på Beaches Negril for reise i vinterhalvåret. Prisene endrer seg noe etter sesong og tilgjengelighet. Velg hvor lenge du vil bli og vi skreddersyr reisen for deg.

Priseksempel
Fly og 7 netter ultra all inclusive opphold, eksempel avreise og opphold fra september – november
Negril deluxe rom (tar inntil 3 personer) fra 32 985,-
Vår ref: 696337

Prisene inkluderer:
Fly med Lufthansa/Condor via Frankfurt til Montego Bay
Egen lounge på flyplassen i Montego Bay og transfer t/r hotellet
Opphold syv netter på Beaches Negril

Beaches Ocho Rios- a spa, golf and Waterpark Resort

Utenfor Ocho Rios i et frodig område, ligger Beaches Ocho Rios. Hotellet ligger nydelig til på en egen hvit strand og er bygget i terrasser. Frodigheten gjør det grønt og tiltalende. Her er det et paradis for små og store, med fokus på vannsportaktiviteter som seiling, snorkling, wakeboard, vannski. Alt er inkludert! Også motorisert vannsport.
Med hele tre store svømmebasseng, to jacuzzi og en stor og spennende vannpark er det et eldorado for små og store. Reiser du alene eller med familien, er du velkommen. Her er det rom og leiligheter som tar inntil fem personer. Det er ca 2 timer å kjøre fra Montego Bay – vel verdt turen.

Prisforslaget inkluderer:
Fly med SAS/United via Newark i lavsesong
Egen lounge på flyplassen i Montego Bay og transfer t/r hotellet
Opphold syv netter på Beaches Negril

Prisene varierer på avreisedato, priseksempel gjelder i mai, september, oktober, november

Beaches har det beste All inclusive tilbudet i Karibien med et stort utvalg av både aktiviteter, restauranter, barer og opplevelser.

Ta en deilig ferie for familien på Beaches Jamaica.
Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Prisen inkluderer:

  • Oppgitte priser er per person
  • Flyreise
  • Hotellovernatting(er)
Reisemål Jamaica Karibien St Maarten
Pris Fra 32 985,-

Transportform:

© 2020 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic