GO UP

Ferie på Aruba

Pris: Fly og 10 netter fra 24 855,- pr person i standard studio

Unn deg en deilig ferie til Aruba. Flotte hvite strender, hyggelige Oranjestad med restauranter, shopping og natteliv og supre snorkelmuligheter. Aruba er en fantastisk øy å tilbringe ferien på.
Lei deg gjerne en moped eller bil og utforsk øya på egen hånd. Nyt livet!

Ferie til Aruba Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Amsterdam Manor Beach Resort:
Amsterdam Manor Beach Resort er et boutique Resort bygget i kolonistil i 1989. Hotellet er familiedrevet og ligger rett over veien for Eagle Beach – en av verdens beste strender.

Den unike ferien du har drømt om venter på deg på Amsterdam Manor Beach Resort Aruba. Boutique-hotellet ligger overfor Eagle Beach, og tilbyr 72 hjemmekoselige, private studioer og suiter. Den nederlandske koloniale arkitekturen, med sine livlige farger og koselige gårdsrom, vil hjelpe deg å nyte den sjarmerende karibiske atmosfæren på øya.

Ferie til Aruba Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa

Her finner du rom og leiligheter som tar inntil seks personer. Det er familievennlig og passer for alle.
På stranden har hotellet restaurant og bar som er et samlingssted for gjestene. En restaurant til finnes også på området. Det er svømmebasseng og barnebasseng.
Ønsker du å ha alt fra frokost til all inclusive, tilbys også dette. Det er gratis wi-fi på hotellet, solstoler og håndklær inkludert, butikk, sykkelutleie og snorkelutstyr som også kan leies.

Prøv en deilig ferie på Aruba

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: 691297


Reisemål ABC-øyene Karibien

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Designet og utviklet av HCL Nordic