booking@nordmann.no
+4721609880
GO UP

Ferie til Fort Myers Beach

Vi skreddersyr din ferie!

Pris:  Fra 11 010,- inkludert fly og syv netter på hotell

Ta en herlig ferie til Fort Myers Beach i Florida. Fort Myers ligger på vestkysten av Florida. Det er et 11 kilometer vakkert strandområde med hvit sand, ca. 30 mil sydvest for selve byen.

Ferie til Fort Myers Beach USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

Fort Myers Beach er populært blant unge og barnefamilier. Her finnes flere strandbarer og restauranter. Området består av hundrevis med naturlig bevarte øyer, i tillegg til mange parker og reservater hvor du kan oppleve alt fra alligatorer til skjell og koraller. Området tilbyr også mange golfbaner og perfekte forhold for vannsport og fiske.

Det er ikke så langt til Everglades, ca 1,5 time, og vi anbefaler å dra på sumpsafari med airboat for å se etter alligatorer.

I denne pakken har vi inkludert flyreise fra Oslo og syv netter netter på Wyndham Gardens 3*, Ft. Myers Beach.

Nordmannsreiser, amerikaspesialisten, amerika, reiser, usa Ferie til Fort Myers Beach

Vi er behjelpelig med leiebil, som er det enkleste transportmidlet når du ferierer i Florida. Kombiner gjerne denne ferien med andre steder i Florida, enten bilferie, sol og bad eller fornøyelsesparker.

Se bilder fra Fort Myers og Sanibel

Fort Myers ligger som et knutepunkt midt mellom St.Petersburg og Miami. Her finner du Thomas A. Edisons og Henry Fords vinterhjem, som i dag er omgjort til museer i deres ære. Fort Myers byr på aktiviteter som båtturer, seiling og fisking i tillegg til fantastiske strender, natteliv og god sjømat.

Ta en ferie til Fort Myers Beach

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr din opplevelsesferie!

Priser og betingelser:

Vår ref: USASpes


Tilbud Form

Send forespørsel

Vennligst fyll inn så mye informasjon som mulig. Vi vil gjerne vite ønsket rederi, når på året du vil reise, hvor mange dere er etc. Jo mer informasjon vi får, jo enklere er det for oss å lage et godt tilbud til deg.

Avreisedato og reiselengde
Mer informasjon, alder på eventuelle barn etc.

Kan vi sende deg nyhetsbrev og annen informasjon på epost?

© 2024 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,