GO UP

Firmatur til New York

Prøv en spennende firmatur til New York neste gang. Her er et forslag på hvordan en 4 dagers tur til New York kan legges opp.

Velkommen til New York!
New York er en drømmeby. Hvis du ikke har vært der, så bør det stå høyt på ønskelisten over kommende reisemål. De som har besøkt byen, vil svært gjerne besøke den på nytt. New York kalles gjerne The Big Apple eller byen som aldri sover. Vi kan garantere dere at denne byen kommer til å ta pusten fra dere!

Firmatur til New York USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser
Forslag på dag til dag-program

Dag 1
Guide møter dere i ankomsthallen i New York. Transport til hotellet for innsjekk. Her kan dere velge om dere ønsker å kjøre en tradisjonell buss, eller om dere skal starte oppholdet med overraskelsesmoment og leie inn utradisjonell flyplass-transport som Hummer-limousiner med servering av drikke på vei inn til Manhattan. Innsjekk på hotellet og litt tid på egenhånd før alle møtes igjen til en før-drink på hotellet.

Middag er på en restaurant som ligger i Meatpacking District.

Dag 2
Frokost og faglig samling på hotellet.
Etter faglig økt kjører dere over til Brooklyn for å spise lunsj på en amerikansk diner; Juniors Bakery. Dette er for å få litt av den tradisjonelle, typiske amerikanske stilen i løpet av oppholdet. På Juniors Bakery er de kjent for å ha verdens beste ostekake!

Bussen forlater dere i Brooklyn, og det blir en spasertur over Brooklyn Bridge tilbake til Manhattan. Vel fremme på Manhattan kommer dere inn i området med Ground Zero. De som ønsker det, kan besøke 11.september-senteret.

På kvelden møtes alle igjen for felles middag.

Firmatur til New York USa spesialisten Amerikaspesialisten, nordmannsreiser, cruisereiser

 

Dag 3
Frokost og faglig samling på hotellet. Ettermiddagen til fri disposisjon. Felles middag på kvelden. Dersom ønskelig kan vi legge inn en felles sightseeing eller besøk på en av de mange severdighetene denne byen kan by på.

Dag 4
Frokost på hotellet. Utsjekk og oppbevaring av bagasje. En siste «breath taking» opplevelse fra The Big Apple! Helikoptertur med Liberty Helicopters over Manhattan. «The Big Apple» tour. Varighet: 12-15 minutter.

Etter helikopterturen, avslutter dere oppholdet i New York med en deilig champagne-brunch på restaurant Baltazar.

Dette er kun et lite eksempel på hvordan en slik tur kan legges opp. Vi kan arrangere det meste for din gruppe, så ta gjerne kontakt med oss for et spesialtilpasset forslag.

Vil du prøve en firmatur til New York?

Kontakt Amerikaspesialisten – vi skreddersyr

Priser og betingelser:

Vår ref:USaspes


Reisemål USA

© 2023 Nordmanns-Reiser AS

Driftes og utvikles av God dag,